Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 30
miciurin spune:
Da, dar jur ca nu mai pun tigara in gura nici dupa... Adik am fost o fraiera ca am cedat dupa 7 luni, inainte, cand ma lasasem de fumat, ca oricum si atunci luasem 8 kg si cred ca pana la urma organismul se stabiliza. Pe urma am dat jos 10 kg, dar nu imediat, ci la aproape un an, mi se schimbase total metabolismul. Acum nu mai vreau sa pun tigara in gura si am si motivele mele, printre care: 1/2 meu care a zis ca daca eu am sa ma apuc de fumat se va reapuca si el (a facut front comun cu mine si a lasat tigara cam la o luna dupa ce am lasat-o si eu) si altul ar fi ca nu am chef sa mai dau cel putin 100 mi(zi) x 30 zile.....
Mai sunt si altele, dar astea sunt suficente momentan.
Helenutza23 spune:
Michelle la tine m-am tot gandit si asteptam sa dai un semn. ma gandesc si ma rog pt voi, pt ca Dumnezeu sa va dea puterea de care aveti nevoie 

miciurin, delfinuta va felicit pt ca ati lasat tigarea
bravo! eu fumam de prosteala cam 1-2/zi dar cum am aflat de bb am zis pas! acum: nu suport nici sa le vad, nici sa ma gandesc 

messa te felicit pt fetitza, va traiasca!
17+
Albinutzza spune:
Liuda, esti slabutza mama, trage un ochi in pozele mele, si ai sa vezi un Moby-Dick acolo 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Liuda
VREAU SA DORM PE BURTA!!!!! Cosmarul meu este somnul cand pe dreapta cand pe stanga.... PE BURTA VREAU !!!!
Si eu vreau, din pacate nici la prima sarcina si nici acum nu pot dormi. Si nici intre cele 2 sarcini nu m-am putut bucura de dormitul pe burta din cauza sanilor, am alaptat vreo 2 luni
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
18+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
cristia spune:
Michelle
sa dea Dumnezeu sa iasa razultatul bine!
Liuda
io nu vad pozele.Fa ceva pls!
Voi toate dormiti ca la carte pe-o parte? Eu nu pot...Si chiar cand ma culc pe o parta ma trezesc tot pe spate.
Cristiana 19+
simkat spune:
Michelle, multa sanatate si putere! Dumnezeu va fi aproape de tine si de copilasul tau, trebuie sa ai incredere il el! Ma rof sa iasa testul bine si sa fiti fericiti. Eu tot cred ca aparatelele astea echo se pot insela.
Liuda, mi-a placut faza cu bunicul si sper sa nu ma confrunt cu aceeasi problema! E tare de tot bunicul (nu spun unde)!
Fetelor, mi-am facut si eu testele si mi-a iesit de 2 ori fata si o data baiat. Acum sunt pe deplin lamurita! Cred ca este un 
17+ & Raducu (19.02.2004)
megbeng spune:
albinutzza, bine (ca) te-ai intors! chiarma intrebam unde si de ce ai disparut...cred ca suntem un grup tare noros ca avem mamici aflate la a doua sarcina, deci cu multa experienta!!
michelle ne rugam sa iasa cat mai bine rezultatul la amniocenteza!
ieri a miscat pentru prima data si piticul meu..la 17s si 4zile!!!
..mai mult nu are rost sa spun, ca stiti prea bine si voi cum e!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Liuda spune:
Albinuta cat aveai tu inainte de 1 sarcina, ca acuma tu te apucasi sa faci 2 copchii unul dupa altu ca apoi sa nu mai ai griji....
pai tu nu ai reusit dupa prima sarcina sa-ti revii... Oricum asta scriu fara sa vad pozele ca nu se incarca la mine nu stiu de ce... dar lasa ca ma uit ca daca esti mai mare ca mine sa vezi ce ma bucur si eu - macar o veste buna pe ziua de azi.
Cristia eu nu stiu de ce tu nu vezi pozele mele - mia incearca poate reusesti...
Simkat - mosu la mine e tare dar draga mai bine gandeste-te la bunica-mea ca aia era cu un ardei in cur ... si alerga asa ca tine prin viata.... Si a ajuns prima la finis,
Mosu daca s-a mai odihnit pe sub tufari mai are de trait.... Si nu ti-am zis ca de atunci (de 5 ani) traieste cu a treia femeie. Prima l-a lasat ca avea pretentia sa-i lase ei casa si cand a vazut ca el nu are de gand s-o "rasplateasca" cu o casa - a luat chilotii si a plecat, a doua nu "Prea muncea" sau asa zice el - treaba lui, el stie.... A treia e o puturoasa si o lenoasa si o rapanoasa dar el nu mai face gat ca a inteles ca nu o sa mai gaseasca una cum a fost sotiunea lui draga si decedata
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 22 saptamani.
Liuda spune:
albinuto da tu draga mea ce inaltime ai? ca din poze eu am inteles una - nu esti nici tu din firea ta chiar prapadita asa...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 22 saptamani.
delfinuta spune:
Si io as vrea din tot sufletul sa nu ma mai apuc de fumat dupa, insa n-as putea sa pun mana in foc pt asta, ca acum doi ani cand am pierdut sarcina la fel n-am fumat deloc vreo 4-5 luni si m-am apucat numaidecat dintr-o prostie..
Liuda cu toatele cred ca avem problemele pe care le enumeri mai jos...cel putin faza cu dormitu pe-o parte ma distruge si pe mine..