Mamici de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
itzy-bitzy spune:
Aida nu stiu daca asta se gaseste in Ro....dar cred ca daca ma duc la farmacie care are si lab propriu si cer lanolina pura gasesc sigur ...
Si eu ma bucur zi de zi de burtik chiar ziceam ca o sa imi fie dor de ea si de miscarile astea ...Am prietene care au nascut si cand ma vad imi pun mana pe burtik si la fel imi spun ca le este dor de perioada aceasta , ca a fost ff frumoasa si sa ma bucur din plin de fiecare clipa.
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-Maria
POZE
mini_me spune:
Itzy cu placere. (Sotul meu a ajuns la concluzia ca patutul e prea mare si ocupa destul de mult spatiu. Anul viitor ne mutam intr-o casa mai mare si va fi destul loc, iar avantajul e ca poate fi folosit pana la vreo 5 ani (se dau jos gratiile laterale).
Eu va mai dau cateva link-uri despre:
www.medem.com/MedLB/article_detaillb.cfm?article_ID=ZZZSW61IQDC&sub_cat=549" target="_blank">scorul apgar
www.medem.com/MedLB/article_detaillb.cfm?article_ID=ZZZ7U2H3ZDC&sub_cat=549" target="_blank">semnale de alarma
www.mayoclinic.com/health/baby-baths/FL00103&slide=1" target="_blank">imbaiatul
www.mayoclinic.com/health/baby-rashes/FL00090&slide=1" target="_blank">iritatii ale pielii
www.mayoclinic.com/health/newborn/FL00098&slide=1" target="_blank">cum arata un nou-nascut
mini_me
36+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
itzy-bitzy spune:
Mini cred ca seamana un pic cu cel cumparat de Sephora parca...
Noi am optat pt unul pliant ca este posibil sa o mai pashaportam pe bebelina la parintii mei sau la socrii care stau la 10 minute d enoi de altfel..., sau poate o luam cu noi in vacanta la munte ...iar ala se strange si e foarte practic...isi ia patutul cu ea si doarme fara pb....
zicem noi acuummm.... Initial am zis ca luam d elemn dar apoi ne-am razgandit.
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-Maria
POZE
sofimic spune:
MONIQUE, CATA14, ACAI24 BAFTA zilele ce urmeaza sa va vedeti
bebeii sanatosi

LAKIOANA, FLORICIKA, CRISNEMES haideti fetelor tinem pumnii sa
vina si bebeii vostri

RAMOMAR BUN VENIT acasa tie si la bebe

FETELOR multumim ca ne-ati mai lamurit
cum e cu ALAPTATUL
. Eu cel putin despre
sarcina am citit tot ce am prins
Dar despre nastere si venirea acasa cu bebe...pauza
.
Eu ma bazez ca cei din jur ma vor mai ajuta cu sfaturi si ca daca
nu ma descurc cu ceva...chem pediatru...nu stiu...
Pana la urma cred ca ne descurcam fiecare...mai cu o furia laptelui,
mai cu o depresie...om vedea![]()
De fapt ce se va intampla dupa nastere imi da mari emotii si de aia
parca nici nu imi vine sa citesc nimic. Ca si cand eram la facultate:
stiam ca mai sant 2 zile pana la examen si trebuia sa mai citesc
o data toata materia.Dar eu atat eram de emotionata ca in loc sa repet
mai mult ma uitam pe tavan si ma gandeam;oare cum o fi la examen....
Cam asa ceva si acum....emotiile sant pe primul loc la mine.
Maine iau si eu cartea lu Caprariu ca pana acum nu am luat-o, ma
gandeam ca doar dupa ce nasc imi trebuie. Dar acum citind ce ati scris voi m-am mai
luminat si cred ca si inainte de nastere ar trebui sa citesc cate ceva
Noapte bunaaaaa la toata lumea
38+
Sofia Ana
floricika spune:
buna seara
pe mine iar m-au luat durerile si contractiile
, daca iar fac noapte alba fara sa nasc, innebunesc
Cum nasc fetele de maine? natural sau cu cezariana?(monica, cata si lakioana)
Floricika
39+ cu
David Gabriel
Poze
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Oki am mai invatat ceva si azi.mamicile toate.
Cum este cu buricutul si cu toaleta fetzei? Cum spalati bebeii acum pana le cade buricul? doar cu servetele umede?
Itzy-Bitzy39 cu
Ana-Maria
POZE
Itzy, noi am facut baie pana nu i-a cazut buricul, nu am bagat-o in apa ca sa treaca peste buric, in rest nu are nimic daca se uda. A cazut la 3 zile dupa ce am venit din spital.
La buric am curatat-o cu apa oxigenata dimineata si seara, tamponam cu alcool de fiecare data cand schimabam pampersul si uneori mai puneam Baneocin pudra (mie asa mi-a zis doctorita din spital).Alcool mai pun si acum cand o schimb.
Pe fata si ochisori o spal cu apa fiarta si racita cu comprese sterile.
Chiar vroiam sa intreb si eu mamicile cum face toaleta fetei la bb.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
MamiLili spune:
Eloise, acum m-am intors de la munca si am citit mesajul tau...tare m-am amuzat. Adevarul e ca nu m-ar mira ca fiul meu sa se faca astronaut, la cat a umblat ma-sa cu el in burta! Te pup!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
mini_me spune:
Am mai gasit un link interesant care cred ca ne ajuta despre www.babiesonline.com/babysfirstyear/" target="_blank">primul an:saptamana dupa saptamana
Eu m-am apucat deja de citit pentru ca am impresia ca o data ce vin cu bebe acasa vine bau-bau!
mini_me
36+
poze
Sephora spune:
Va pup pe toate
si 
Felicit toate
-cile,va urez multa sanatate si recuperare rapida,bebei sanatosi,mancaciosi si cuminti.
Mamicilor care s-au intors acasa,mult laptic,fara furia laptelui ca tot se vorbi,bebelusi sanatosi,cuminti si fara icter si colici.

celor care trebuie sa nasca,nastere usoara si bebei sanatosi,recuperare rapida.
Noi suntem bine,in continuare mergem la servici,azi am mers la cursurile pregatitoare cu pozitiile,iar jos masajul.
Au inceput si pe mine sa m-a doara sanii si ai ung cu garmastan.
Am luat si io raspunsul la analize (la culturile din col) e totul Ok nu avem ciuperci.Sambata merg la spital sa-i vada Dr-ta cordonul lui bebe si sa vedem cat de unflat s-a mai facut.
Asa e Itzy patutul lui Mini e foarte asemanator cu cel al lui Matteo.
Bun venit fetelor care sunt noi,sarcina usoara in continuare si nasteri rapide si fara prea multe dureri.
Joi intram si noi in 38 sapt.Abia astept,nu mai am nici eu rabdare abia astept sa-l vad pe bebe.
Io
37+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by mini_me
Am mai gasit un link interesant care cred ca ne ajuta despre www.babiesonline.com/babysfirstyear/" target="_blank">primul an:saptamana dupa saptamana
Eu m-am apucat deja de citit pentru ca am impresia ca o data ce vin cu bebe acasa vine bau-bau!
mini_me36+
poze

Esti haioasa. Eu aseara vorbeam cu sotul meu si am constientizat ca maine-poimaine ni se schimba viata radical....cat sunt de calma si linistita acum...cred ca dupa o saptamana o sa zic ca vreau sa intre bebelina inapoi in burtik si sa mai stau asa...fara griji...Mini-me o avea vreo legatura ca suntem aceeasi zodie si ne-a apucat cu cititul si documentatul?
Alina mersi pt info ref la toaleta bb
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-MariaPOZE