Gradinita Happy Planet Kids

Gradinita Happy Planet Kids | Autor: aditzu

Link direct la acest mesaj

Buna,

Are cineva copilul aici ?

Pa Adi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Reactivez subiectul cu speranta de a crea un nou club al piticilor la gradinita asta.
Robert are 3 ani si va incepe la 1 martie. Este singura gradinita care mi-a placut foarte mult de la prima vizita, acum 1 an. Se afla in zona Drumul Sarii.
Personal tinar, calificat, au si scoala privata cu cls. 1-4.
Pretul la program lung este de 10 mil.
Dar, totusi, mai este cineva inscris aici?
Aditzu? La o cautare pe site, parca mai era cineva...
Astept un semn...inside informations, please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

si pe mine m-ar interesa. Primesc copii si mai mici ?? (adica 2,5 ani??). Multumesc.

Mergi la inceput

Nu. Si noi am vrut sa-l dam din toamna, adica la 2 ani si 8 luni si directoarea ne- recomandat sa mai stam un pic.
Dar, eu revin ccu intrebarea - e cineva care are dej copilul acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna,

Si eu am asteptat sa vad daca mai are cineva copilu aici, se pare ca nu .
rotty - Irina merge de asta toamna aici sunt multumita, daca te intereseaza ceva anume, scria-mi PM.
roxi2004 - teoretic cred ca primesc. Adica eu am vazut si copii mai mici in gradinita, practic , habar n-am daca mai sunt locuri, mi se pare aglomerata.

Pa Aditzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,
Si noi incepem la aceeasi gradinita tot pe 1 Martie.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Unde exact pe drumul sarii este aceasta gradi si cat costa la programul scurt? Va multumesc!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Strda se cheama Constantin Marinescu, dupa starea civila a sectorului 6 de pe Drumul Sarii cam a 3 (sau a 4-a) strada la dreapta, intr-o zona de case. O gasesti pe gradinite.com
Programul scurt costa 9 mil.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Valeu, Oana... si ala lung cat costa?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Programul lung este de 10 milioane/luna (dela 8:00 - 18:00).
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_N spune:

Buna!
Eu am copilul la aceasta gradinita. Si sunt extrem de multumita! personalul este super bine pregatit, ti se explica in fiecare zi ce a facut, cum s-a comportat...au tot felul de modalitati de a-i premia pe cei care se evidentiaza. Fetita mea a invatat o multime de lucruri, dar cel mai important este ca abia asteapta sa mearga la gradi!
Din acest an am trecut-o la program prelungit, adica doarme acolo. Asa s-a rezolvat si programul ei de somn, pt ca la 1 ii culca, la 3 ii trezeste. Iar la 9 seara cere singura la culcare. Intradevar, la 7.30 dimineata este in picioare, fie ca e duminica sau luni.
Poate sa para cam scumpa, dar eu zic ca merita. Am uitat sa va spun ca am mai avut o tentativa cu alta gradi, tot particulara, dar acoo nu a vrut sa stea cu niciun chip!

Mergi la inceput