Mamici de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 19
itzy-bitzy spune:
Mini eu pana nu o vad nu cred...de asta zic ca sunt plutitoare asa...si nu constientizez. Cred ca o sa o vad si o sa zic: cine esti mai bubulina mica? de unde ai mai aparut si tu la noi in casa? tb sa am grija de tine? depinzi de mine in totalitate si eu...sunt aeriana...parca plutesc asa de o fericire tampa...sunt un Zambet de cand am aflat ca sunt insarcinata si tot asa o tin...pana m-oi trezi la realitate cu plansete, ragade, lapte, biberoane, scutece murdare...aoleuuuuuuuuu
Hai ca eu sunt HOME ALONE in seara asta si stau calare pe net in loc sa ma duc in pat. Azi am umblat prin oras si nici nu i-am spus sotului ca daca ma auzea...am umblat de la 11 pana pe la 3...
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
Msl felicitari sa iti traiasca bb, recuperare rapida si multa sanatate amandurora.
Chiar ma gandeam ca esti prima acolo pe lista si nu mai stim nimic de tine.
Aida aici cica tb cu ser fiziologic stersi ochisorii din exterior inspre interior, cu comprese sterile...diferite ca daca are la un ochi o infectie ...ceva.... sa nu o transmiti la celalat..ehe...filosofie mare...nu jucarie
Nu stiu pe fatza cum o sa fac...cred ca cu apa calda si racita cum zicea Alina Morostes. In urechi...? De nasuc am inteles...ser fiziologic si stranuta...si gata mucishorii...
unghiile taiate...cu grija sa nu i se incarneze...mi-e o frica...eu am tot facut panaritiu (unghie incarnata) la picior ...mi-a trecut numai chirurgical
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-Maria
POZE
bibi spune:
quote:
Ei...uite pe asta inca nu am experimentat-o! Inca!
desi aveam sanii ca dupa implant
Revenind la subiect, ai inteles gresit. Nu sunt impotriva alaptarii. Am si spus foarte clar ca pentru minestrict, nasterea prin cezariana a fost mai usoara decat cea naturala, iar alaptatul mi-as fi dorit sa se faca prin buricele degetelor.![]()
Sincer..te admir!
mini_me spune:
Itzy ce-i in mana nu-i minciuna 

Referitor la spalatul pe cap si apa in urechi/ochi: eu am vazut aici niste boruri de palarie de plastic care se pun pe capul lui bebe sa nu ii intre apa in urechi sau ochi. Arata ca palniile alea care le pune veterinarul cateilor si pisicilor in jurul gatului, numai ca sunt orientate cu borul in jos nu in sus si se pun pe cap. Mi s-au parut haioase, banuiesc ca atunci cand va incepe bebe sa planga mi se vor parea foarte utile.
Si eu sufar de insomnii (asa imi trebuie daca am dormit toata ziua)si presimt ca voi fi bufnita de serviciu
mini_me
36+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by mini_me
Itzy ce-i in mana nu-i minciuna
Referitor la spalatul pe cap si apa in urechi/ochi: eu am vazut aici niste boruri de palarie de plastic care se pun pe capul lui bebe sa nu ii intre apa in urechi sau ochi. Arata ca palniile alea care le pune veterinarul cateilor si pisicilor in jurul gatului, numai ca sunt orientate cu borul in jos nu in sus si se pun pe cap. Mi s-au parut haioase, banuiesc ca atunci cand va incepe bebe sa planga mi se vor parea foarte utile.
Si eu sufar de insomnii (asa imi trebuie daca am dormit toata ziua)si presimt ca voi fi bufnita de serviciu
mini_me36+
poze

ca palnii? o sa fie ca un catelus sau pisica la veterinar...ha ha ha...eu nu bufnitez...o sa ma duc la culcare...ca deja ma doare mijlocul
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-MariaPOZE
mini_me spune:
Itzyincepem galeria?![]()
![]()
mini_me
36+
poze
pufymic spune:
Seara buna....sau noapte buna??????
N-am mai avut putere sa intru pe net azi, asa obosita am fost!Toata ziua as fi dormit...daca ma lasa cineva(cineva ala fiind gongolinul....)!
Vad ca intre timp v-ati lamurit cu alaptatul, cu furia laptelui, cu toaleta lui bb la ombilic, ochisori, fata......sunt informatii ff utile pe care e chiar indicat sa le stii inainte de a naste...ca dupa aia mai greu prinzi timp(si chef) sa te documentezi...
Msl bine ai revenit!Imi pare rau sa aud ca ai trecut printr-o experienta urata (dpdv al spitalului si personalului)....dar sper din suflet ca sunteti bine, sanatoase!
Mai zi-ne despre voi!
Flory eu iti tin pumnii sa se intample minunea cat mai repede ca e tare nasol cu dureri....
!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....asa ca fug in pat ca-mi pica ochii pe tastatura!Noapte linistita(sau nu?
) va doresc!
Pupici!
Ioana
(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by mini_me
Itzyincepem galeria?
mini_me36+
poze
Pentru cine? Pt fetele de maine?
Edit: aaa pt mine? nuuuuuuuuuu mie tb sa imi vina mobila intai ai uitat?
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-MariaPOZE
mini_me spune:
Itzy la tine (ai zis ca te doare spatele)

mini_me
36+
poze
itzy-bitzy spune:
M-am prins dupa aceea
ca de aia am editat. Ti-am spus ca plutesc ...n-am nici o treaba....
Azi sa vezi ce fericita am fost. Mi-am gasit cerceii pe care i-am purtat la cununia civila acum 2 ani. I-am pierdut exact acum 1 an pe 12-13 sept. cand am fost la Sinaia...si i-am pus bine de nu i-am mai gasit pana azi....cand am dat de ei intamplator...Am si eu un fix cu cerceii...si gablonturile in general ..ca le pot asorta la vestimentatie.
Hai ca sunt offtopic..
Itzy-Bitzy
39 cu
Ana-Maria
POZE