Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Michelle, am tot intrat azi in speranta ca vedem un mesaj de la tine, imi pare rau ca inca nu stii nimic concret. Nici nu imi pot inchipui cat de greu este sa astepti. Si eu cred ca as fi fost la pamant pana acum. Eu o iau razna la un mic junghi, d-apai sa fi fost in situatia ta. Continui sa spun o ruga si pt tine, nu uita nici tu de Dumnezeu, singura noastra speranta.
Ti-am trimis un mesaj privat, nu stiu daca ai apucat sa il citesti. Ajuta la speranta.

Te pup si Doamne ajuta!
Cata 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Michelle, ne rugam sa fie totul bine pana la urma. Multa putere!!!

gata am rezolvat cu poza.

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Liuda daca te mai prind ca te plangi....Pai ce mai vrei mai mama? Ca eu la 22 de sapt am 80 si ceva de kile.....Asa ca nu te mai plange ca arati f bine. Fetelor daca o mai prindem pe Liuda ca zice ca e grasa o batem tare de tot. Si pana la urma tu si bebicul sa fiti sanatosi ca eu sincera sa fiu n-am nici o apasare ca ma face sotul meu "bilutza". Mi-am dorit prea mult copilul asta ca sa imi pese de ce zice unul si altul. Noi si bebicii sa traim! Si traiasca cartofii prajiti!

Ada, 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

gio pe cuvantul meu de pioner nu am sters nici o poza si nu am editat nimic... am mai facut eu glume pe seama asta dar sincer cand nu m-am priceput am cerit ajutor si nu am sters....
Sincer ma cam pricep la calculator - nu mergea serverul atunci cand am incercat eu prima data - iar eu am crezut ca nu am facut ceva bine...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 22 saptamani.

Mergi la inceput

Ada nu stiu cat aveai tu inainte de sarcina - dar eu aveam 58(adica aveam in plus la normalul meu 2 kg care am reusit sa le pun de Paste) nu am pus nici un kg 4 luni .
Dar intr-o luna jumate 7 kg nu cred ca e chiar indicat.....
Si toate 7 kg numai in burta!!!! ca am vut burta dupa o luna .... la altele nu se vede sarcina pana la 4-5 luni si eu de la 2 luni - stia toata lumea fara sa ma laud ca eram burduhoasa.
VREAU SA DORM PE BURTA!!!!! Cosmarul meu este somnul cand pe dreapta cand pe stanga.... PE BURTA VREAU !!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai Liuda esti o haioasa.
eu tot nu am reusit sa ma cantaresc, dar sotul imi zice ca nu i se pare sa fi luat mult in greutate. de luat am luat, si oricum aveam ceva peste, ca sunt grasunica de cand ma stiu, dar vorba adei- bebe sa fie ok ca de kg avem noi grija.

fete sper sa nu uit, diseara o sa iau eu aparat foto. dar ar fi bine sa fie mai multe.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Liuda, cam asa s-a intimplat si cu mine, numai ca eu am inceput sa iau de pe la 9 saptamani vertiginos in greutate, exact cand incepusem sa mananc si eu mai fara fainoase, ca pana atunci bagam covrigei sa treaca greata. Da' eu cred ca stiu de ce, pt ca m-am lasat de fumat cand am aflat vestea cea mare, si stiu ca m-am mai facut o data cat hipopotamu' cand am stat 7 luni fara tigara!
Eu una nu ma stresez pe tema asta, ca nu am nevoie de nici un piticel in plus pe creier, imi ajunge ceata pe care o posed pana la ora actuala.
Momentan corpul nu imi mai apartine in exclusivitate, dar asta se va rezolva si stiu ca am ambitie sa topesc kg care vor ramane in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda nu te mai plange ca nu esti singura cu burta mare, elefantzica. Uita-te la mine ce burta am...voi pune si eu poze de dinainte ca sa vezi diferenta!!!

Miciurin si io cred ca de la lipsa tutunului ni se trage..ca io inainte fumam nu gluma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Michelle, nu pot decat sa ma pt tine si bb, sa fie bine si DD sa aiba grija de voi de acolo de Sus. Treb sa fii optimista, si chiar daca e greu sa ai grija de tine: sa papi si sa dormi. treb sa te gandesti ca starile tale se transmit acolo in burtika. Capul sus, si totul va fi bine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

bai fetelor voi nu intelegeti - eu nu imi fac griji de kile, ca stiu ca e normal sa te ingras, ca e copil si alea alea, Dar eu
--ma ingras atat de repede ca nu ma mai controlez
--nu am cu ce ma imbraca
--NU POT DORMI PE BURTA
--si ma dau greu jos din pat.
Si asta tot numai la 22 saptamani dar ce fac eu la 30 ???????
eu nu ma pot acomoda cu noul meu organism, cu noul meu corp, si cu efortul care il depun ca sa "cad" din pat si asta ma sufoca
Dimineata incepe asa
1.draci la coboratul din pat, si dupa chinul de a dormi pe STANGA
2. draci la cantar in puta goala dupa dus,
3.draci la dulap ca nu gasesc niciodata nimic de imbracat
Si dupa asta cica tre sa mai si zibmesc!!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput