Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata burtikoase.

Sa nu ma luati la bataie ca nu am mai dat nici un semn de viata, la mine s-au aglomerat lucrurile... La birou iar s-au adunat hartoage multe, acasa am avut musafiri, asa ca de vineri pana luni numai in bucatarie am stat, de nu-mi mai vine acum nici sa ma gandesc la mancare gatita...un bun prieten de-al sotului meu a devenit tatic joi, asa ca am stat cu inima in gat pana a ajuns la noi sa dea raportul. Prima nastere a sotiei lui, o ora juma de la momentul in care i s-a rupt apa pana si-a tinut fata in brate..

Nici in concediu nu mai plecam. Si eu care tropoteam deja ca merg la mama...

In rest suntem ok.

Va scriu o tura serioasa mai tarziu, va pupacesc pe toate.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, draga mea, spitalele din Cluj sunt ca peste tot prin Romania...dar nu e cazul de vaccin antitetanos, parerea mea...doar asta spuneam si ma refeream indeosebi la mama si nu la copil...intr-adevar si aici mai ies copiii din maternitati cu unele infectii usoare (cei mai sensibili), indiferent de cate dezinfectii s-ar face, insa NU e murdar...Stiu ca traim in Romania din pacate si cunosc destul de bine conditiile din spitale...

Oana 25+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am revazut pozele ...
Lavinia tu semeni tot mai mult cu o cunostinta draga mie - pe care n-am mai vazut-o de ani de zile. frumoasa rochie - si frumos burtok.
Ramona ia mai baga ceva poze noi ... ca nu ti-ai mai scos burtica la interval de multishor.
Melinda vazut si ale tale poze ... da ii una cu tine si cu sotu ... care mi-a last gura apa ... nu ma puteam uita la voi ... ci doar la platoul din fatza voastra. Pe viitor ... taie afara din peisaj astfel de ... ca ne faci pofta.
Dia am vazut pozele - ai reusit sa le faci? bravos - faine si dragutze. maine primesc si eu saltelutza, tot maine si canapeaua ... poate in w/e si dulapul ... si atunci sa ma vezi ...

you all

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Oana scumpa - nu am vrut sa te supar cu remarca mea - nici eu nu-mi fac acel vaccin plus ca am vb cu dr. mea si as vrea sa nici nu stau in spital mai mult de 3 zile - poate poate scapa bebelina mea de stafilococ.
Dar tu ... esti la prima sarcina asa-i? Nu stiu de ce ... imi pari prea viteaza - BRAVO TIE! - dar eu sunt atat de speriata de tot ceea ce poa sa mi se intample si mie si la bebe, plus la ceea ce am de indurat pe acolo - de la nesimtirea portarului ... pana la sa-i trag sau nu un picior undeva acestei asistente/infirmiere pentru ceea ce tre sa auda urechile mele din gura ei. Nu stiu ... poate uneori e mai bine sa nu stii ce te asteapta ... si eu am prea multe informatii, de tot genul ... si fff multe spre rau ... si mie asa o groaza ... ca-mi vine de cum intru in spital sa incep sa tzuc la manusitze in dreapta si-n stanga numa sa-mi mearga bine si sa nu zbiere cineva la mine ... ca si daca o sa se intample asta ... zau ca nu stiu cum scapa individa/individu ... ca nu te pui cu nebuna.

hai ca am luat-o pe ulei deja. si inca o data - nu am vrut sa te supar, oki?

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mutumesc Mirona,. Ce m-am mai amuzat cu platoul.. ca m-am dus si io sa caut poza. Am noroc- eu la dulciuri salivez,dar cred ca erau bune si costitele alea.
Ai dreptate si cu spitalele.Si eu stiu bebici care au venit cu stafilococi si streptococi din spitale.Sa mancam multa Vitamina C,stiu ca ajuta la imunitate, poate da DD si de ai nostri nu se vor prinde.
Chiar acu ma duc sa-mi storc 2 portocale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor
azi parca e putin putin mai bine cu raceala, speram sa o fi rapus !

O zi frumoasa va doresc !
D 28+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata burtici......azi iar am dormit pana la 9....ce bine e...
Referitor la spitale si la noi e jale....eu o sa trebuiasca sa-mi duc si radiator..ca in noiembrie e un frigggg.....si am noroc ca le cunosc pe moase ca altfel nu se uita la tine....si oricum trebuie sa cotizezi bine daca vrei sa fi bagat in seama....
Si intradevar Miro...eu cred ca e mai bine sa nu stii ce te asteapta....eu una am refuzat sa aflu ce se va intampla..cum decurge totul..pentru ca ma gandesc ca atunci va trebui sa fac fata la ce mi se va intampla....sper si eu sa fie bine..
Ganduri negre am...destule si numai negative....dar ne va ajuta DD si vom trece peste toate......

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Lorym la multi ani, multa sanatate, fericire si tot ce va doriti!
Pupici!

Laura si bebe strumf 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

in primul rand Lorym la multi ani, multa sanatate, fericire si un bebe sanatos.

fetelor si eu m-am pricopsit cu o raceala. ma doare tare gatul si a inceput si capul. azi cred ca o sa stau pe acasa, nu ma duc la gradi.

va pup pe toate.

Raluca 31 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor....ma speriati cu raceala....pe toate v-a luat?....saracutzele de voi....doamne fereste sa ma pricopsesc cu asa ceva ca la mine nu trece usor....
Uite ca am uitat sa-i urez "La Multi Ani"....Lorym...sa ai parte de o nastere usoara si multa fericire alaturi de familie si bebe....

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput