Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

monica, uite aici mai multe informatii despre hainele de gravida
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82564
liuda, ce bine e sa citesti postari optimiste, ca ale tale!
michelle, ne rugam toate pentru tine sa se rezolve problema micutei si sa creasca sanatoasa si frumoasa!
flavia, insomniile fac si ele parte din "scenariul" normal al sarcinii, sa nu fii ingrijorata..adca la 4 cand te trezesti ai incerca sa citesti ceva, nu ti-ar veni oare somnul inapoi? la mine functioneaza metoda asta!
daconst, foarte frumoasa burtica!
aelita, si bunica-mea a cauzt cu scaunul cat era gravida, si nu s-a intamplat absolut nimic rau cu copilul!
romaria, bine ca ajungi totusi la cardiolog..nu mai e asa mult pana pe 26!
kateryna, oana_bucur, catalina, vechile mele cunostinte: , , !

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Fetelor voi chiar cumparati haine de gravide?
Mie sincer nu imi plac richiile si sarafanele alea mari de parca sant huse de masini... Salopetele de gravide ... hmmm m sant toate aceeasi marime... adica fara marime... si chiar nu imi plac. Eu tot maieurile tricourile si bluzele vechi le port - deja unele sant cam scurte cam mulate ... si mare lucru... cine a zis ca trebuie sa ascund burta?! In alte tari am vazut femeia de cum afla ca e gravida numai cu toturi se imbraca si cu burta goala, rar o femeie sa-si acopere burta. iar jos am si eu 3 perechi de pantaloni - adica 2 sant trei sferturi si o pereche luni pana jos si le port si le tot port de mii acru de ele... dar mai e putin si e frig asa ca o sa-mi cumpar doua pulovere mari si 2 parechi de pantaloni - si cu alea trec toata iarna... chiar nu am de gand sa cumpar o garderopa intreaga ca apoi le arunc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am vesti bune.
Bebelusa e bine, are 450 g, cam 22cm, in rest toate cele in regula, misca de mama focului si asa ca prima data de 4D, mi s-a parut ca seamana leit cu Ingrid cand era bebelush...
Acum sunt linistita pt cateva zile :-)

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis tu ai mai trecut prin asta si tot iti faci atatea griji... chiar credeai ca poate are ceva bb tau? pai atunci noi cele care simtim pentru prima data cum trebuie sa fim.... Tu esti o agitata mai ales ca stii cam la ce sa te astepti sau macar ca comparatie....
e si normal sa fie copilul bine de ce sa nu fie...?
Felicitari pentru prima cunostinta cu bb tau fata in fata

Mergi la inceput

Liuda eu am de la sarcina trecuta o pereche de blugi cu burtica, nu salopeta, ca mor ,nu-mi plac ,parca esti bagata in sac, si o alta perece cu elastec care se regleaza, au fost perfecti iarna trecuta.In rest n-are sens sa cumpar.

Oricum am o lista asa de lunga pt hainutele la fete...

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Aly, te rog nu te supara pe mine si nu iti cere scuze, eu tre' sa imi cer scuze ca nu m-am exprimat cum trebuie, nu m-ai speriat tu in mod deosebit, ci doar sunt eu mai panicara de felul meu, te rog sa ma scuzi... Of...dar eu de ce nu le simt inca ?! Atata mangai burtica si eu si sotul, le cant, le vorbesc, dar nimic-nimic, si totul era bine la eco...deci nu vreau sa ma gandesc la tampenii, sa fie mai puturoase ?!

Megbeng, multumesc pt sfat, as incerca sa citesc sau sa fac altceva, dar ma gandesc cu groaza ca la 7 suna telefonul ca sa plec la munca...

Fetelor, eu chiar ieri mi-am cumparat o salopeta, am vrut sa imi iau de blugi, dar marimea cea mai mare, 50-ul ma incapea, dar peste 2-3 saptamani nu cred ca mai incapea nici pe un picior...
Asa ca...mi-am luat una de veluri, care este destul de mare, dar cred ca o sa o imbrac doar pana pe la 6-7 luni, asa ca nu prea merita, cele care puteti purta pantaloni...faceti-o, eu sunt prea mare si nu ii mai suport pe mine...

Va pup dulce !

Flavia Alexia si Daria 19 sapt

Mergi la inceput

Liuda cred ca si la sarcina a 3-a tot iti faci griji, ca deh' tot copilul tau e.Eu sarcina trecuta am avut lichid amniotic putin de ex si arterele uterine cam groase...cam de astea transpiram eu...da acum sunt bine.

Dar oricum fata de prima sarcina, acum ma bucur din plin ca sunt gravida..serios..as mai face unul..da sa fie baiat

AniS 21+

Mergi la inceput

nu imi plac salopetele si macar mori !!!
Si asa sant mare si ma simt ca o balena , maine poimane o sa fie mai usor sa ma sari decat sa ma inconjori...l si inca si salopetele astea care sant mari tare. Pai o sa fac mai multa umbra decat un pom de 100 de ani.
Lasati ca a trecut vremea lor - acum sant multe din alea pe elastic reglabile si stofa mai finuta mai moale ... parerea mea
sper ca nu va supar

Mergi la inceput

Flavia si celelate burticutze, sfatul meu e sa va luati pantaloni, nu salopeta.La pantaloni sunt aia cu elastic regabil., eu mi-am luat unii prin luna a 5-a si m-au incaput si in luna a 9-a..si am avut o ditamai burta.

AniS 21+

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, de cateva zile, aveam niste crampe la picioare de muream, pur si simplu nu-mi puteam misca picioarele.Am vb azi cu dr, mi-a dat sa i-au minerale cu calciu .
Asta apropo de fetele care ziceau de carcei, asta anunta lipda de ca si magneziu.Lactate la greu si magne b6
dar eu nu suport lactatele..de cand sunt gravida.

AniS 21+

Mergi la inceput