Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

miha merci; fotomodelul tau ii haios rau, parca ar avea ,mustati, parca ar fi din povestile lu` Caralagiale(sper sa nu spun vre-o prostie)
adriana sper ca acum sa le poti vedea!
otilia ce superba este Ana, un fotomodel adevarat!
floripopsa-ti umple viata de bucurii cei doi flacai; sunt foarte dragalasi, si chiar ca Rares mai are putin si-l ajunge din urma pe
try iti doresc din suflet sa se termine zilele astea pline de stres si gandurile negre, Adrian sa vina cat mai curand in sanul familiei si sa fiti cu totii fericiti!!!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

se vad pozele

fetelor, yo nu ma mai joc, imi galetusa si plec la mine acasa; dumnezeule cum vine asta sa inghiti pumni de bombonele si sa-ti fie mai rau; am un nas infundat de zici ca mi la presat ceva, tusesc mai ceva ca aia care fumeaza de-o viata

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna fetelor! Ne mai tineti minte? Mi s-a facut dor de voi... Am mai intrat din cand in cand sa va citesc, dar nu am reusit sa mai scriu.
Vreau in primul rand sa felicit proaspetele mamici: Flory, Cici, Try. Sa creasca toti mari, frumosi si sanatosi! Si tie try multa putere sa treceti peste greutati si sa-l aveti cat mai curand pe bebe alaturi de voi acasa sanatos.
Danutz al meu e mare... in primul rand. Imi dau seama cand il vad cum se joaca, cum vorveste, cum se descurca el singur. Imi zice mereu ca el singur face una si alta. Mi-e dor si mie de bebe mic. Poate la anu'.

Sa ne recitim cu bine!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
miha, imi vine sa-l mananc pe ciocalatel-fotomodel
ionelasi sanatate multa...
nici eu nu ma simt prea bine cred ca oboseala este de vina, am o durere de cap de-mi vine sa...acum parca mi-a mai trecut dar dimineatza nici nu vedeam pe unde merg
azi noapte mi-au tusit iar amandoi, o noapte a fost bine dar azi noapte...va zic...auzeam stereo
azi am vrut sa ma duc din nou la dr dar o sa zica aia ca sunt nebuna...ca ea a zis sa stam macar 3 zile pe tratament si apoi sa vedem...dar nu mai suport sa-i aud si sa-i vad bolnaviori
aime, pai nu mai e mult pana ce o sa fie si orashul vostru in sarbatoare...parca pe 14 oct e sf parascheva, nu?...miam, miam ce de bunatati...ca sa nu mai zic de castanele de la danette
va pup pe toate si sa auzim numai de bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - e o dulcica Anutza ta!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

TRY - Imi dau lacrimile de fiecare data cand citesc ce scrii. ....acuma cu camera lui Adrian...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, iaca la ce-am "muncit" eu vreo 2-3 zile www.onetruemedia.com/shared?p=12cd37abca31cabd852691&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">vladi

aime si Vladimir

Mergi la inceput

AIME - Asa ai reusit sa ma induiosezi cu pozitele lui Vladut!
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa fii multi ani de acum incolo langa el ca sa-l ajuti si sa te bucuri in fiecare clipa de el! Sa ramai o mamica fericita langa baiatul tau si sa-l vezi crescand frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra, va doresc sa vina cat mai repede baiatul acasa si sa fie numai veselie in camera.

quote:
Originally posted by aime

Otilia mey, m-au terminat pozele Anei (fotomodel cu experienta si cele cu merele), cand se trezeste Vladut i le arat, ca Iustinel nu se supara , e deja o cocheta si hainuta e superba.Nu mai zic ce bine-i sta.Ce face in timpul zilei, sta cu bunicu? Se descurca bunicu cu nepoata?

Castanele is doar de decor si de aruncat "doooool"(gooool) prin casa, sunt din castanii din cartier, nu sunt comestibile, pe la noi nu-s soiuri din alea, in Ardeal, la Danette sunt, ei au si un festival al castanelor. Noi vom avea sarbatorile Iasului de cuvioasa Paraschiva (si vin "targoveti" cu hainute ca a Anei), cu diverse chestii din piele, lana, doamne ce-i in oras atunci, si din cauza pelerinajului...da e fain, simti ca e toamna, must, pastramarii, muzica....

aime si Vladimir

Ai fost chiar rea, ne-ai facut-o, ce instant mi s-a facut. Se gasesc multe pe aici dar pastrama , must nici o sansa. Sa nu radeti dar pe tata l-am rugat sa-mi aduca seminte de dovleac, sunt fan al celor facute de mama, sunt tare bune si pentru ovare au vitamina E.
Mi-a placut mult clipul si muzica mi-a mers la inima. Banuiesc eu se aleg pozele si melodiile si gata. Ce mult s-a schimbat de cand era bb, acum este copie fidela mami.

Ma bucur ca v-am distrat cu pozele. Chiar sunt tare incantata ca sta la pozat, nu mai este asa salbatica sa vina sa imi ia aparatul. Poate si filmuletze o sa-i fac mai usor. Cojocelul l-a primit de la unchiul Patric, fratele sotului, si a fost luat de la o expozitie a firmelor de confectii, nu este din piele dar ce mai conteaza, si este marca Iana la fel ca si treningul cum are Bianca (Adriana) si Iris (Dana), stiu ca sunteti familiare cu magazinul acesta. Pe aici nu sunt prea multe hainutze deosebite si nici ieftine nu sunt decat la reduceri, asa ca am cumparat cate ceva din tara. Si l-a purtat si anul trecut spre primavara, aici, dar nu stia fata sa isi prezinte hainutza atunci . Uite asa am observat ce mult a crescut.
Cu merele, alta poveste, cred ca o sa-i cumpar cateva kg proprietarei si s-o lase sa se serveasca atunci cand are chef ca sunt din ce in ce mai rosii si mai atractive. De anul trecut se antrena, vezi foto .Ii era foame fetei ca bunicul nu-i daduse papa de la masa de pranz pe motiv ca nu a cerut , acum a invatat programul ei si cum sa puna pampersul, la cat timp sa-l schimbe, mai are sa invetze sa-i puna muzica pe laptop si desene.
Adriana, pai as putea sa fac multe postere asa, este ceva obisnuit sa indese mancarea in gura si sa inghita ca si curcile fara sa mestece prea mult, de asta ce spui? sau si mai frumos asa.
Miha, eu cred ca Robert vrea sa vina o fata sa-l pupe pana se ia ciocolata de pe fatza, eeh.
Monica, Ionela, multa sanatate, va cred ca sunteti obosite la cat va luptati cu bolile.
Daniela, nu te-am uitat, chiar te-am confundat cu Ruxandra_sb, doar in minte, nu am scris vreo prostie.
Bits, culmea este ca nu avem televizor si totusi fata are idei.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Miha, eu cred ca Robert vrea sa vina o fata sa-l pupe pana se ia ciocolata de pe fatza, eeh.

Chiar nu m-am gandit la asta...Dar e buna ideea!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput