Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bits, eu de la el imi trag puterea si forta. Daca-l vad bine imi da energie, imi da aripi, vorba reclamei. Dar cand il vad bolnav sau slabit, ma apasa pe umeri toata greutatea lumii asteia.
Azi facem o luna de cand am venit pe lume si-i doreste mami sa aiba parte de multa sanatate si putere sa le-nvinga pe toate. Abia acum va-nteleg pe voi, mamelor care ati avut puiutii bolnavi. Alex are aproape 2 ani si are parte de a treia raceala in viata lui, in rest NIMIC. N-am stiut ce-nseamna sa stai cu teama noaptea ca face temperatura, ca il doare urechea sau burtica, ca nu ia in greutate sau nu mai stiu eu ce...
Azi nu am fost la Adrian, sotul oricum mai ca m-a obligat sa iau o pauza si sa stau acasa mai ales ca alex e racit si sa nu cumva sa port si eu virusul si ca "asta ii mai trebuie acum lui Adrian". Dar maine nu ma mai poate tine acasa. Eu l-am vazut in fiecare zi, mi-e tare greu sa stau departe de el. Chiar daca nu-l mai alaptez temporar, dar pot sa-l tin in brate. Ieri, mititelul, plangea de foame de mama focului si cand il luam in brate se linistea. Avea suzeta in gurita si tragea din ea cu foc si cred ca avea senzatia ca suge la san (cred ca i s-a format reflexul ca atunci cand il iau in brate, e timpul de supt de la mami). Adormea si dupa ce-l puneam in incubator, iar plangea mititelul. Azi insa s-a mai atenuat senzatia de foame si mi-a promis asistenta ca nu-l lasa sa planga, il linisteste ea cumva.

Cici, mi-aduci aminte cum erau eu la alex, la fel plangeam si eu de bucurie si de fericire. Il tineam in brate dupa ce il alaptam si adormea si nu-mi venea sa cred ce minune mi-a fost dat sa am. Mi se parea perfect, mi se parea cel mai frumos, mi se parea angelic. Mi se parea ca e totul prea frumos.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, La multi ani! pentru micutul adriansa-i dea Dumnezeu multa, multa sanatate.
offf...te"vad" trista si obosita, tu care esti o persoana energica si optimista si nu in ultimul rand care ai o vorba buna pentru toata lumea... cred ca sotul tau are dreptate, iti trebuie un picutz mai multa odihna, altfel nu-i poti ajuta pe puiutii tai...pup alexutul sa treaca raceala repejor, sa poata merge din nou la gradi.
numai bine, aveti grija de voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Multe luni si ani micutului Adrian si tie putere si rabdare!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Try,

Daca vreti sa vedeti cu ce ma laud:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/album?.dir=/a593re2

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

flory sa-ti traiasca baieteii...ii vazusem deja...am tras cu ochiul la adoptii...niste frumosi amandoi si au crescut muuult.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Flory sa-ti traiasca baieteii, sunt scumpi foc si super draguti.
Uite un pupic pentru fiecare de la Alexia si Ada

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Flory,chiar ca ai cu ce te lauda!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, felicitari pentru prima lunisoara !
Eu sunt putin confuza pentru ca la semnatura ta scrie 24.08.2006. Si eu la fel cred ca sotul are dreptate si este bine sa te odihnesti putin.
Ionela, cucuietele seamana din ce in ce mai mult, tare scumpe si nazdravane.
Flory, ai doi baietzi superbi, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.
Cristina, nu-ti face grija mari in legatura cu cresa si socializarea, ele oricum se au una pe alta, au un mare avantaj fata de cei fara frati.
Aime, faceti ceva cu castanele, sau doar de decor?
Mie mi-a placut ce barbat bine este Vladutz, are costum de blugi.

Ana si-a descoperit o noua pasiune, sta singura la pozat, vine sa vada ce poza i-am facut si tot asa. Am pus cateva poze de la sedinta foto Ana. In schimb la pampers dezastru, a uitat tot ce a invatat. Este plina sarma de chilotei .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FLORY - Pupici mici baieteilor tai!! Sunt niste frumosi amandoi!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

super pozele cu anutza...ca un adevarat fotomodel pozeaza... ce frumushica este si ce hainutza dragutza are...ruxi ma intreba, e ana???e ana???

monica

Mergi la inceput