Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 24
cristinabarz spune:
Apropo cele de pa acasa, chiar nu ne spuneti nimic de sarbatoarea castanelor? E deja poimaine si voi chiar nici un cuvant.
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
agerica spune:
Am revenit cu amanunte.
Analizele se fac la Bucuresti,apoi sunt transmise la Baia Mare prin fax.Ulterior la Baia Mare sunt editate pe buletinul de analize de catre medicul care urmareste recoltarea si sunt printate de acesta.In concluzie, analizele eu trag nadejde ca au fost bune facute la Bucuresti,problema a fost ca nu au preluate corect pe buletinul de analize in Baia Mare.Ieri sotul meu a avut o discutie foarte lunga si serioasa cu doctora.Si-a asumat in intregime vina, si-a cerut scuze,a spus ca regreta profund cele intamplate si este pregatita sa suporte consecintele.Era foarte speriata,emotionata,rusinata.A fost deasemenea umana,profunda si avut o atitudine corecta data fiind situatia.In conditiile date,noi consideram ca este cazul sa ne oprim aici.Ma pregatisem sa i-au atitudine(chiar discutasem cu un redactor si cu cineva de la OPC)doar in situatia in care in urma discutiei vom constata ca nu regreta sincer si face pe desteapta.Dar nu a fost cazul.Sper sa fie o lectie pentru ea.O lectie din care sa invete...
In rest,am intrat si eu in febra "sarbatorii castanelor",ne asteptam la musafiri.De adia astept.
Va pup
olim spune:
Salutare fetelor.
O zi frumoasa tuturor, cu toate ca a mea a inceput cam prost
Agerica, eu cred ca ar trebui totusi sa faceti o plangere, deoarece aceste greseli se pot repeta.Cred ca doamna s-a speriat ca ati luat atitudine, iar daca era cineva mai rusinos sau mai tacut ar fii luat rezultatele asa cum sunt.Eu cred ca scuzele nu sunt suficiente, mai ales ca e o problema medicala, destul de complicata, deci orice eroare te poate costa.Eu cred ca trebuie sa plateasca pentru greseala ei, si nu sunt rea cand zic asta.
Imagineaza-ti ca la o gara se dau alte date decat normal, si se ciocnesc doua trenuri si mor oameni, nu cred ca ar fii destul un simplu:scuze sau imi pare rau.
In rest va pup pe toate si numai bine
cristina felicitari pentru
irlandeza spune:
Mai Olim , fi si tu intelegatoare. Ai dreptate in ce spui , dar poate femeia o sa fie mai atenta de acum incolo.Oricum , noroc ca Agerica , n-a fost timida , si de aici tot raul spre bine.
Noi 2 singurei
olim spune:
Salutare fetelor.
Sunteti toate la sarbatoarea castanelor? Macar puneti poze sa vedem si noi, ca de castane
Mai irlandeza, nu cred ca merita sa fii intelegatoare, mai ales ca vorbim de sanatatea unei persoane,eu cred ca si romanii ar trebuii sa ia atitudine, nu sa tot taca si sa inghita, ca asa nu om avea inveci oameni responsabili
In rest va astept la raport.
O zi frumoasa tuturor
agerica spune:
...din pacate, bat eu din gura dar sunt defapt o timida.Si ma buseste plansul de cate ori sunt nedreptatita.Nu stau grozav la capitolul-apararea drepturilor.Adica teoria o stiu perfect,dar cand sa aplic ma incurc in argumente si contraargumente.Noroc cu sotul meu, care (desi nici el nu este tare certaret)in astfel de situatii nu admite sa-i fie incalcate drepturile si ia atitudine intotdeauna.
Va pup pe toate
olim spune:
nu cred ca trebuie sa fii certareata, adica eu nu consideri ca esti violenta cand iti aperi drepturile taleMi se pare corect ca toata lumea sa plateasca greselile, chiar mici sau mari.Cate persoane ar putea suferii din cauza acestei persoane
Aici nu prea isi permit sa greseasca, dar in Ro fac ce le taie capul.
O zi frumoasa
olim spune:
Salutare.
Chiar nu mai e nimeni pe aici?V-ati dus toate la Sarbatoarea Castanelor?
Va asteptam la apel, ca daca nu aveti absente
O zi frumoasa tuturor
danette spune:
OLIM.... te tzuc..nici nu stii ce ma bucur ca am postat la subiectul cu masinile de familie... si ca mi-ai directionat pe-aici...
N-am mai dat de mult pe la "Prieteni din-totdeauna..."
So, ma bucur tare tare ca sunt fete din MM pe DC...traiam cu impresia ca nu prea stiu baimarencele/maramuresencele de site-ul asta...
Acum ma apuc sa citesc din urma...ca am vreo 16 + 20 pag. de citit... plus sub. cu Maramuresul a lui April...
Sunt tare bucuroasa .. ma repet... caci si eu sunt definitiv si iremediabil indragostita de aceste plaiuri si numa' cand aud ca-i cineva de-aci mi-e drag!
Si promit ca fac poze cu orasul de sarbatoarea care a inceput deja.. si le pun sa le vada si fetele care nu-s in Baia Mare.
Si apropos de poze... mai jos e un link la pozele mele... sunt si albume cu Maramuresu' si poze de pe Ignis si Creasta Cocosului...
http://community.webshots.com/user/zonzo101
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris