Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)
Raspunsuri - Pagina 24
bits spune:
Aimee mi-ai smuls lacrimi de crocodil,crede-ma.ce sunt sensibila acum din cauza sarcinii dar gandindu-ma la cat l-ati asteptat pe Vladut si asociind cu melodia lui Spataru am bocit mai ceva ca la un film.sa va traiasca Vladutul si sa va dea Dumnezeu putere sa-l cresteti!
22,KEN(1nov 2004)
FELIS spune:
AIME... mi-a placut enooooorm... Pe langa un puiutz scump si tu ai inflorit odata cu el...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
OTILIA... ti-am vazut mandretea de fata... Fotomodel o faci... Multi de la noi, ne e dor de voi...
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
MONICA... ce mai face Ruxi?... Cum mai e?...
IONELA...
....
a adormit singurel
ad_rianna spune:
aime m-ai dat gata de tot. acu stau si plang ca nebuna. ce frumos e montajul, muzica...totul nu-mi vine sa cred!!! cum ai reusit? dar ce amintire frunmoasa. si melodia lui dan spataru...eu nu am mai auzit-o pana acum, in momentul in care am auzit versurile m-a poddidit plansul. doamne ce frumos ai reusit sa surprinzi anii care au trecut, si nu au fost decat 2...cand au trecut deja? si ce usor au trecut fiindca ne-am avut una pe alta. mi-as dori sa ramanem asa mereu, sa nu ne uitam niciodata...stiu eu ce ne mai rezerva viitorul?
iertati-ma acum ca am devenit atat de sentimentala...aime, draga de ea e de vina . eu iti multumesc pentru momentul asta si va doresc tie si familiei tale tot binele din lume
acum ma grabesc cu curatenia sa plec la tara ca mi s-a facut si mai dor de minunile mele
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
aime spune:
Fetele, va multumesc muul, muuult de tot ...stiam ca o sa va placa...asa mult mi-a placut ideea ca nu m-am lasat pana n-am si facut. Mi-a luat ceva timp sa selectez, sa pun melodiile, insa cea a lui Dan Spataru, era de mult in inima mea, de cand a venit pui mic pe lume, e o melodie splendida, veche, dar atat de actuala ptr noi.
Uitati ce m-am gandit, sa facem un montaj cu copii nostri, asa cadou ptr aniversarea celor 2 anisori , si sa-l punem sa vada toata lumea familia noastra noiembrista decembrista. E o idee, astept s-o mai dezvoltam, sa vedem daca vreti, sa vedem ce poze punem, amanunte...
Fug la treburi
aime si Vladimir
try spune:
Aime, intr-adevar e f. inspirat montajul. Eu asta am vrut sa fac pt. alex cu franturile de filmari in primul an de viata, dar... timpul asta scurt...ce sa-i faci.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
mariussimiuc spune:
Aime,super ideea cadoului pentru 2 anisori.Dar cine se poate ocupa de asta?
Miha
onitza spune:
SALUTARE!
Sunt foarte ocupata, dar tot am apucat sa vad pozici cu copilashi frumosi si filmuletul de la Aime, care mi s-a parut fascinant! mi-as dori sa pot si eu sa fac unul asemanator lui Paul, dar nu stiu cum se face! ..poate imi trimite si mie Aime un PM cu instructiuni!
AM pus si eu ceva POZICI NOI CU PAUL cand am fost cu el pentru prima data la tara, la Rotari (PH), si s-a jucat toaaata ziua , i-a prins foarte bine aerul curat de acolo. Sunt pozici si din parc, cam ce face dupa ce il iau de la cresa, si cum se joaca cu tati seara inainte de culcarica, merita vazute!
TRY, m-a durut sufletul cand am citit in mesajele tale, cuvinte de genul: "acum ca inteleg mamici care nu va mananca puiutii...etc..oof, imi pare asa de rau pentru ce se intampla! chiar credeam ca totul va fi bine, cand povesteai cu entuziasm ca Adrian a papat laptic destul de mult, era vb si de 50 ml, 75 ml, nu? sa speram ca de acum inainte nu va mai fi nevoi e de transfuzii!! sanatate multa si lui Alex si lui Adrian!!!
ADRIANNA, sa pupi minunile si din partea noastra!! sa ne mai povestesti despre ei, ce mai fac, cum se joaca!!
Despre noi: maaare rushinica - nu am reusit nici pana acum sa il masor..de cantari, mai mereu ca isi ia cantarul singur si se urca pe el, se uita cat are si coboara ..11 kg. NU mai suporta sa ii pun babetica la masa, nu ii mai dau sa pape in scaunel de masa, nu mai sta de nici o culoare...asa ca Paul mananca, la masa cu noi...nu mai vrea sa ii dam noi sa manance, refuza cu desavarsire lingurita intinsa de noi. Ii pun in farfurie si mananca singur. Se face ca "guitz-guitz", dar nu am ce sa ii fac, ia de 4-5 ori si a terminat masa!! ...asta e...a inceput sa rupa si el ceva cuvinte, nu multe, dar eu sunt fericita ca le spune si pe-a;ea:"tzel" -catzel, papa, mama, tata; mai nou, cantaaa de nu-l opresti, asa ma amuzaa!!..e tare zbatacel la schimbat haine, pampers...ii dau si eu chilotel in fiecare zi pe el, sa se mai obisnuiasca...face pipi, nu il deranjeaza ca e ud, asta ma dispera...il invat mereu sa spuna cand face pipi sau sa se duca la olita....aaaa, de inteles si el intelege tot ce ii spui. Se aseaza pe olita singur, dar nu sta decat 2 sec si se ridica...o luam usor, scapam noi si de pampers, dar in ritmul lui, nu ne alearga nimeni!
Va pupic, o noapte linistita!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
aimevladutul, a iesit super montajul si este emotionant, amsi ruxitza se uita la mine, ea vesela mereu si se intreba de ca-mi dausera lacrimile
felisma bucur ca sunteti bine,multumim de grija, suntem un picutz mai bine si ne rugam la Dumnezeu sa ne facem de tot bine.
va pup pe toate si pe copilashi
monica