Gradinita Happy Planet Kids

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Cred ca Adriana_N este cineva care lucreaza la gradinita, o promoveaza intentionat si exclusiv.

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=120201

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_turcin spune:

eu am fetitza de 4 ani la aceasta gradi, sunt f multumita, am platit 2 luni desi nu am dus fetitza deloc, doar pt a fi sigura ca nu i se va ocupa locul. Programul scurt e 375euro nu stiu cel lung cat este, dar pot sa spun ca ti se ofera exact de cat platesti. Eu fac comparatia cu prietenele mele care au copii la alte gradinite si eu sunt cea mai multumita de ceea ce invata si de atitudinea dobandita.Se face engleza intensiv ceea ce inseamna cam tot ce ei vorbesc se traduce imediat si in engleza, si totul se face interactiv, prin jocuri si povesti. Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_turcin spune:

am citit ce scrie sirimie, nu contest ce spune, dar poate fi un caz intamplator, nu cred ca miss a lui vladut a vazut ca a facut treaba mica si nu l-a schimbat, deoarece am intalnit pana acum f multe situatii de acest gen si s-a intamplat ca un copil sa nu aiba schimburi la el si sincer va spun ca m-a intrebat miss dak poate lua de la fetitza mea o bluzita, si normal ca am fost deacord,dar asta nu inseamna ca se poate generaliza, si pot sa mai spun ca si fetitza mea s-a mai udat la manecute, si am invatat-o sa anunte educatoarea, dar e f greu ca ea sa verifice fiecare copil de cateva ori pe zi.Si va mai spun ca cei mici se duc la toaleta f des pt a se spala pe manute sau pt nevoi pesonale. Nu promovez aceasta gradi, dar eu sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si eu am avut copilul la aceasta gradinita si ne-am retras dupa 2 ani. La inceput a fost foarte bine, dar cum nicio minune nu dureaza prea mult, si aici s-a cam stricat atmosfera. Optionale care nu se faceau cu lunile, margarina in loc de unt, branza topita in loc de cascaval, limba germana intensiv insemna 1/2 ora pe saptamana, dupa 2 ani de engleza, tot intensiv, la inceputul celui de-al 3 lea an se repetau de abia culorile si numerele de la 1 la 10.De conversatie nici nu poate fi vorba. Si ar mai fi multe de povestit. Oricum nu se justifica deloc cei aprox. 1600 lei/luna cat plateam.
Ideea este ca dna. director incepuse sa "traga tare" pe spatele nostru pentru a termina campusul din prelungirea Ghencea.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simyorg spune:

Si eu am fetita la aceasta gradinita la grupa pregatitoare. In general sunt multumita, a invatat foarte multe lucruri. Sunt foarte pretentioasa si am schimbat doua gradinite pana am ajuns aici (Micul Lord si Cuibusorul Zanelor). Pana acum Happy Planet Kids a fost cea mai buna alegere, dar si cea mai scumpa, platim 400 Eur cu transport inclus doar la intoarcere.
Performantele ei sunt remarcabile (progrese mari la lb. engleza, la matematica, chiar si la lb. germana a inceput sa miste putin, in fiecare saptamana invata alte poezii, alte cantecele, atat in romana cat si in engleza.
Sunt totusi cateva mici detalii care ma deranjeaza:
- vacantele sunt platite integral( 1 saptamana de Craciun + 1 saptamana de Paste); daca lipseste platim integral. Nu inteleg de ce platesc mancarea si transportul in vacanta???
- desi platesc pentru program lung (8-18), soferul o aduce acasa pe la ora 16.30; pe motiv ca el la ora 18 trebuie sa termine toate cursele.
-desi au fost putine cazurile cand nu s-au facut optionalele obligatorii incluse in pret si au fost mici defectiuni in supragherea video online, nu ni s-a comunicat nimic...desi la banii platiti meritam macar o exlicatie...

Mergi la inceput