Gradinita Happy Planet Kids
Raspunsuri
rotty spune:
Reactivez subiectul cu speranta de a crea un nou club al piticilor la gradinita asta.
Robert are 3 ani si va incepe la 1 martie. Este singura gradinita care mi-a placut foarte mult de la prima vizita, acum 1 an. Se afla in zona Drumul Sarii.
Personal tinar, calificat, au si scoala privata cu cls. 1-4.
Pretul la program lung este de 10 mil.
Dar, totusi, mai este cineva inscris aici?
Aditzu? La o cautare pe site, parca mai era cineva...
Astept un semn...inside informations, please.
roxi2004 spune:
si pe mine m-ar interesa. Primesc copii si mai mici ?? (adica 2,5 ani??). Multumesc.
rotty spune:
Nu. Si noi am vrut sa-l dam din toamna, adica la 2 ani si 8 luni si directoarea ne- recomandat sa mai stam un pic.
Dar, eu revin ccu intrebarea - e cineva care are dej copilul acolo?
aditzu spune:
Buna,
Si eu am asteptat sa vad daca mai are cineva copilu aici, se pare ca nu
.
rotty - Irina merge de asta toamna aici sunt multumita, daca te intereseaza ceva anume, scria-mi PM.
roxi2004 - teoretic cred ca primesc. Adica eu am vazut si copii mai mici in gradinita, practic , habar n-am daca mai sunt locuri, mi se pare aglomerata.
Pa Aditzu.
Maadi spune:
Buna,
Si noi incepem la aceeasi gradinita tot pe 1 Martie.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Witchie spune:
Unde exact pe drumul sarii este aceasta gradi si cat costa la programul scurt? Va multumesc!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
rotty spune:
Strda se cheama Constantin Marinescu, dupa starea civila a sectorului 6 de pe Drumul Sarii cam a 3 (sau a 4-a) strada la dreapta, intr-o zona de case. O gasesti pe gradinite.com
Programul scurt costa 9 mil.
Oana
Maadi spune:
Programul lung este de 10 milioane/luna (dela 8:00 - 18:00).
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Adriana_N spune:
Buna!
Eu am copilul la aceasta gradinita. Si sunt extrem de multumita! personalul este super bine pregatit, ti se explica in fiecare zi ce a facut, cum s-a comportat...au tot felul de modalitati de a-i premia pe cei care se evidentiaza. Fetita mea a invatat o multime de lucruri, dar cel mai important este ca abia asteapta sa mearga la gradi!
Din acest an am trecut-o la program prelungit, adica doarme acolo. Asa s-a rezolvat si programul ei de somn, pt ca la 1 ii culca, la 3 ii trezeste. Iar la 9 seara cere singura la culcare. Intradevar, la 7.30 dimineata este in picioare, fie ca e duminica sau luni.
Poate sa para cam scumpa, dar eu zic ca merita. Am uitat sa va spun ca am mai avut o tentativa cu alta gradi, tot particulara, dar acoo nu a vrut sa stea cu niciun chip!