Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Revin si eu dupa mult timp. O sa radeti daca va spun care a fost motivul pt care n-am intrat. In perioada de greturi, aveam senzatia ca daca va citesc mi se face si mai rau. In creierul meu era asociat greata cu gravide...nici pe la copilasi nu prea am intrat in per respectiva. Acum sunt bine, nu stiu inca ce ne va aduce barza. Sapt viitoare merg iar la control, si sper sa vedem ce este. Daca nu imi voi face programare la o echo mai perfomanta (eu controlul il fac in psital, si au echo normala). In rest sunt bine, acum, dupa mult rau, mai mult ca la primul, si instinctul de data asta nu-mi spune ce voi avea

Sper sa reusesc sa ma reintegrez in club, si sa nu va suparati pe mine ca v-am asociat cu greata mea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

brig_adria eu vreau programarea la Iosup
Te rooooooooog nu o da la altcineva.Eu nu am reusit sa ma programez la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor,

Ce la fix discutia. Eu aseara m-am .... cosmetizat si m-am chinuit groaznic si chiar ma gandeam ce o sa ma fac mai tarziu. O sa imi trebuiasca un prelungitor pt maini.

Ideea cu folosirea "LUI" nu e rea dar parca nici mie nu prea imi vine dar pana la urma de nevoie cred ca tot acolo o sa ajung.

In concluzie : CURAJ!!!!! si mai lasati pudismul ca ramanem ne-cosmetizate.

Va pup

Apropos: aia chiar de curata de tot la spital ?

sraluca22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Monicutz, m-am bucurat tare mult cand am citit ca esti insarcinata.
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara si sa dai nastere unui bebelus sanatos si frumos! Ai grija de voi acuma si gandeste pozitiv.

Te pup cu mult drag si ma rog pentru tine si bb mic din burtica, sa va dea Dumnezeu numai bine,

Katink 9+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna fetelor si bine v-am regasit!

Am revenit dupa 3 saptamani acasa, sper ca nu m-ati uitat.
Am vazut ca ati scris o gramada, au aparut gravidute noi, le doresc bun venit si sarcini usoare pana la capat. Imi pare rau de cele cu probleme, recunosc insa ca nu am reusit sa citesc toate postarile, era deja prea mult.
Dupa miile de km parcurse, dupa eforturile facute uneori imi dau seama ca am avut o sarcina chiar fara proleme, cred ca puteam sa fac fitness fara rezerve ca nu pateam nimic. Doar greturile m-au impiedicat si tin sa va spun ca nici acum nu ma simt ca inainte de sarcina, deja m-am consolat cu ideea ca asa va fi pana la capat. In orice caz pot manca, prefer fructele, in special strugurii (obisnuit la mine - in aceasta perioada niciodata nu cred ca am mancat mancare). M-ati amuzat cu poftele pe care le aveti si care se propaga in lant. Azi mi-am amintit ca in copilarie bunica facea de fiecare 14 sept galuste cu prune si imi promit in fiecare an sa fac si eu, dar mereu intervine altceva - va dati seama, am o pofta neastamparata de ani de zile.
Daca tot suntem la capitolul gastronomie, pot spune ca cel mai tare am suferit cat am fost plecata din cauza mancarii, mai ales in Germania unde totul este fad. Nu am plecat cu mancarurile favorite in traista si am ramas stupefiata cand am vazut ca alimente carora nu le dau importanta dar care nu-mi lipsesc din frigider, acolo lipsesc cu desavarsire. Iar legumele si fructele nu aveau nici un gust. In Elvetia si Italia a fost ceva mai bine, dar la revenirea in Iasi unde locuiesc, inainte de a trece pe acasa am fost sa mancam in Mall mancare romaneasca.
Din pacate si eu am inceput sa ma ingras, la mine explicatia e clara: am stat prea mult in masina. Niciodata nu m-a ajutat dieta sa ma mentin ci sportul. Poate remediez cumva. Insa deocamdata am probleme cu garderoba. Am plecat de acasa cu anumite haine si la intoarcere nu-mi mai veneau - noroc ca m-am mai capatat de pe la sora mea, nici eu nu stiu cum de imi vin ca nu are copii si nici grasa nu e.

Azi am programare la eco morfologica, sa-mi tineti pumnii. Eu sper ca suntem bine, dar m-a impresionat povestea Michelle-ei - nu stiu finalul deocamdata. BB se agita de mama focului, cred ca il simt demult (15 sapt) dar nu eram sigura ca e el. Acum nu am dubii, dupa ce mananc am senzatia ca am un acvariu cu pestisori care incep sa se zbenguie in momentul cand primesc mancare. Ma intreb cand doarme ca aproape tot timpul il simt. Nu mi-am facut inca album sa vedeti ce burta comica am. Oricum nici nu prea m-am fotografiat din pozitii in care sa se vada inestetic, dintr-o parte parca e atasata!! Nu e ceva rotund si uniform, e mai degraba tuguiata. Asta e! Noi sa fim sanatosi si sa se nasca bb sanatos, sper sa aflu azi si sexul ca mor daca mai stau in suspans. Oricum i-am cumparat o gramada de lucrusoare, fie ce-o fi. Numai roz nu am cumparat. Daca rezultatul e favorabil si azi la echo, cred ca mai fac o serie de investitii, nu ma pot abtine.

Va pup pe toate si va doresc numai bine!!

criss 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele vreau si eu o adresa cu calendarul chinezesc, sa vedem ce zice...plsss

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna dimineata la toate fetele burticoase si va doresc tuturor o zi minunata, plina de vesti bune, inclusiv de la Michelle81!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Sau tu de asta intrebai?

http://www.geocities.com/Heartland/5552/ancient.htm

Pupici,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Fetelor buna dimineata!!!
santeti bine, vioaie, vad ca scriti in continuu- multi ajung la perioada cand trebuie sa se duca la morfologica si o sa avem mai in fiecare zi din septembrie noutati de la Iosupei(ca vad ca asta este tatal tuturor copiilot). eu ma duc la herghelegiu. Nu stiu care e diferenta dar nu conteaza dr. sa se priceapa ce vede acolo ca eu oricum ca pisica in calendar....
azi promit niste poze noi - dar mai tarziu ca acum m-a luat lenea si nici cafeaua nu am baut-o (diluata asa cum imi place mie) si copchilu asta vad ca se agita de sare burta prin parti asa ca ... nu am chef acum.
O zi buna si pofta de mancare!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 22 saptamani.

Mergi la inceput