Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Fetelor,
Am nascut pe data de 3 septembrie o fetita, 3240 kg la 38 de saptamini.
Asa ca stergeti-ma de pe lista cu gravidute.
Dupa ce am singerat o saptamina intreaga dupa un examen vaginal, m-am saturat si am decis sa ma duc la spital ca sa imi dea ceva sa se opreasca....si cind am ajuns acolo dupa ce m-au tot biziit cu examinarile vaginale si cervicale am inceput sa ma dilat si vrind nevrind am nascut dupa 14 ore cu epidurala care am primit-o cind eram deja 9 cm dilatata....dupa ploaie cam clop de paie vorba ceea....ma rog cel putin nu am simtit cum mi-a facut cusaturile...
Nici sa nu va povestesc cum arata spitalul ca nu ma crede nimeni , am fost in spitale romanesti care aratau mai bine...iar personalul unele dintre ele de abia o rupeau in engleza...nu stiu cum au reusit sa se angajeze totusi...si unele chiar lipsite de profesionalism...asa ca nu va mai plingeti de spitalele romanesti, ca cel putin personalul in Ro este competent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

La multi ani! Cecilia tot ce-ti doresti.
Multumesc fetelor ptr sfaturile foarte importante pe care ni le-ati dat.

Io37+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Itzy ,draga mea, cred ca eu sunt mai rau ca tine: traiesc asa intr-o dulce reverie si nu mi se pare real ce mi se intampla. Pe de-o parte vad ca am burta la purtator, imi fac griji pentru bebelina ba ca nu creste, ba ca nu misca, dar cand ma uit la ea la ecograf parca ma uit la film: nu constientizez ca ce e pe ecran e chestia aia mica care misca la mine in burta si care in curand va iesi dom'le afara!
Sotul meu e clar pe alta planeta. L-a intrebat dra acum cateva zile daca are emotii pentru mine si el a raspuns senin ca nu are emotii: treaba lui e sa ma aduca la spital, ca de restul se ocupa ea, dra, si cu mine! Mai nu stiu cand ma intreba noaptea daca am bagajul facut si unde e numarul moasei. El are perioade de luciditate si dulce inconstienta. Nici nu stie ce il paste peste vreo 2 saptamani.

mini_me 36+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Msl bine ai revenit. Felicitari pentru nastere. Imi pare rau sa citesc ce ne spui, totusi bine ca ai scapat si sper ca e totul in regula cu tine si cu bebe.

mini_me 36+
poze

Mergi la inceput

Sephora acum am vazut iar patutul tau (era o poza cu un patut alb mai demult?) : chiar ca se aseamana.

mini_me 36+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Itzy-Bitzy, Mini_me, Sephora mersi frumos de urari si va doresc si eu nasteri usoare si bebei sanatosi

Mini ce patut frumos si ce de hainute la fel de frumoase, gata sa vina bebelina

Mai fetelor, eu pe Alexia am spalat-o pe fata cu apa calduta de la robinet, nu cu ceai, nu cu apa fiarta si sa vedeti ce pielicica frumoasa are.
Si baita tot asa, cu apa de la robinet, nici macar nu am clatit-o dupa ..in schimb o dau cu crema pana in ziua de azi si si de-acum incolo si are o piele fff fina….este aici la noi o crema cu germeni de grau si ceva plante si care miroase super bine si cu asta am dat-o pe Alexia de la inceput si inca o mai dau si are 1,8 ani..cred ca o s-o dau pana la 20 de ani, ha ha….iar baita I-am facut si eu de la inceput insa nu I-am pus asa apa pe burtica…iar buricutul l-am lasat in pace, eu n-am aplicat nimic pe el si s-a vindecat singurel...dar fiecare o sa faceti cum credeti ca-i mai bine

O sa vedeti ca dupa ce vine bebe o sa stiti voi cum si ce sa faceti, din ce a-ti auzit pana acuma si din ce va spun voua instinctele materne…

Msl, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa si bine ai venit.

39+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Va intereseaza sa stiti ce inaltime ar putea avea bebe cand va fi mare? Incercati aici

mini_me 36+
poze

Mergi la inceput

Cecilia multumesc. Noi cu pregatirile pentru venirea bebelinei stam bine,mai prost stam cu constientizarea acestui faptStiu ca suna paradoxal, dar asa e!

mini_me 36+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Lasa Mini ca o sa constientizati voi cat de curand, ha ha sa stii ca nici mie nu-mi vine sa cred ca o sa mai am un bebe...parca numai ieri a fost cand am nascut-o pe Alexia si uite acuma vine bebelina nr 2, zboara timpul nu alta si o sa vezi ce repede cresc copilasii

pupici

39+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

alina morostes,
aici m-au invatat sa inmoi o bucata de vata in apa calda de la chiuveta, si asa sa fac toaleta fetzei (mai ales in jurul ochilor si a gurii). si o spal si direct linga robinet. n-am avut nici un fel de probleme, ba are chiar piele foarte fina pe fatza, fara iritatii sau altceva.
inca ceva: cind ii fac baie, ii pun vata in urechi, ca sa opreasca eventuale picaturi de apa, care i-ar putea intra in urechi. asa scap de frica aparitiei unei otite. bineinteles, eu ii feresc urechile de apa cit pot, dar nu pot controla 100%.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput