Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 27
delfinuta spune:
Buna dimineata tuturor burtcilor!
Sper sa aveti o zi buna, eu am inceput-o cam prost..am avut programare la dentist de la ora 8, am intarziat fix 10 min si dna dr a considerat ca tb sa ma reprogramez ca-si decaleaza ea programul, asta in conditiile in care cu o sapt in urma am asteptat nu mai putin de o ora, dupa programarea mea, ca sa intru...Si oricum.."nu e nimic urgent la dvs.." - imi spune.
Nu e nimic urgent...decat faptul ca mai pot face anestezie decat vreo 3 sapt ca dupa nu mai am voie...
Brig Adria eu am facut Triplu Test la MedLife (tel: 209.40.30) si a costat 1.500.000 daca nu ma insel si eco morfologica 2.500.000 - asta sigur, cu cd-ul de la ei inclus in pret.
23
Albinutzza spune:
Katink, mersi frumos, le-am facut pe toate si la toate iese ca voi avea
...m-am jucat si eu putin, dar acum chiar am devenit curioasa![]()
Delfinuta, eu cred ca-i ziceam vreo 2...auzi si tu, "nu e urgent", pt dta, pt mine da
Dar hai fetelor, capul sus, e vineri, vine wkd...haide-ti
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
gio spune:
quote:
Originally posted by romaria
Fetelor, ia cineva Magne B6 in sarcina??are contraindicatie???
Pupici la burtici,
Romaria,24
stai linistita, eu am luat sarina trecuta 6/zi si acum iau 4/zi. nici o problema.
20 +
miciurin spune:
Liuda si eu tot la neica Herghelegiu ma voi duce, la Euroclinic, mie medicul meu mi l-a recomandat ca fiind foarte bun, si il cred..... prietenii stiu de ce, sic!
delfinuta spune:
Albinutzza iti dai seama ca i-am zis eu cateva, mai ales ca m-a prins dimineata cand io sunt pe pilot automat..insa iti dai seama ca relatia s-a stricat, nu ma voi mai duce cu drag acolo (nu ca pana acum aveam mare drag de stomatolog!)
M-am uitat la filmuletzele cu Luca..sa-ti traiasca, e minunat!!
Albinutzza spune:
Delfinuta, cred si eu, dim sa nu-mi zic 2 vb ca zic eu dublu
Multumim frumos, filmuletzele sunt vechi, te poti uita la poze, sunt unele chiar de acum o sapt, de la Slanic 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
miciurin spune:
Delfinuto, daca esti din Bucuresti pot sa-i recomand un dintar bun, la care nu stai cu orele la coada(eu in cei 5 ani de cand il frecventez nu am stai nici macar un minut sa-l astept) si care are doar rugamintea de a-l anunta daca nu te duci la programare sau eventual, daca poti / ca intarzii. Toti cei care au mers la el, dintre cunostintele mele, cu mare frica de dintar de altfel(inclusiv eu si soata mea) au prins drag in a merge la el! Si din cate stiu eu nu practica nici tarife mari!
Catalina spune:
Liuda, si eu tot la Herghelegiu am fost la eco morfo. Super doctor dar nu te astepta la dialog prea mult. Ma rog, daca il intrebi iti raspunde asa, cam monosilabic, dar ... cam atat. Oricum, primesti un raport detaliat, in scris si multe poze. Plus caseta daca vrei. Eu asa am primit de la Sanador.
Succes
Cata 23+
marinar spune:
buna fete
m-am jucat si eu iar cu testele astea care indica sexul lui bb: la toate mi-a iesit baiat, ca de altfel si la primul calendar pe care l-am testat cand am aflat de sarcina. dupa cum se vede eu am carucior roz, dar poate avem o surpriza cand mergem la dr iar...![]()
Marina
21+
burtika
delfinuta spune:
Miciurin multumesc, daca esti draguta sa-mi dai nr doctorului tau..mai ales daca zici ca lucr fara dureri..
Mie mi-a aparut o cariuta acum de curand pe locul unde aveam deja o plomba, asta ar fi urgenta mea, in rest voi astepta dupa nastere, ca am inteles ca-mi tb ceva radiografii. Multumesc!
Alinutzza m-am uitat la ultimele poze..pai tu ai deja baiat mare
Este un scump!