Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 26
olim spune:
Salutare fetelor.
Ma ce bine ca ati aparut pe la noi, adica doar cele plecate, ca celalalte la chef, mai putin agerica
Vedeti ce mica e lumea mai,
O seara buna tuturor.
Cat despre ginecologii din MM nu se compara cu cei din Cluj
cristinabarz spune:
Ali, in sfarsit ai revenit!!!
Cum de nu sunteti la sarbatoare fetelor?
Fetelor, am observat ca mesajele mele intra de multe ori inaintea celor scrise de voi, aici e o ora mai devreme si vad ca trece ora austriei nu ora romaniei.
Olim inca nu ai plecat in weekend? Apropo, tot am vrut sa te intreb, pe lang ce oras mare locuiesti tu in spania? Am locuit si eu 3 ani in Spania, de aia te intreb. Eu am stat in Zaragoza si in Cambrils, langa Taragona.
Danast pe unde umbli? Ne-ai parasit?
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
cristinabarz spune:
Danette, am vazut-o si eu pe Iris, chiar ca e o papusa, o sa vezi tu cum nu-i dormi noaptea cand creste si intarzie sa vina acasa la cat e de frumoasa!!! Sa-ti traiasca!
Am si eu o gramada de poze cu Maramures, Barsana, Baia Mare, sa vad cand am vreme sa le pun, poate facem cumva sa facem un album al subiectului nostru, eu nu ma pricep dar daca va pricepeti careva eu contribui cu poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
danast spune:
Danette Bine ai revenit la noi! Ce ma bucur ca ne-ai regasit! Am vazut o parte din pozele voastre dar azi mi-a facut figuri net-ul , promit sa vizionez si ce mi-a mai ramas, dar in alta zi. Ai o minune de fetita, e superba si ca Pinky Girl, si cu camasuta Ugandeza!!! Daca Andrew al meu era macar cu un an mai mare aveai deja un pretendent la usa Am vazut ca am fost chiar colege de promotie la facultatae, ce profil ai terminat? Eu am fost la CIG (Conta si Informatica de Gestiune)
Vroiam sa mai adaug ca toate pozele voastre sunt foarte frumoase, se vede ca cineva a facut Sc de Arta...
Ali cum merge cu mutatul si cum e in noua locuinta?
Fetele nu mai pot sta acum la taclale, s-a trezit Andrew si trebuie sa ii dau papica, apoi merg sa ma tund... Daca nu mai reusesc sa intru azi ne auzim sapta viitoare.
V-am pupat TRAIASCA MARAMURESU'!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
szaboali spune:
sunt si eu prin zona ma pun la curent cu sririle si apoi revin...
la toate gagigile baimarence
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
agerica spune:
szaboali-chiar ma gandeam unde esti .
Fetelor, eu locuiesc pe Republicii in blocul din fata farmaciei Balsam.Nu am iesit in seara asta deoarece 'partenerul' meu este la Cluj.Sunt doar cu cainele(golden retriver)care este ingrozit de zgomotul artificiilor.Asa ca i-am dat voie sa se ascunda sub plapuma.Nu glumesc,e pe bune.Bietul de el, are doar nasul scos la aer.
Sunt de acord cu fetele care au avut experiente mai putin fericite cu dr.din Baia MAre.Din pacate. De aceea voi marge la laparos. la Cluj la dr.Muresan Daniel.Astept doar sa se intoarca din Elvetia.
Asta daca,pana prin 10 oct. nu se intampla vreo minune...
Ceva ecouri de la Sarbatoarea castanelor?Formatii?
Inghesuiala mare acolo,nu?
szaboali spune:
Pai eu sunt in casa noua ...fetelor am citit tot dar sincer toate s0au amestecat in capul meu.
Sa incep asa:
agerica parca tu ma intrebai de Zubac... are cabinet la Dalia peste drum de covrigaria aia de acolo. la parterul unui bloc, acolo are si nevasta-sa stomatologie si are firma afara(Zubac), mai este acolo langa cabinet si o coafura (parca)
danast e suuuuuuuuuppeerrrrrrrr misto la noua noastra casa...si e o liniste aici de nici prin minte nu mi-ar fi trecut si sunt foarte bucuroasa ca nu sunt NEGRII pe aici.
cristinabarz pai cu sarbatoarea cum sa stam ...noi nu iesim seara ca avem nasucul infundat si mi tare frica sa nu raceasca papusica mea...dar o sa iesim maine si sau poimaine ziua ca o sa fe mai cald afara.
Mai revin imediat numai sa mai imi aduc aminte la cine ce mai vreau sa-i zic
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Ah,... ca mi-am mai adus aminte...
Olim sa stapaniti sanatosi masina.
cristinabarz deja aveti 2 dintisorii... felicitari si la mai multi fara dureri...tot doi are si Iarina
irlandezooo
danettebine ai revenit
danast tie si frumuselului.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
cristinabarz spune:
Fetelor, am pus poze noi la semnatura, care aveti vreme si chef sa va uitati.
baimarencele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/my_photos
szaboali spune:
cristinabarz sunt super faine pozele.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni