Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Io iar sunt contra curentului. Eu imi iubesc asa tare salopeta mea de blugi de gravidoasa!!! La prima sarcina am purtat-o aproape zilnic in ultimele 3 luni (are 3 randuri de nasturi pe masura ce se mareste burta) si apoi inca 2-3 saptamani dupa nastere. Daca as fi putut as fi dormit in ea asa de bine imi sustinea burtica si era singura care imi mai ameliora durerile de spate.
La noi sunt intradevar niste preturi exorbitante la hainele de graviduta dar daca aveti pe cineva in strainatate de preferat apelati la ei; si calitatea si pretul si, mai ales, designul nu se compara cu ce gasesti pe la noi.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Anis eu nu am mancat 2 luni lactate ca si asa imi era greata si rau primele luni dar numai dupa lactate vomam, asa ca am renuntat la un moment dat. Apoi am incercat si a mers - am fost super bucuroasa ca stiam ca nu e bine fara lactate. Asa ca incearca si poate ai sa constati si tu ca a trecut momentul naspa in lactate
Apropo de alti copii. Tot timpul am zis ca o sa fac un singur copil si pe ala nu stiu cand. Ei timpul ala "nu stiu cand" a venit si acum sant cat un elefant mare. Dar de cand am unu in burta ma gandesc la altu ... si asi face ... dar vorba ta baiat sa fie ca nu prea vreau eu 2 fete.
Si stii de ce?! Ma gandesc la copil sa nu fie egoist , si nu in ultimul rand m-am pus in locul unui parinte care pierde un copil asa cum s-a intamplat la noi la Galati a murit fetita aia de 12 ani, nevinovata, la o cursa de motociclete stand pe marginea drumului. Pai si daca ai numai un singur copil si il cresti pana la 12 - 15 - 20 de ani si el moare asa stupid si te trezesti tu ca mama fara un scop in viata. Clar ca nimeni nu si-o doreste si nimeni nu a zis ca e obligatoriu asa sa fie, dar nici acea mama cu cred ca a crezut ca asa se va intampla... Ei ma gandesc ca cu toata durerea dar cand mai ai inca un copil - mai exista un scop mai ai pentru ce sa mai traiesti, dar daca e numai unu si ala a disparut - ce rost mai are sa mai traiesti...?
Ma rog am si eu probleme si imi storc si eu mintea din cand in cand cu intrebari cam complicate... Sau poate asa imi argumentez de ce am schimbat opinia si parca asi mai face un copil. Si daca il fac - cred ca il fac repede unu dupa altu - si duc greul cativa ani dar macar dupa asta scap cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Alo, alo, am simtit asa, prin eter, cum cineva tasta cuvantul "elefanta"?
......pai daca tot ma strigati, ma alatur si eu grupului de "elefante" sa facem un grup mare si vesel de "fete cu greutate"!

Mergi la inceput

Eu am fost aia cu elefantul pentru ca asa ma simt - pai din pat dimineata cobor eu cum cobor dar nu stiu ce o sa fac mai tarziu.... Si chiar sant cat un elefant si ca o balena ... si mai gasesc eu cuvinte pentru mine dar macar stiu ca nu ma ascund de adevar.

Mergi la inceput

Liuada, pai si eu folosesc acelasi metafore vis-a-vis de mine! parca tot tu ziceai ca in curand e mai usor sa te sara poporu' decat sa te ocoleasca, pai aici are avantaj lumea cu tine, ca la mine si de sarit sa ma sara ar fi cam greu!

Chiar radeam cu 1/2 mea, trecand pe langa magazinul de gravide de la Sf. Gheorghe, unde de curand au afisat in vitrina o salopeta din raiat rosu-visiniu, si ne imaginam ce faina as fi in salopeta aceea, care mi-ar fi venit undeva mult deasura gleznei, cu ciorapii mei de iarna in culorile curcubeului si cu pantofii rosii de lac pe care-i am in dotare! Sigur cine m-ar vedea imbracata asa si-ar imagina ca sunt fugita de la Circ!

Mergi la inceput

fetelor elefantul elefant dar sa va zic ceva.... asa asi manca niste cartofi prajiti acasa la tigaie (nu de fast-food). nu am mancat de o vesnicie cartofi acasa!!!! Asa calorici cum sant - si cat bagi in gura atata se pune pe sunci... Abia astept sa ajung acasa , ca poate aflu ca nu am cartofi ....
ma scuzati cele la care le-am provocat vreo pofta. Nu a fost intentionat

Mergi la inceput

PS: Liuda, scuze ca ti-am stalcit nick-ul!
Probail ca se trage de la cartofii tai prajiti care ar merge de minune cu mujdei de usturoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Ma gindeam la salopeta ca sa nu ma stringa peste burta, dar totusi sa imi acopere picioarele, acum ca vine frigul. Designul nu ma preocupa: oricum ies din casa cel mult 2 ore saptaminal, cind merg la echo sau la injectii. Din acelasi motiv nu as investi intr-o garderoba completa, ca nu am unde sa o etalez. Multam de informatii!

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna burtoase!!!

anis ne arati si noua poze si filmulete????eu am vineri eco 3d-4d si parca nu mai am rabdare
am si eu exact aceeasi problema :crampe la picioare,abia le pot misca uneori dimineata .asta mi se intampla de vreo cateva saptamani,bineinteles ca mi s-a recomandat sa beau lapte la greu dar nu il suport...o sa vad cum e cu magneB6. iau si centrum materna deja ,sa vad ce zice si medicul.

astazi am prmit de la buni a lu' bebe (maica-mea)primele lui hainute.nu ma mai satur sa ma uit la ele,sunt toate atat de frumoase,minuscule si colorate!!!

despre magazinul de la sf gheorghe(si mai e unul la fel pe cal victoriei): raportul calitate -pret m-a pus pe ganduri (dupa ce am vazut cum se descos blugii aia de un mil perechea).camasutele sunt ok,de bumbac,insa in rest nu prea mi-a placut altceva.culori cenusii,croiala tip sac.70 ron un tricouas banal,doar fiindca are un bebe desenat pe el...............
salopetele erau tip "moartea pasiunii",inafara de un sarafan de velur,rosu ,pana la genunchi.
eu as opta pentru mothercare,desi sunt scumpe,macar sunt de calitate (si au si promotii din cand in cand).imi voi cumpara de la ei ceva de iarna,paltonas sau gecuta special croita pt gravidoase (stiu de la prietena mea ca gasise doar la ei ceva care sa ii imbrace frumos burtica si fara sa o faca sa para balena).

pup

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Miciurin sa stii ca ideea cu cartofii chiar nu ma lasa in pace cu usturoi.... mama oare sa plec pana acasa sa-i fac sa-i mananc si apoi sa ma intorc la munca?.....

Mergi la inceput