Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

Hello!multumesc pt raspuns .Va rog sa ma treceti si pe mine cu carucior roz ca m fost ieri la Iosup la CMU.
Pt Tweety :la CMU la IOsup poti sa duci caseta video Vhs si iti inregistreaza ecorafia.Costa morfologia ftala 2,9 mil lei si pt caseta 2 sute mii lei.
Fetelor eu mai am o programare la Iosup la CMU Unirii pe 28 sept ,e cineva interesata ca eu am fost deja si nu mai merg si atunci.Va rog sa_mi spuneti in timp itil ,pana duminica ca daca nu,o anulez.
Stie cineva nr de la Medlife?vreau sa incerc si acolo pt triplu test. si stiti si cat costa?
multumesc,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

Messa felicitari pt. fetita.
Liuda nici mie nu mi se potriveste calendarul chinezesc imi iese fetita si mi-a zis medicul baiat asa ca...
va pup

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Monicutz,sarcina usoara.ma bucur tare pt tine k esti insarcinata si iti doresc sanatate si tot binele din lume.dk ai timp si dispozitie mai vino pe la noi sa ne spui ce mai faceti:tu si bb mic din burtica

sarcini usoare tuturor

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Buna Emaaimee,

Multumesc mult pentu gandurile bune. Sa nu crezi ca n-am mai trecut pe la voi sa va mai citesc si sa vad copilasii. Sunt superbi. N-am vazut unul care sa nu fie frumos :).

Sarcina asta a venit total neasteptat dar cu multa bucurie (dupa panica de rigoare) pentru ca eu n-as fi fost in stare sa ma decid asa repede.

Pentru fetele de aici, mamicile de ianuarie februarie 2007, eu va citesc de mult si am mai si scris, dar nu mai tin minte cu nici un chip daca m-am prezentat sau nu (am creierul ocupat...). Eu sunt si sunt gravida in aproape 18 saptamani si locuiesc in Toronto. Parca suna a introducere de la "alcolicii anonimi'...dar zau ca nu beau.

Va pup pe toate si va doresc multa santate si noroc mult de tot,
, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Uf! nu poate lipsi omul de acasa o dupa amiaza ca voi va intreceti in ale scrierii! Chiar si asa am sa postez vis-a-vis de unele subiecte:
1) cosmetizarea? Mi-a spus cosmeticiana ca mai ales in ultima luna, aproape de termen nu se mai recomanda epilatul cu ceara, deoarece contractiile musculare provocate de durere ar putea declansa travaliul. Ea e dispusa sa ma faca oricum, eu insa am fost cumintica, am zis ca cu 2 sapt inainte o sa fie bine pentru toata lumea. Sa credeti voi, bebele a vrut mai repede afara, si in ziua in care aveam programat controlul de rutina, am ajuns sa nasc! Si cum ramane cu cosmetizarea? O varianta ar fi fost personalul de la spital (cu lama) -NO WAY - ca la noi in Romania cica doctorii "nu vad" copilul de plete si ne vor rase, chelite proaspat. Si uite asa noroc cu sotul care a fost alaturi si inainte de spital, acasa la o prietena, in travaliu, intre contractii, m-a ras. Si nu radeti ca aveam dureri nu gluma si ii spuneam ca daca vede cumva capul copiulului sa-mi spuna!!!
2) Cat despre programul si viata incarcata dupa primul copil... m-a ingrozit gandul sa las bebele si sa merg la serviciu si l-am conceput pe al 2-lea. Toti imi spun ca o sa fie greu asa ca astept si pareri mai optimiste! Totul tine de organizare si de cum imparti responsabilitatile cu jumatatea. Din postarile anterioare cred ca v-ati dat seama ca la noi funcioneaza, poate asta m-a decis sa am bb2.
3) Albumul are cineva idee cum as putea sa pun pozele mele acolo? As vrea sa va vad si sa ma vedeti dar nu cred ca sunt prea indemanatica. Am incercat la cateva fete sa vad pozele dar nu am gasit nici una. Si totusi in fiecare zi faceti schimb de impresii! Cand am incercat sa-mi fac album scria sa astept sfarsitul lunii ca doar atunci se poate! Cred ca eram pe alta planeta, nu-i asa?
4) Sexul lui bb eu zic sa aveti incredere multa in instinct si dorinta. Adica baiat am vrut, la inceput fata mi-a zis, si abia la 7 luni s-a vazut scrotul nu putza, caci adesea putza se confunda cu cordonul ombilical. Si l-am si visat asa cum arata azi la aproape 2 ani, cu ochii mari caprui ai soacra-mii (tatalui), blond si pletos si am fost super convinsa ca nu va lua ochii mei frumosi dar verzi! Si acum vreau tot baiat, dar deja nu ma mai exprim in public ca imi sare lumea in cap ca "nu am pereche". Oricum, "raul" e facut, nu mai pot schimba lucrurile si nici la maternitate nu-l las, asa ca astept sa vad ce se vede sau ce iese!

Intre timp am dat laptele la copil si nu mai stiu ce voiam sa va spun asa ca o las pe maine, oricum mi-e prea somn!

ylilimic 21+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Ralu ai dreptate, lipsesc ceva poze...nu-i bai lw putem pune la loc

pup toate burticoasele

ioana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata!!!!!!!!

ieri nu stiu daca am postat ceva,am fost cam ocupata

astazi am programare la ecografie la ora 11:15,sa mi tineti pumnii ca sunt cu emotiile pana in gat,sunt o paranoica

pup

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor,
IoanaN, ma bucur sa te mai vad pe aici. Parca nu ai mai scris de mult timp, nu? Ce mai faci ce mai zici? Cum fu cu examenul? Sau inca nu a fost?

Sunt bucuroasa ca azi bebitza e mai vioi de dimineata asa ca sunt si eu mai linistita si ca nu ma mai doare burta. M-a speriat sincer in ultimele doua zile. Stiti cum simtiti cand din greseala vi se "suceste o vena la gat" sau un muschi la picior (sorry, dar nu stiu cum sa descriu altfel...)? E, cam asa, dar tare durerea, simteam si eu cel mai des de la buric in linie dreapta in jos sau deasupra buricului. Si ma tinea burta, parca tragea pielea sa se intinda si nu putea ... Nasol. Ma rog, bine ca azi imi e mai bine si bebe e miscaretz. Asa ca sunt la munca. Dar abia astept sa imi iau liber, sincer, dupa-amiaza parca sunt facuta din plastelina. Abia ma misc. Si as vrea sa am energia sa ma mai plimb si eu nitel prin parc, sa ma mai relaxez. Asa ca ... ii voi parasi in curand.

Michelle ... ce faci????

Va pup si sa aveti o zi buna!

Cata 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Neatza burticilor !
Ce faceti ? Ca eu sunt la fel de racita...

Messa, ma bucr din suflet pt tine, si eu voi avea 2 fetite si stiu cat de mare este bucuria cu fetele lu' mama...(desi tre' sa recunosc ca as fi vrut si un baietzel)

Monicutz, felicitari pt BB, sa fiti amandoi sanatosi si sa ai mare grija de tine, ok ?!

Flavia Alexia si Daria 19+

In legatura cu cosmetizarea, de cand nu mi-o mai vad, eu folosesc oglinda, adica, sotul o tine, iar eu "lucrez"

O zi minunata, va pup burticilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

N-am rezistat sa nu intru, cand am auzit asa evste minunata. Monicutz ma bucur enorm pt tine, sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara, si lasa gandurile rele, fa-le loc la cele bune. D-zeu e sus si va avea grija de voi. Te

P.S Cred ca avem acelasi termen

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput