Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Deja vine Craciunul olimpia????
asteptam poze cu masina fantastica
va tzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pai din octombrie la noi se pregatesc magazinele, iar noiembrie sunt toate imbodobite pentru craciun.Eu abia astept, mai ales in ikea e ceva tare fain.
Revin cu poze
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Subscriu si eu la ce tocmai a zis Irlandeza, cred ca putem pastra numele curent al subiectului, chiar daca sarbatoarea e doar 3 zile pe an...
Si apropos de sarbatoare, din baimarencele care sunt acasa nu ne povesteste chiar nimeni, nimic? Am inteles ca Ali si Camelia sunt ocupate cu mutatul, dar vad ca mai sunt si alte fete pe "acasa"...
La noi inca nu au aparut castanele in comert, dar cred ca vor veni cat de curand, abia astept sa mananc si eu neste castane prajite

Adya Welcome! Welcome!

Agerica imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat; bine ca ai observat ca ti-au dat cifre gresite. Mare pacat ca doar cu scandal se poate obtine ceea ce de fapt meriti Si presupun ca te-au pus si sa platesti pentru neatentia lor....

Olim asteptam pozele cu cea frumoasa

Pe aici magazinele se "instrutzeaza" acum de Thanksgiving si Halloween , Craciunul vine dupa...

Va pup pe toate, merg la bucatarie

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Ce se intampla cu DC? De ce mi s-a postat mesajul aiurea????

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by cristinabarz

Fetelor, o intrebare, sarbatoarea castanelor trece in curand, cum se va numi capitolul urmator? Tot asa? nu gasim alt nume?

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

De ce sa-i gasim alt nume ? Sarbatoarea castanelor e specifica doar Baii Mari , din toata tara asta. Ar trebui sa ne mandrim cu asta si sa ramana numele la fel, chiar daca e doar 3 zile pe an.
Parerea mea.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Agerica , si eu mi-am facut analize la MEDCENTER , in august si am platit pe toate 3.500.000 . Le-au trimis la Bucuresti , acum le fac la ei in centru ? Nu as vrea sa ma gandesc ca am platit atatia bani si analizele nu erau OK. Si la mine tot biologul Veber..... semneaza in josul foii.
Si bine faci , "da-i in gat " daca asa merita , poate vor fi mai atenti.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Olim , mersi de intrebare , sunt bine acum.
Imi astept ciclul , simt eu asa ca trebuie sa vina.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare
Va doresc o seara placuta tuturor.
Va tzuc ca ma duc acasa

Mergi la inceput

o SEARA FRUMOASA

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Buna dimineata baimarencelor!
Ce sa va spun, Anna m tine din surpiza in surpriza, luni un dinte, azi se intoarce de pe spate pe burtica , ma intreb ce urmeaza.
Voi ce mai faceti?

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput