Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA - Ce mare s-a facut Paul!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... tare frumusel e Paul... Am vazut toate pozicile... Felicitari ca papa singurel... Cum ti se pare ca mai e atmosfera la cresa?... Eu cred ca de saptamana care vine am sa merg noaptea la servici si ziua sa stau cu Mihai... ce sa fac altceva???

MONICA... sanatate multa in continuare

Cine ce mai stiti de IoanaDu, Miche, Miki?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime, eu oare de ce nu pot vedea montajul....nu mi se deschide desi am asteptat o gramada de timp....si netul meu e ok, zic eu..
In schimb am vazut poze cu Ana si cu Paulica ce m-au uns la suflet....mey ce mai cresc copilasii astia, sa va traiasca!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime...m-ai facut praf! Nu pot sa-ti spun cat m-a induiosat!
Am vazut fimuletul impreuna cu Sabina si, spre mirarea mea, a stat cumintica, imi tot arata "bebe, bebe", "apa" in pozele in care Vladutu facea baie...si m-a rupt in doua cand i-a dat si un pupic la poza in care puiul tau face bezele
Asa ca iti fur si eu ideea de a face un astfel de montaj...numa' timpul imi lipseste

Io-s cu munca...munca...munca...mi se face peste zi un dor nebun de puiuta mea, da' ce sa fac...
Singurul lucru bun din toata chestia asta e ca merg in fiecare zi cu masinuta la serviciu(io, soferita lu' peste prajit , incepatoare moarta de frica ) si am inceput sa ma obisnuiesc.
Saptamana asta am mai avut de tras si cu Sabina, care a facut o enteroviroza, ceva, si acu' ne luptam cu mancare de regim si cu medicamentele pe care nu vrea sa le ia...ajunsese sa-mi refuze si biberonul cu apa sau ceai de frica sa nu-i fi pus ceva naspa in el(am incercat cu niste saruri de hidratare, da' n-am avut succes, mi l-a aruncat cat colo cand a simtit gustul)
Oricum ea manca putin de tot, acu a ajuns sa nu pape deloc
Dupa ce o trece si faza asta cu diareea, o sa-i dau un siropel recomandat de doctor, Vitam se cheama.
Acu' va pup pe toate si pe toti, ma cheama datoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRISTINA, FELIS, EVELINE

FELIS, vai de mine, chiar nu ai cu cine sa il lasi sapt viitoare? :((( soacra nu te poate ajuta deloc cateva ore pe zi macar? la cresa eu zic ca e in regula; cei mai mici copii sositi noi sunt doi de 11 luni. NU mai e nebunia de la inceput, dimineata intr-adevar mai sunt copii care plang atunci cand sunt adusi, dar nu ii tine mult, s-au mai obisnuit si ei. Vineri am vorbit cu educatoarea noua, tot Ioana o cheama, ca pe cealalta si mi-a povestit ca la inceput a fost teroare ca nu se puteau intelege ele intre ele (educaotarele) de cat de tare tipau copiii ...acum mie mi se pare in regula de adus pe MIhaita. Intreaba si pe Paxela cum i se pare si ei si vino si tu daca poti intr-o dimineata sa vezi care e miscarea.

Eu am o saptamana de alergat prin Bucuresti si ma intreb cu ce??!!! ca nu o sa circule RATB, nu? ooof, si terbuie sa ajung is pe la Moreni cu Paul maine cel tz poimaine.

Azi am fost la o scurta intalnire cu Gandacica, o dulcica nu mai zic de comorile ei Ile si Ioachimu' vorbaretu'!!! Ile o scumpete ofc, seamana mult cu mami , e foarte cumintica si ascultatoare; Ioachim iubeste florile, mai ales trandafirii, ce i-a mai mirosit!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime superb montajul, mi-au dat lacrimile....no comments

Nu se vedea la mine ca incercam cu Mozilla....a mers cu Internet Explorer....pentru cine mai are astfel de probleme...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
la noi a fost a doua noapte in care nu a mai tusit nici unulzau nici nu pot sa ma bucur fiindca mi-e asa de frica de ce o sa spuna doctorita la control cand o sa se uite la urechiusele ruxandrei...
va pup, sa aveti o Duminica placuta in continuare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata fetelor; haide-ti la o cafea

aime, m-a impresionat muuuult filmuletul, pe cucuiete care au stat lipite de ecran, mai ales Emily ai fi avut impresia ca-i vrajita asa se uita la Vladut, iar pana la sfarsit a adormit cu zambetul pe buze; imi pare rau ca n-am imortalizat momentele
as vrea si eu sa fac ceva asemanator, dar mi-s c-am , si mii teama;

onitza ptr. scumpul de Paulica

coockie sanatate lui Sabina

Monica imi pare bine ca aud vesti bune despre voi;
noi nu prea facem buine deloc, samuraiul ii "atins" rau de raceala si nu trece iok cu nik; yo buhai ca la balamuc, dar bombonele nu mai vreau!; fetele is bine cat de cat, cu toate ca lui Emily ii mai curge nasul, iar mucii is asa de urati, dar nici antibiotic nu-i mai pot da nicicum, i-am tot dat o luna; ajunge!; Arisa mai tuseste dar rarut, DAR inca o mai doare gatul!!!; zau daca mai pricep ceva din toate doftoriilea astea; samuraiul a ajuns sa nu mai vorbeasca ca il doare groaznic gatul si parca toata raceala s-a dus la ochi caci il dor groaznic, si ieri s-a dus la alt medic, dupa ce ca eu vineri fusei sa-i iau medicamentele de la altul; dar si mai si, ieri cand s-a dus la medic i-a dat med. dar consultatie iok, cum vine asta ca yo nu pricep si pace; nici in gat nu s-a uitat, doar au vorbit si gata!!!; ce mai groaznic, vreau sa se termine odata, dar in bine!!!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Ionela, v-am visat...pe toti cucuietii ...se facea ca ne-am intalnit, de fapt eu stateam la o masa intr-un local, Mall, parca si tu ai venit si mi-ai zis Aimeeeee....uite, noi suntem cucuietii si erati asa frumoase, aranjate, fetele erau splendide si ff prietenoase, tu inalta si supla si cu samuraiul langa tine. familia mare

fetele multumesc, multumesc... pe toate, n-am vrut sa va fac sa plangeti, desi eu bocesc de cate ori ma uit...pareri ptr cadouasul virtual...doar una, asa ca...
o saptamana buna va dorim

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ionela multa sanatate si voua si cucuietelor
monica sper sa fi scapat definitiv de probleme
aime.... dar de emotii , superb filmuletul,
try ce mai face Adrian?
cookie succes la condus si curaj
noi suntem bine, am schimbat grupa la cresa si se pare ca e totul ok,oricum mai multa comunicare ca in partea cealalta si altfel de oameni, sambata am fost la o nunta in Constanta , si inca nu mi-am revenit cu oboseala dar recuperez eu
am vazut poze cu copii frumosi, adevarate fotomodele si cavaleri

Alexa14+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput