Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 10
szaboali spune:
Salutam si noi... cam plina a fost ziua de azi la noi...
Am fost la notar la semnat de acte si ne-am usurat de niste banoci...dar bine ca am terminat si cu asta...mai avem treaba cu mutatulsi gata...
april asa deci sunteti in clasa I...pozele nu se incarca...oare sa fie de la mine problema?
Cristina am vazut si eu pozele , scumpica bebelina ta...sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.
Danast,irlandeza,olim,arleena la toate
Pupam si pe frumuselul Andrew
Eu mai sunt prin zona...daca mai e cineva...e sunt aici...inca...
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
April s-au incarcat pozicile e o frumoasa papusica ta...sa iti traiasca, sa fie ascultatoare si sa iti aduca numai note bune acasa.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
danast spune:
Mey April n-ai zis ca pui poze, si io numai acusi le vazui, dupa ce a pomenit Ali de ele... Ai o fetita frumoasa foc! Si parca seamana putin cu Lavinia Milosovici (sau ma insel eu) Da' nici cu mamica tanara si frumoasa nu mi-e rusine....
Uniforma e optionala acum? Ca parca fetita ta e singura cu uniforma dintre fetite
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
irlandeza spune:
Cursul meu dureaza 1 an , dupa care se fac cursuri (optionale)pt. a afla noutatile .
O sa-mi placa mult, de-abia astept sa termin si sa incep sa lucrez.
tuturor
Noi 2 singurei
szaboali spune:
Buna dimineata...ce mi faceti fetelor? Vad ca aseara cand nu mi-a mers mie nutul ati fost si voi pasari de noapte...
si sa aveti o zi superba
Mai intru pe diseara.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
cristinabarz spune:
Buna dimineata, am ajuns si eu la lucru. Azi muncesc, asa ca va urez o zi buna si pe curand. Ce mai e prin Baia Mare???
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
irlandeza spune:
Va , plec la servici. Aoleooooo e deja 9:00 , si la 9:30 incep munca.
Pa , pa
Noi 2 singurei
szaboali spune:
irlandezooola noi e 11
SPOR LA TREABA
cristinabarzSPOR LA TREABA
la toata lumea.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Nu mai da nimeni pe aici?
Ca as avea chef de povesti pana se trezeste printesa mea.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
april spune:
multumesc mult fetelor
danast....pai daca eu is tanara......puteam sa am fata la liceu de eram mai harnica
Uniforma e singurul lucru ce l-am luat inainte de inceperea scolii si am dat gres....le facem la toti altfel de unifoeme...alti bani...alta distractie....acum nu stiu cui sa dau uniforma ca a luat-o doar o singura data, la deschidere.
Aseara am avut sedinta cu parinti .....bani fratilor....fondul clasei, apoi tb renovata clasa....azi tb sa iau rechizitele necesare (noroc ca n-am luat ca dadeam gres si aici
fetelor cu copii micuti, jucati-va mult cu ei, ca apoi vine vremea lectiilor
prima zi de scoala