Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumim de urari. Acum ca ati vazut ce mandrete de flacai am asteptam nora pentru cel mic. Cel mare este deja dat....:))

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Flory sa-ti traiasca comorile, is tare frumusei, cred si eu ca la Andrei ai deja nora , Rares e un dolofanel scumpel...si uite ca poate te incuscresti cu Cecilia
Otilia mey, m-au terminat pozele Anei (fotomodel cu experienta si cele cu merele), cand se trezeste Vladut i le arat, ca Iustinel nu se supara , e deja o cocheta si hainuta e superba.Nu mai zic ce bine-i sta.Ce face in timpul zilei, sta cu bunicu? Se descurca bunicu cu nepoata?

Castanele is doar de decor si de aruncat "doooool"(gooool) prin casa, sunt din castanii din cartier, nu sunt comestibile, pe la noi nu-s soiuri din alea, in Ardeal, la Danette sunt, ei au si un festival al castanelor. Noi vom avea sarbatorile Iasului de cuvioasa Paraschiva (si vin "targoveti" cu hainute ca a Anei), cu diverse chestii din piele, lana, doamne ce-i in oras atunci, si din cauza pelerinajului...da e fain, simti ca e toamna, must, pastramarii, muzica....

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

moamaaa Aimee de ce lucruri sfinte vb tu:auzi pastrama?!vinoase?!vreauuuuu si euuuuuuuuu.ne luam noi revansa

m-am distrat copios cum pozele Anei!cand o vezi asa de mica si cum imita miscarile foto manechinelor,mori.tot pozele cu merele m-au dat gata si pe mine!in prima poza in care musca din mar are o figuritza de parca e Eva cu marul pacatului,parca spune"am mancat,acu o fi rau-rau rau?!".si-i fain tare cojocelul!sa-l poarte sanatoasa!

22,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY.. la multi ani pt micutul Adrian... Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa treceti cu bine peste toate greutatile!... Imi pare f rau ca treci prin asemenea momente... SA dea Dumnezeu sa treaca repede si sa nu mai aveti parte niciodata de ele...

CICI ... felicitari, sanatate si numai bucurii sa iti aduca Ada...

FLORY... superbi copii ai. Sa iti traiasca... si sa fie sanatosi...

ONITZA... multumesc de mesajul de pe mess... l-am vazut prea tarziu ca eu eram la bucatarie, pregateam papa lui Mihai... La cresa nu cred ca il duc prea curand ca e mare nebunie in grupa lor, si nu vreau sa il dau peste cap, mai ales ca acum e bine si ii merge f bine, avem 10 kg si 82 cm... Nu o sa am cu cine sa il las saptamana care vine, sa vad cum o sa fac...

Mai am multe de povestit, dar deocamdata nu am timp... Sanatate la toata lumea...

FOR2NITY multumim f mult

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Otilia,ce frumusete de fata ai! Un adevarat fotomodel!

Ia uite ce fotomodel am si eu! Cand i-am aratat poza asta lui Robert a inceput sa planga si sa dea din cap: "nu-nu" asa ca am sa va rog sa nu radeti de el.Prea tare!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare
Try,sa dea Domnul ca vestile sa fie din ce in ce mai bune....tie multa putere si optimism,BBlusului sanatate si "la multi ani".
Otilia,ce frumoasa e Ana in cojocelul ala....
Flory,ce frumosi sunt nazdravanii tai!!!!Sa-ti traiasca si ai parte de nurori frumoase
Miha.....curat fotomodel...!Oricum e frumos si asa "curatel"
Noi am fost aseara la Babyexpo unde mami a cheltuit bugetul familiei pe 1/2 de luna,Mariuca a facut nebunii si isterii cand am luat-o de la locul de joaca amenajat acolo sau de masinutele electrice care costau cam 10 milioane.....Acum e in faza "nu veau","nu manac" ,"nu pace" etc de-mi vine sa....Plus ca spune mereu "Maia doae buta" si dimineata a facut moale...sper sa nu facem iar ceva la burtica..ooffffff,nu stiu ce naiba are fata asta cu burta!
Pupici si un we placut,asta daca nu reusesc sa mai dau un semn

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumim de urari.
Astazi sunt tare fericita ca ma duc sa ii iau acasa.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

andreap, aime multumesc mult pt. raspunsuri. nu stiu de ce-mi face impresia ca ei raman tot mici si neajutorati cand ii vad cu bibele de ceai sau lapte in mana. cine stie poate s-or dezvata la cresa...si poate acolo scapa si de pampers...ce mai mama sunt, nu?
miha pupam baiatul mare care bea asa frumos din pahar. ce bine!!! ai reusit sa treci de la laptele tau direct la laptele din comert! bravo lui. e baiat mare copilu'. cum se simte dupa operatie?
off monica ce rau imi pare. sanatate si numai bine va dorim. ar fi pacat sa dezvolte deja o sensibilitate puiuta. nu se poate face nimic?
ionela de ce nu pot vedea pozele?
try va dorim la prima aniversare multa putere sa invinga problemele, sanatate multa si pofta mare de mancare ca sa creasca repede-repejor
flory sa-ti traiasca flacaii ca ai cu ce te lauda! sunt doi copii absolut superbi.
otilia ti-am mai spus ce mult imi place anuta. o iubesc rau de tot. ASTA as face-o poster. as vrea si eu hainuta ca a anei, e de la romanica sau de "dincolo"?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Da, ai dreptate, am vrut sa spun ca ieri a facut 4 sapt. si gandindu-ma la 4, am zis ca s-a facut o luna. Da, e pe 24 nascut, deci luni face o lunisoara. Ieri a facut doar 4 sapt.
Azi ma duc sa-l vad ca nu mai pot, greu e sa stai acasa si sa nu-l vezi. Macar sa-l vad la culoare si sa ma asigur ca arata ok.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Flory, Rares mai are un pic si e cat Andrei...cel putin asa pare in poza aia cand stau amandoi in pat unul langa altul. Ce mai, ai baieti mari!

Oti, Ana ta e o dulce si-i sta minunat in cojocel. Bag seama ca acolo a venit frigul. Aici e la un pas.

Stau ca pe jar pana plec si n-am rabdare sa fac treaba sau altceva, asa ca am mai vazut cateva pozite.

I-am pregatit camera lui Adrian (functional vorbind, nu am decorat cu nimic special), am spalat, calcat si aranjat toate hainutele de la Alex de pana la 1 an. Doar el trebuie sa mai vina acasica!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput