Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Inni, ti-am trimis mesaj si pe YM, spune-mi te rog cate moase te-au asistat la nastere si cu cat ai cotizat la ele. Multumesc mult

Lexi..ti-am raspuns demult

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

itzy...maj. ung au ca baza lanolina (dar in cant mici)...insa aia pura...e fff grasa...

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inni, multumesc mult!

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Inni, ai descris foarte fain tehnica mulsului, m-a invatat si pe mine o asistenta in spital. Eu m-am muls cu pompa si am golit sanul, dar laptele s-a adunat in areola, am avut niste dureri groaznice. Asistenta m-a pus la marginea patului si m-a muls ea cu mana pana nu ma mai durea sanul si areola deloc, zicea ca asta e un efect nedorit de la pompa. Pentru mine a fost mult mai usor sa ma mulg cu mana decat cu pompa, nici nu o mai folosesc acum.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Oki am mai invatat ceva si azi. mamicile toate.

Cum este cu buricutul si cu toaleta fetzei? Cum spalati bebeii acum pana le cade buricul? doar cu servetele umede?

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

pentru ragade (rani la sfircuri), va recomand www.babyuniverse.com/pro/baby/8226/PureLan100-NippleLotion.html" target="_blank">Purelan 100, produs de Medela. contine lanolina pura si pe mine m-a scapat de cele mai crunte rani. nu trebuie sters dupa aplicare, si nu are bebe nimic daca il "gusta" de pe sin. da, este gras, dar tocmai asta ajuta cel ma bine la vindecarea ragadelor.

acum... depinde ce doriti: sfircuri dureroase, sau sfircuri grase :) eu, dupa ce aplicam crema, puneam pansament nelipicios in jurul sfircului (aici ii zice non-stick, si e dintr-un material impermeabl), pentru a nu murdari sutienul. daca as fi pus vata, ar fi ramas scame pe sin si riscam sa le inghita bebe, cind sugea.

o alta solutie (la care am apelat dupa ce am constatat ca e mai bine ca sfircul sa si poata "respira" pt a se vindeca) ar fi sa folositi www.babyuniverse.com/pro/baby/68031/SoftShellsBreastShellSoothers-SoreNipples.html" target="_blank">"scuturi" pentru sin, dupa ce aplicati crema pe sfirc. in felul acesta, crema sta pe sin, si mai si respira, multumita scutului care tine spatiu intre sfirc si sutien.

niste informatii utile, www.ameda.com.au/education/basics.htm" target="_blank">aici, iar www.babies.sutterhealth.org/health/healthinfo/index.cfm?section=healthinfo&page=article&sgml_id=tp16330" target="_blank">aici despre muls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!

Felicitari noilor mamici!
La Multi Ani Cecilia!

Am si eu o rugaminte: poate sa scaneze cineva poza cu tehnica mulsului(daca este in cartea lui Capraru)si sa o puna pe mailul comun?
Eu m-am uitat putin pe net la tehnica mulsului si am gasit aceasta www.visualsunlimited.com/browse/vu129/vu1293.html" target="_blank">poza
Edit: am gasit si acest www.who.int/child-adolescent-health/publications/referral_care/chap9/chap91.htm" target="_blank">articol

Am reusit si eu sa pun poza cu patutul. Il gasiti in albumul "D'ale bebelinei"

mini_me 36+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Multumim Aida si Mini-me

Aida ce-ti mai face bebelina? Ziceam intr-un mesaj de saptamana trecuta parca ...ca am vazut pozele tale si s-a facut asa de mareee...e o scumpa. Multumim ca ne mai dai sfaturi.

Crema aceea contine numai lanolina? 100% sau si lanolina?

Mini ff dragut patutul. Si lenjeria este ff haioasa.

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

In cartea lui Capraru este cam aceeasi poza cu ce ati aratat voi doua mai sus...ce ati gasit voi pe net....doar ca e desen nu ifotografie. Mai bine e redat in imaginea de la voi . Deci nu are rost sa fie scanata.

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

itzy-bitzy,
Medela zice ca e 100% lanolina ultra-pura (www.medela.com/NewFiles/breastcare.html#purelan" target="_blank">vezi aici)
cind am avut ragade si l-am trimis pe sot s-o cumpere i-am zis sa ia cea mai scumpa crema (deh, la cit sufeream...), si pe asta a luat-o. de-a lungul timpului m-am si convins ca Medela e cea mai buna firma in ce priveste produsele legate de alaptare. niciodata nu am regretat banii dati pe produse Medela, inclusiv pompa de sin (electrica) a fost singura care nu mi-a facut rani.

Alexandra creste frumos, are lungimea unui bebe de 6 luni (desi are doar 4), dar suntem, si eu si tati, lungani, deci are pe cine mosteni. nu intelegeam de ce o incap, in lungime, numai haine de 6 luni, dar am aflat la vaccinul de 4 luni ca e cam lungana.
in fiecare zi ma face sa realizez ca eram de mult pregatita sa am un copil, desi am tot lalait-o multa vreme, ca ziceam ca "nu-i momentul". acum stau si ma-ntreb de ce naiba am asteptat atit :)) si vreau si bebe 2, probabil ca vara viitoare il vom concepe. realitatea e ca, de cind am nascut-o pe Alex, mor de dragul ei si ma obsedeaza ca mai vreau cel putin inca un bebe dar astept sa inceapa sa mearga, si abia apoi trecem la treaba pt un fratior sau o surioara.

asa cum eram eu sfatuita sa profit de burtica si sa ma bucur de ea, cind o aveam, la fel va sfatuiesc sa sorbiti orice clipa cu bebe mic, pentru ca timpul trece al naibii de repede, iar bebe inca ne lasa sa-l iubim in voie, deocamdata. mai incolo va incepe sa spuna si "nu", sa faca si nazuri, si ne vom aminti cu nostalgie de clipele de-acum, cind putem administra citi pupici vrem noi :))

nasteri usoare, fetelor! eu ma gindesc la nastere, acum, ca la ceva foarte usor (desi a fost greu al naibii, ca a durat mult travaliul). va zic io, durerea se uita rapid, si o sa vedeti ca dupa 2 luni (alea sunt critice, oboseala multa) o sa va tot ginditi ca vreti inca un bebe.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput