Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Ah fetelor...cartofi prajiti...ce buni sunt cu cascaval ras pe deasupra...aseara sotul mi-a facut pireu de cartofi, m-a prostit, in timp ce lui isi facea prajiti...bineinteles ca am facut schimb !

Si linistiti-va cu greutatea, imaginati-va ca eu car doi in burtica, am burtoiu ca la 7 luni, asa ca relexati-va !

Pupici !

F.Meleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Liuda, eu iti propun sa iti iei in drum un kg de cartofi, sa nu ai surprize cand ajungi acasa, sa constati ca n-ai in dotare asa ceva! Eventual si usturoiul, din aceleasi motive! Nu din alta cauza, dar eu sunt patita, stiind ca lasasem acasa in dotare 10 bucati de mititei numai buni de incalzit la microunde si infulecati cu mustar si painica ... ca doar nu ingrasa..... si cum visam eu asa la ei,..... intrat in casa..... dat buzna la bucatarie unde gasesc farfuria pusa in chiuveta, nici macar lasata pe masa sa pot sa o sterg eu cu un coltisor de paine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

pe mine m-a rasfatat mama cu niste cartofi din asta home made,cu pulpe de pui la gratar (duminica).ca sa nu mai spun de placinta cu branza dulce,facuta exact cum imi place mie.ah si a mai facut si sarmalute cu carne de vita ( porc nu suport),un deliciu!!!
in rest nu am cine stie ce pofte iesite din comun,sunt la fel ca si pana sa raman gravida: as fi in stare sa devorez clatite cu dulceata ,salata de vinete,gogosari in otet ,sarmalute,placintele cu mere ,dovleac sau branza dulce (home made)pana lesin.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Eu am ramas fixata pe masline.... cu ceapa, dar merg si fara, mancate asa, ca bombonelele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai burtoaselor, voi ati inebunit??! Mai, unele suntem la munca, nu putem alerga la bucatarie! Nu mai pot de pofta de cartofi cu usturoi ... Si mai am cel putin o ora pana ajung acasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

stiu am mai patit eu din astea cand stiam si locul si in ce am lasat niste resturi de cu seara care nu mai erau bune, in schimb a doua zi erau ca mierea.... si alergam de nebuna pe scari vazand in fata acele "resturi" - dar am gasit farfurii goale si nici macar spalata, dar lasata asa in bataie de joc sa o mai si spal eu. Usturoi am sigur ca sta in dulap - plus ca la mine sotiunea nu prea cunoaste chiar toate unde sant puse (asa mult timp petrece el in bucatarie). El stie bine unde sta frigiderul - ca acolo sant proviziile principale pentru el. Azi ma gandesc la cartofi - si maine o sa ma plang iar ca sant ca un elefant.... dar asta este - cartoful e mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Gabriela nu te supara dar nu era necesar sa mai enumeri atatea feluri de mancare.... deci pe cuvantul meu ti-a trebuit multa minte ca sa faci treaba asta?!!! Voi chiar santeti criminale !!! Pai eu am inceput cu cartofii dar cred ca o sa ajung si la altele pana la urma daca tot mai scriti de sarmale de placinte Eu am scris ca tot omul de o mancare accesibila si care se face repede - adica cartofi prajiti. Dar voi fara nici un simt incepeti sa descrieti - SARMALE !!!! Pai nu va mai jucati asa cu mintea mea ca parca ma vad invartind la sarmale (asta am scris-o ca sa ma dau tare mare gospodina) Adevarul ca trec prin BILA si repede iau sarmale facute vreo 200 gr. ca sa-mi treaca pofta si cu asta basta gospodaria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

scuze........... stiu ,sunt o bestiuta hai ca sunt totusi pofte accesibilesi am mintit cand am zis ca nu am pofte iesite din comun:
ce te faci cand ai pofta de un pahar de martini (cum mi s-a intamplat mie).cum sa va zic,eu nu sunt o bautoare de alcool ,sa nu vad inaintea ochilor asa ceva,mai ales bere,coniace si alte spirtoase...dar acum gravida fiind,din toate poftele care puteau sa imi vina sa nimerit taman asta !!!!!!!am vazut sticla de martini si parca eram sue ellenfinal fericit:am reusit doar sa imi umezesc buzele (noroc ca bebe are si un tatic care nu m-a lasat sa depasesc masura)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabriela am avut ghinion azi...pt ca ecograful 4d e instalat de 2z si sistemul de inregistrat nu.Dl dr mi-a promis ca l-a salvat pe hard si mi-l da next time.

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele din punctul meu d evedere puteti vorbi de mancare cat vreti..eu am pofte ciudate, de fructe si alte chestii mai ciudate.

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput