Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
olim spune:
Salutare
Va doresc o zi frumoasa tuturor, ca a mea incepe cu stangul, am seful aici vreo 2 zile pe cap, si nimic nu ii convine, da ordine dar el nu face nimicSper sa plece repede
Va pupicesc si sper sa am timp sa mai trec azi
szaboali spune:
April asa e cu scoala ...bani...bani...si iar...bani De fapt incep de mici cu cerutul de bani de pe la camin.Asta e tre sa ne conformam.
la toate si la bebici...care aveti.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
olim spune-i lui sefu sa mearga sa-si vada de ale lui. si bafta cu seful langa tine.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Fetelor v-am ca plecam afaruca...e tare frumos si nu vreau sa ratam ocazia ca imediat vine vremea rea.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
olim spune:
Ali dar sta pana joi, si ne mutam cu ofice-ul asa ca
Al meu sot s-a dus sa lase masina veche si sa inmatriculeze cea noua.Sper ca sambata sa am masina noua acasa, sa dam tura in ikea.Am fost sa vad si casa si e superfaina.Au dat-o in interior cu tencuiala si saptamana viitoare o zugravim in culori.Au pus gresia toata .ABIA ASTEPT SA O TERMINE
vA pupicesc si sper sa mai pot intra azi
danast spune:
Ce am mai cautat subiectu'...... Cum necum mi s-a deschis pagina de Prieteni.. la pagina 2, si am tot mers pana la pagina 10, ma miram eu sa ne-o fi luat chiar atat de multe subiecte inainte, si cand revin vad ca noi eram de fapt pe prima pagina...
Mey Olim, tu umbli cu jmekerii.... acu' vii cu casa gata facuta fara sa pomenesti nika de ea pana acum?!?!?! Pai ia da si tu neste detalii: ce casa, unde, cat de mare, etc.
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
olim spune:
Pai nu vreau sa ma laud, ca dupa aia primesc bile negre si nu vreau
Mai noi tot am vandut si cumparat, pana am reusit sa ne luam o casa cum am vrut noi.Adica e un triplex, subsol,90m2, etaj 1, 80 sufragerie, bucatarie, baie, camara si etaj 2, 3 dormitoare, 1 baie 70 m2, plus garaj.Are o gradina de 100m2 si la intrare 20 m2
Este la 7 km de mare.
E tare faina, si o asteptam de 3 ani
Adica am dat o intrare in acest timp, si in decembrie ramane sa mai scoatem o ipoteca pe ce mai avem de dat la firma.E imensa , dar imi place.Am schimbat deja 3 case pana sa reusim sa o avem , dar nu imi pare rau.Am casa pe care mi-am dorit-o intotdeauna.Am reusit din diferentele dintre celalate apartamente sa amortizam o buna parte din casa, si ne-a ramas putin de platit.
Acum insa cautam , mobila si asta ma cam dispera, ca e multa si scumpa, si ce imi place mie nu ii place lui sotu si invers.
Saptaman viitoare cred ca vine zugravul, ca vrem sa coloram casa, eu nu o vreau in alb
Sunt atat de fericita si abia astept sa fac bradul anul acestaSper sa vina si bebe ca sa fie meniul complet.
Sper ca nu v-am plictisit cu casuta mea, si nu am vrut sa ma laud, asa ca nu vreau rosiile,
O seara frumoasa tuturor.
Astept sfaturile voastre, ca sunt stresata cum sa aranjam salonul ca are 40 m2 si este impreuna cu bucataria, deci vreau idei de decorare si de culori.
cristinabarz spune:
Olim, iti dau si eu o idee cu privire la mobila, poate ai facut deja asa dar daca nu vezi poate iti suna bine. Eu aveam in spania in toate dormitoarele armarios empotrados. Mi s-au parut dulapurile ideale, e adevarat ca nu le poti muta da sunt super, vezi si tu vre-un prospect, paote gasesti ceva sa iti placa. Apropo, tu de unde esti din Maramures?
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
danast spune:
Asa da, Olim! Bravo! Si sa o stapaniti sanatosi! Ai o bila rosie de la mine Cred si eu ca abia asteptati sa va mutati. Pe cand deschideti sampania, sa bem si noi un pahar?
Despre mobila eu as zice sa nu luati de la Ikea. Nu stiu ce alte optiuni aveti, dar noi consideram Ikea locul cu cea mai slaba mobila, si in plus e si inexplicabil de scumpa. Noi am cautat sa luam numai mobila din lemn de buna calitate, chiar daca ne-a costat mai mult, dar poti lua in rate si o platesti in cativa ani. Mai bine sa ai un lucru bun care sa arate bine, chiar daca dai un ban in plus, mai ales ca mobila nu o schimbi in fiecare an daca nu iti place.
Ca si culoare noi am facut totul pe crem, este o culoare calda pe care o poti combina cu orice culoare de mobila. In salon noi ne-am pus canapele, fotolii, tv si masuta, dar noi avem la parter si "Dining Room" unde am pus o masa mare, pt oaspeti (cand vin ). Daca voi aveti doar bucatarie si salon la parter as zice sa va faceti salonul cumva "cald", adica tot canapea etc. probabil acolo va veti petrece cea mai mare parte din timp cand sunteti acasa.
Daca puteti folosi subsolul (aici e foarte la moda sa ai subsolul finisat) puteti face acolo camera de chefuri
Spor la treaba si stati pe baricade si tu si Irlandeza, ca intr-o zi se va intampla minunea si pe la voi!
V-am pupat ca ma lungesc la vorba si nu ma mai citeste nimeni
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
danast spune:
Olim am uitat sa intreb ce e triplex? Trei case legate intre ele?
Poze