Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 25
olim spune:
Bine ai venit printre noi.
Mai danette, om fi noi mai traditionali aici, si mai"istorici", dar a ajuns si la noi netul, nu doar ceterele,
Asteptam sa ne scrii mai multe despre tine sa ne cunoastem.
Tu ai sa ne cunosti daca vei citi, dar vrem mai multe informatii de la tine, deci ani, prunci, sot, ocupatie, unde stai, liceu, faculta .
Unde umblati restu, ca am scris doar eu azi, toate sunteti la castane
Va tzuc pe toate si pe tine mai ales danette
cristinabarz spune:
Danette Bine ai venit la noi!!! Daca tot ai venit, fa bine si ne spune cate una alta despre tine, ce faci, unde locuiesti in Baia Mare etc... M-am uitat la pozele tale, nu la toate ca nu am apucat, am impresia ca te stiu din vedere. Locuiesti cumva aproape de parc? Eu am impresia ca ori esti ori semeni cu fiica doamnei Micu.
Distractie placuta la sarbatoare si beti si pentru noi un must si mancati niste casatane (nu ca nu ar fi ambele si aici dar tot nu e ca la baia mare)
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
danette spune:
Asaaa.. sa-mi fac si eu "CV"-ul... hahaha..
Deci... am 32 de ani, casatorita din 2001, am copil (Iris = 2 ani), sunt economista, am terminat ISE in Cluj in 1999 (ca si danast)..., scoala si liceul le-am facut in BM... Scoala de Arta, lic. Gh. Sincai...
Stau in cart. Valea Rosie, pe str. Pictorilor... ffff. aproape de parc.. si pe-acolo mi-am petrecut 2 ani... cu carutzul si Iris...
Din 1 nov. plec la servici... unul nou... si sper sa fie ok.
VA pupez!
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
cristinabarz spune:
Danette, am citit ce ai mai scris, asa e, te stiu din vedere, pe mama ta o cunosc si cu bunicul tau am facut primele ore de germana cand aveam 10 ani. Eu locuiam pe Turbinei, mai locuiesc si acum cand merg acasa. Inca o data bine ai venit. Vad ca ati fost in Viena, cand mai veniti imi spuneti si poate ne vedem.
danette spune:
Referitor al ginecologi!
Sa nu-mi dati in cap dar eu nu recomand nici unn dr. din oras!... am avut tot felul de dezamagiri... mari si foarte mari!
Asa ca de o vreme... vreo 3-4 ani eu numai la Cluj merg... nu-i asa de mult 150 km.
Si pe Iris am nascut-o tot la Cluj si ma bucur am am ales asa.. fiindca ai mai multa sigurantza ca esti tratat ca un OM, si ca problemele tale conteaza pentru cineva...ca sa nu mai zic de profesionalismul medicilor din Cluj si de aparatura de care dispun acolo. Am nascut la Clinica de Gine. si nu la vreo clinica privata.
Si daca nu se poate sa ajungeti la Cluj... atunci eventual cautati-l pe dr. Ardeleanu.(Bimbi)... de dr. Sasaran nici sa nu aud.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
danette spune:
Daaaa Cristina.. chiar eu sunt fiica traducatoarei de lb. germana..
aha ...si stam si aproape...str. Turbinei e la o aruncatura de batz.
Si eu imi amintesc de tatal tau (cred )... presupun ca numele Barz este cel de fata... nu cel de casatorie. Oricum ai trasaturi multe de la dl. Barz...
Aber Wien..... da poate ne vedem numai sa ajungem si noi acolo. Ne place foarte mult orasul si magazinele deasemena.
Am vazut-o si pe Anna...e o scumpica... sa creasca mare si cuminte si sa-ti aduca multe bucurii!
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
cristinabarz spune:
Danette asa ca l-ai cunoscut si tu pe tata, chiar azi sunt 4 luni de la tragedie, si Anna implineste 5 luni tot azi. Asta-i viata!Toata lumea imi spune ca seaman cu el. Vezi, in Baia Mare eram aproximativ vecine, treci poate pe langa casa mea zilnic dar nu am vorbit niciodata pana acum.
Nu stiu ce are Anna ca nu ma lasa sa scriu, revin mai tarziu.
agerica spune:
Danette- ai o minune de copila.Este atat de frumoasa.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.Si de catelul...e dragut foc...
va pup pe toate
danette spune:
Multumesc Agerica!
itzi doresc sa reusesti si tu cu sarcina cat mai repede!
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
irlandeza spune:
Bine ai venit la noi Danette.
Vad ca avem aceeasi varsta.
Si referitor la ginecologi , asa le-am spus si eu la fete , nici unul nu e OK. Si eu am fost in vara la Cluj, nu am incredere in cei de la noi (B.M. ).Si nici sa n-aud de bibmi , ca am o prietena la care i-a facut chiuretaj , si era sa moara , ca se grabea si n-a curatat-o cum trebuie.
Noi 2 singurei