Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daca tot am discutat de mancare am mancat si eu doua nectarine (ca ma dau tare pe la birou mancand fructe si apoi seara cand aung acasa devorez tot ce e mai gras, fainos...) Prima nectarina a avut gust de sarmale a doua - de cartofi prajiti. Si minutele trec cam greu ca eu ziceam ca e sase inca acum doua ore si nu era nici doua. sa fac o tura pe la bila sa cumpar o sarmala, si un kil de cartofi si acasa la tigaie...

Mergi la inceput

aaa daca e vorba de pofte sa va zic eu una .... nici odata nu am putut sa aud macar de fructe de mare ca vedeam in ochi caracatetele alea cracanate cu o sumedenie de picioare prin parti - mi se facea rau. Pai acum vreo 2 saptamani am ajuns la restaurantul chinezesc si la alea am ramas blocata. Bucatarul a fost mester faur ca era gustoasa salata aia ca ansamblu in care se tavaleau caracatetele, cu omarele cu bete de crabi, srivetii si altele care mai sant. Sa vedeti cum mancam eu din picioarele alea multe asa - da ce bun era, si scarba de ele mi-a trecut. Acum parca nu asi mai manca din ele ... dar cine stie cum mai ajung eu pe acolo si nu garantez ca tot scarboseniile alea o sa mananc.

Mergi la inceput

aaa daca e vorba de pofte sa va zic eu una .... nici odata nu am putut sa aud macar de fructe de mare ca vedeam in ochi caracatetele alea cracanate cu o sumedenie de picioare prin parti - mi se facea rau. Pai acum vreo 2 saptamani am ajuns la restaurantul chinezesc si la alea am ramas blocata. Bucatarul a fost mester faur ca era gustoasa salata aia ca ansamblu in care se tavaleau caracatetele, cu omarele cu bete de crabi, srivetii si altele care mai sant. Sa vedeti cum mancam eu din picioarele alea multe asa - da ce bun era, si scarba de ele mi-a trecut. Acum parca nu asi mai manca din ele ... dar cine stie cum mai ajung eu pe acolo si nu garantez ca tot scarboseniile alea o sa mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Aici elefantica de serviciu...fetelor m-ati innebunit cu mancarurile astea, mai ales cu cartofii inmuiati in usturoi...si asta dupa o zi de ingurgitat la greu..de-abia mai pot respira..

Asa ca eu ma cam pregatesc sa plec spre casa, poate sa povestesc mai tarziu cum e cu cartofii astia...papica e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza74 spune:

la mine alta e beleaua...Eu nu prea am cine stie ce pofte, adica nu mai multe ca inainte.Mananc extrem de sanatos, chiar mai sanatos ca inainte.Dulciuri , paine d-astea Doamne fereste...Si totusi..., ma ingras de la o zi la alta, vazand cu ochiul liber.ma intreb ce naiba s-ar mai intampla daca m-as reprofila si eu pe cartofi prajiti si prajitui bune....Offffff!!!!!

Mergi la inceput

pofta mare fetelor !!!
cred ca azi o parte din gravidele care urmeaza sa nasca in ianuarie si febriarie anul viitor vor manca cartofi prajiti - asa poate intram si in cartea recordurilor - ne dam startul pentru o zi la aceeasi mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Noroc ca nu am pofte si puteti vorbi de orice ca nu-mi pasa.
Hai sa va vad si eu burticile...cele care va laudati ca sunteti asa mari...ca pina acum eu ma vad cea mai mare,na.
Liuda,nu ma pricep sa explic cum e cu pozele,dar dupa ce te loghezi iti faci un album cu numele tau si apoi incarci de pe calculator ce doresti.Trebuie sa ai programelul care ti-l cer ei acolo sa poti incarca mai multe odata sau poti una cite una.Iti arata acolo cum se face,tu trebuie doar sa intri unde trebuie.
Hai burtici sa ne vedem toate.

Megbeng,saru mana,dar cam mare burtikul meu pentru 23 de saptamani.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dana, depinde mult de tot in ce moment al zilei iti faci poza...eu dimineata, imediat dupa trezire am o burtica micutza tare (desi bebe e in grafic cu cresterea), iar pe la pranz, indiferent de mananc si daca mananc, incepe sa mi se destinda burta, astfel incat pe seara zici ca-s cel putin in luna a6a..asa ca pozele pe care le consider relevante sunt cele de dimineata, si doar asa imi pozez burtica..am sa adaug si eu pozici mai incolo.
liuda :"am mancat si eu doua nectarine (ca ma dau tare pe la birou mancand fructe si apoi seara cand aung acasa devorez tot ce e mai gras, fainos...) Prima nectarina a avut gust de sarmale a doua - de cartofi prajiti"

si ca tot s-a discutat pe aici..eu am luat 3 kg in 17 saptamani, dr a zis ca e ok, dar mie mi se pare cam mult..adica de arata imi place cum arat, da cand am vazut pe cantar 58 am crezut ca lesin (nu am mai avut niciodata greutatea asta)..oricum, de acuma inainte tot in sus o sa merg..sunt curioasa cu cat ajung la "finish"

gabriela, si mie mi-a fost pofta in sapt.6 sau 7 de..bere..doar ca am luat varianta fara alcool..oricum, o inghititura acolo nu conteaza..macar tu il inveti cu chestii mai rafinate..martini..nu ca la crasma, cu bere...
anis, felicitari pentru rezultatul de la eco!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

fetelor am scapat de o cheltuiala !!! am aruncat o vorba pe aici prin birou ca asi vrea sarmale si uite ca am si gasit bune, proaspete , azi facute la o prietena de-a mea. Asa ca imi pregatesc sania sa plec cu farfuria dupa mine dupa sarmalele promise. Asa ca cu una am scapat - au ramas cartofii dar aia nu sant o problema. Nu de alta dar nectarinele alea mai mult m-au spalat la stomac si acum simt o foame de lup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

megbeng saru-ma...esti o fericita cu kg luate.
Eu asa brusc m-am mai trezit cu 2 kg plus...aiurea rau ca mananc exact ce mancam si pana acum

AniS 21+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput