Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Haideti fetili mai dati-mi idei de scris, sa trec de 100 de mesaje, poate asa scap si eu de statutul de "nou venit"

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Danast, ia zi-mi mie unde ai stat in Baia Mare, mai scrie un mesaj si zi-mi cum e prin Canada, ce iti face bebeul, la ce scoala ai fost in Baia Mare etc. Scrie-mi pentru fiecare un mesaj si ai trecut de 100. Spor la scris

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Apropo, am uita, BUNA DIMINEATA si o zi buna tuturor(a). Vad ca nu ati semnat inca nici una condica pe ziua de azi. Eu mi-am facut dejarunda de dimineata, plimbarea cu catelu, mi-am trimis sotul la munca si acuma ma duc sa ma apuc de strans prin casa cat timp imi doarme pitica, pe cand se trezeste o luam iar la plimbare spre centru ca azi e soare si frumos afara. Mergem sa cumparam lana, ne croseteaza soacra un sac de dormit si noi alegem materialul.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata fetele.
Azi nu merg loa servici , sunt asa bolnava....
Vomit de aseara continuu , am dureri de cap ingrozitoare , de-abia stau pe picioare. Din cand in cand stau in pat , apoi ma ridic mai fac cate ceva , iar in pat.
Nu stiu de la ce-o fi , ca ieri am mancat doar salate si mi-a picat foarte bine .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE TUTUROR
Irlandeza, multa sanatateSa ai grija de tine.
Triplex este o casa cu 3 nivele, adica sotano, etaj 1 si etaj 2.Cat despre acele dulapuri, mie nu imi prea plac, ca eu ma plictisesc repede de mobila si imi place sa fac schimbari in casa, plus ca acele dulapuri tin multa umezeala.
Iar Ikea, noi avem mobila in apartament unde stam , si sunt foarte multumita de ei.Am vazut si alte preturi, dar sunt foarte mari si nu e multa calitate.
Au si lucruri bune, care sunt mai scumpe, dar merita, gen dormitoare, canapele, mobila de bucatarie.
Va doresc tuturor o zi frumoasa.
Sper sa mai am timp sa trec, ca sunt tare ocupata cu sefu

Mergi la inceput

Mersi Olim , incerc sa dorm putin.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

O sa vezi ca daca dormi o sa iti revii repede.Incearca sa bei un ceai cald si sa te bagi in pat si o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Salutare.
Raportez si eu dupa cateva zile de absenta: am cumparat pana la urma apartament, pe Caragiale, gresie, faianta, parchet laminat, termopan, ua metalica, centrala noua.....toate sunt de fapt noi noute, apartamentul este renovat de 1 luna....super arata. Pret : 31.000 de euro...am prins o ocazieeeee!!!!
Revin ca plange piti.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Chiar ca-i ieftin? Cate camere? Sunt blocuri mai noi sau de dinainte de '89?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Super faina ocazie.
Felicitari pentru apartament.
Asteptam poze
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput