Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Apropo de productia de lapte, ca sa stimulezi lactatia puteti bea ceai de anason combinat cu chimen sau chiar cu fenicol..eu am baut numai anason si chimen ca nu-mi placea gustul la fenicol....sau ceai de busuioc...eu am baut si o sa mai beau si de data asta, ha ha

39+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni, Crisnemes si Cecilia multumim pt info...Cred ca am vazut tehnica mulsului in Capraru...am inteles cum ar fi...Deci in prrimele 3 zile nu lichide multe. Abia dupa aceea....ca eu ma apucam sa beau ... din prima zi...

Cecilia am uitat sa te felicit de ziua ta. scuzeee. Deci la multi ani si un bebe sanatos, o nastere usoara si numai bine.

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Bibi....desi am avut dureri mari...vorba Alessiei..imi dadeau lacrimile cand apuca bebe sfarcul...desi aveam sanii ca dupa implant..f tari si durerosi..ca nu mi-i puteam suporta pe piept , ranile ..aveam coji (sange inchegat)..cum faceam in genunchi cand ma loveam cand eram mica..tot n-am renuntat la alaptat.
Privirea bebelusului cand suge...se mai uita din cand in cand la tine atat de frumos.....linistea care i-o confera sanul....pe mine m-au facut sa nu renunt. Nu mai vorbesc de beneficiile de ambele parti ale alaptarii.
Sunt niste momente unice pe care nu credeam ca o sa le traiesc. Indiferent de ora la care ma trezesc...indiferent cat de buna sau proasta dispozitie am....imaginea ei la san e medicament curat pt. mine.
Cand o vad ca se trezeste plangand si o iau in brate..ea in timpul asta facandu-si gurita ovala sa apuce sfarcul si intorcand caputul in stanga si-n dreapta nestiind de unde vine papa ...desi eu inca nu m-am pregatit....e ceva...ce ma topeste toata.
Nu stiu tu ce ai patit (ca nu ne-ai spus inca) de esti asa impotriva alaptatului...eu n-am putut sa renunt...si nu regret o secundita.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Mi s-a spus de Lanolina ca ar mai fi buna pt durerile de san...asta pe langa Garmastan si Bephanten. Mi-a spus o mamica ca ei numai cu lanoolina i-a trecut... Voi mamicilor ce stiti, ati folosit?

Inni tu ca esti farmacista...?

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Mi s-a spus de Lanolina ca ar mai fi buna pt durerile de san...asta pe langa Garmastan si Bephanten. Mi-a spus o mamica ca ei numai cu lanoolina i-a trecut... Voi mamicilor ce stiti, ati folosit?

Inni tu ca esti farmacista...?

Eu n-am auzit. Asa o fi. Poate pt. ca hidrateaza puternic. Dar fiind in acelasi timp si extrem de grasa...o dai cam greu jos de pe sfarcuri. Si crede-ma ca nu ai timpul necesar cand iti plange bb de foame ca nu o sa stii cum sa ajungi mai repede la el.

Poze

Mergi la inceput

Pai cica nu s-ar da jos ...se lasa la fel ca garmastanul...eu stiu...asa mi-a spus. De Bephanten in schimb stiu ca se inlatura nu?

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Da...Bepanthenul se da jos...
Pai si cum ? cu lanolina pe san ?...pai stii ce gust naspa are ?..io am gustat ...

Poze

Mergi la inceput

Hai ca m-am lamurit...asa e am dat o cautare pe net si este buna a se fol chiar din perioada de graviditate dupa fiecare dush. Sa se unga sanii...Bephantenul chiar contine Lanolina , de aceea este asa de gras.

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

Da...Bepanthenul se da jos...
Pai si cum ? cu lanolina pe san ?...pai stii ce gust naspa are ?..io am gustat ...

Poze

Nuu ...si eu as da jos...as spala...

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Flori, si eu care credeam ca-ti facem galerie!
Nu-i nimic, incep galeria pentru Monique, cata14 si lakioana
Inni, ti-am trimis mesaj si pe YM, spune-mi te rog cate moase te-au asistat la nastere si cu cat ai cotizat la ele. Multumesc mult

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput