Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 28
Michelle81 spune:
Buna fetelor!Va multumesc la toate care v-ati gandit si va ganditi la mine.Miercuri am fost la acea clinica specializata in diagnostic prenatal.Mi-au confirmat acelasi lucru:prea mult lichid in capusorul bebelui,capusorul e putin cam mare pt 18 saptamani de sarcina(datorita acelui lichid),mi-au facut din nou fel si fel de analize la sange,apoi s-au decis sa-mi faca amniocenteza.Intai ne-au spus si riscutile unei amniocenteze(avort,infectie).Ne-au lasat putin timp de gandire si apoi ne-am decis sa facem amniocenteza.am facut,a fost dureros...acum asteptam rezultatul amniocentezei.Daca rezulatatul va fi bun va trebui sa ne reintoarcem la acea clinica sa fac MRI(rezonanta magnetica).
Trebuie sa asteptam din nou.Atat este de greu fetelor,ca uneori simt ca nu mai am putere,uneori as renunta caci nu mai pot.Pentru mine mancarea nu mai are gust,somnul nu mai este odihna,asteptarile sunt eternitate.suntem la pamant si eu si sotul,nici nu stim ce sa mai facem.As vrea sa se termine acest cosmar,as vrea sa revin la viata de dinaintea aflarii diagnosticului,sa simt ca traiesc.Simt ca in aceste 2 saptamani am imbatranit 10 ani...
miciurin spune:
Michelle81, sa iti dea Domnul puterea necesara sa treci cu bine prin aceste momente dificile pentru tine, si crede in puterea Lui!
Marinar si Delfinuta, va rog sa imi ziceti daca ati primit PMurile, ca eu sunt cam bleamba de felul meu in treburi de genul asta si nu stiu in ce masura am reusit sa le trimit!
Flavia-Ioana spune:
MICHELLE81, asa cum putem suntem alaturi de tine si ne rugam la Doamne Doamne sa fie totul bine, sa ai multa credinta si atat cat poti sa te ingrijesti mult, gandeste-te ca acel pui are nevoie de somnic si papa, asa ca incearca sa ii faci pe plac, TREBUIE SA FIE BINE AI INCREDERE !!!
NU RENUNTZA !!! FII TARE !! ROAGA-TE LA DUMNEZEU, EL TE VA AJUTA !!!
PUPICI DULCI !
![]()

![]()
F.Meleaca
marinar spune:
Michelle sa dea DD sa fie totul bine!!!
Miciurin merci inca o data- primit PM.
Marina
21+
burtika
Liuda spune:
Michelle tarie !!!!
fetelor eu am pus niste poze pana la urma, cine vrea - delectativa cat sant de mare (adica vaca - asa ma numesc eu!!! )
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 22 saptamani.
miciurin spune:
Liuda, mie imi place cum arati! Cat despre burtica, imi place ca e mare si se vede bine! Are bebe teren de joaca 
delfinuta spune:
Michelle multa sanatate iti doresc tie si lui bebe, rabdare, putere si credinta! Doamne ajuta ca totul sa fie bine!!
Miciurin am primit mesajul, multumesc mult!!!
delfinuta spune:
Liuda sigur esti tu in pozele astea??
Sau ma uit iar la pozele altcuiva..![]()
Hai ca arati f bine, sunt curioasa sa ne vedem peste vreo 2 luni..
Liuda spune:
Delfinuta eu sant curioasa sa ma vad si peste 2 saptamani ca cresc ca pe drojdie, iti inchipui ca asta este burta de gravida de 5 luni?
Va ziceam eu ca la mine emare rau si voi radeati de mine nu ma credeati!!! Acum uitativa cine elefantul...
Tata nostru a fost plecat vreo 9 zile si azi s-a intors cand m-a vazut a ramas cu gura cascata.... Nu s-a asteptat la proportiile care le-a vazut in fata lui.... Ii frica sa se gandeasca cum o sa fiu la 7 luni- si a zis sa nu astept ajutor de la el ca el are ditamai firma pe cap de condus, sa-mi angajezi ajutoare... ca nu crede ca mai dureaza mult pana o sa-mi trebuiasca ajutor sa ma ridic din pat....
Si eu ma juram pe aici ca mai nu am dus foame... si tot uite cum am ajuns.... nu ma crede... dar eu chiar numai pe fructe am stat pe lactate fara dulcuiri, fara fainoase si multe altele care te ingrasa...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 22 saptamani.