Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)
Raspunsuri - Pagina 8
Dia1609 spune:
Miro, vad ca ai inceput sa te ingrijorezi de ideea de spital si de nastere.... eu azi noapte m-am visat in spital cu bebele in brate si nu-mi arata nimeni cum sa alaptez.... si nu stiam!!!.... mamaaaaa ce chinuiala, m-am trezit toata transpirata... e a doua noapte cand visez ca nu stiu sa alaptez ;)) .... sper sa nu ma apuce visurile cu nasterea, ca-i vai de mine.... cam devreme am luat-o cu visele astea
Miro, ti-am trimis PM
Dia 28+ cu Oana
bamboletta spune:
Saluare burtici
Am mai crescut un pic 31 sapt incet incet se apropie momentul
Tot ma uit la mamicile de sept-oct si au aparut o multime de
Cleomoni-ce bataita i-ti trebuie tare mult mai muncesti,nu stiu cum rezisti,bebelina ce zice? nu te cearta ca vrea sa doarma?
Lorym- sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si mancacios TE ASTEPTAM LA CURSURILE
LaviniP-f.faina rochia cu bulinute si tu de altfel
Eu dorm pe o parte si pe spate ca altfel nu pot,oricum bebelina incepe sa dea din picioruse si la mine cand dorm pe o parte dar se linisteste dupa ce vb cu ea si ii zic ca mami vrea sa doarma
Chinico-norocoasa prietena ta
Cred ca o sa ma duc iar la ca am un somn
v-ma pupat
bamboletta 31+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
saryta spune:
Lorym - la multi ani multa sanatate tie si la bb sa creasca mare si sa te bucuri de el.
Ralumat, Alexandra, Ramsan - multumesc pt. raspunsuri.Eu nu eram sigura cind pot sa intru in crestere copil si nu stiam daca o sa-mi dea cele 2 mil pt. ambii copii.Multumesc inca odata.
Chiar nu vrea nimeni sa ne arate buretelul pt. cadita? Hai facetii poze.
Mai vb.Pa.
Mariana - 29+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA
luly spune:
Salutare fetelor!
Am reusit sa ajung si eu aseara la dr. de familie. M-a masurat, mi-a luat tensiunea (11/6), m-a cantarit - am luat doar 10 kg pana acum , mult mai putin decat la prima sarcina cand am luat per total +25kg.
Mi-a dat sa mai fac analize (ca n-am mai facut din trim I) si a zis ca in functie de ele o sa vedem ce suplimente e nevoie sa mai iau.
Mi-a zis ca-mi recomanda sa fac vaccinul, ca e mai sigur asa tinand cont de conditiile care sunt in spital, mai ales ca ea a patit-o personal destul de urat. Asa ca o sa-l fac peste aprox. o luna(l-am facut si la prima sarcina).
In rest totul e OK. Vineri am programare la ginecolog sa mai vedem si atunci ce-mi spune dr.
Saryta pt nelamuririle tale in legatura cu concediile, poti intra si pe adresa www.cnpas.ro la forum si s-ar putea sa gasesti raspunsul la intrebarile tale.
Ramsan iti multumesc si eu pt reteta de croissant, sigur o sa o incerc si eu.
Roxana sper ca nu a patit nimic grav Oana de ai ajuns cu ea la urgenta. Astept numai vesti bune.
Lorym sa fii sanatoasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai un bb sanatos si mancacios.
Pupici la burtici
Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)
atudor spune:
Lorym , sa fii sanatoasa si sa ai un bebe cuminte simancacios!
Ce fac fetele? Eu m-am trezit f greu azi...as mai fi dormit putin dar de...duty calls. Saptamana viitoare ma duc sa-mi fac analizele de sange sa vedem cum mai stam cu indicii + analiza de secretie pt streptococul B...cand ma gandesc la Calul Balan ma ia cu ameteala...
Bebicul meu este extrem de agitat, are niste miscari, nu stiu cum sa le descriu; parca face valuri asa..stiti voi ce zic, de se umfla burta intr-o parte...apoi revine, timp in care mie mi se cam taie respiratia
Pupici
Ana 32w4d cu
Zina spune:
Asiza, eu chiar inainte cu vreo 2 zile imi luasem glicemia (am aparat acasa) si era 70, la limita inferioara spusa de aparatul acesta. Poate a fost intr-adevar si la mine o scadere a glicemiei.
Iti multumesc pentru raspuns.
Astazi am fost la un detartraj al dintilor, gingiile mele sunt inflate si sangereaza la spalat. Voua nu vi s-a intamplat? Cica este gingivita de sarcina. Bine ca nu am nici o carie, eu am stat f.bine intotdeauna la capitolul dinti, dar acum gingiile imi creeaza probleme. O sa scap si de asta dupa nastere.
Of, ce incet trec saptamanile acum, nu vi se pare? E din ce in ce mai greu parca. Dar si gandurile nasterii dau tarcoale tot mai des si mi se cam face frica.
Va pup,
Zina 32+ cu bebe Rares
asiza spune:
Miro, nu ma supar eu asa usor!!!! Nu laud nici spitalele din Cluj, nici din alta parte, doar suntem in Romania si stim f bine ce si cum functioneaza pe la noi...dimpotriva sunt destul de revoltata de sistem...de aia si vreau sa plec de aici!!! Cat despre faptul ca sunt "prea viteaza", poate ca asa pare din postarile mele, insa am si eu un morcov...nu se vede de la timisoara???? Plus ca informatii am si eu de peste tot, ba am si participat la vreo 3 nasteri ale prietenelor mele (MAI BINE FACEAM ORICE ALTCEVA)si m-am cam ingrozit de ceea ce inseamna travaliu...in plus...eu sunt ingrozita de faptul ca mi se intampla ceva rau rau la nastere...Dar asta e...am capatat mult curaj si de cand sunt cu voi, aici pe DC...psihic m-ati ajutat mult, fetelor......Miro, te tare tare inapoi...
Oana 25+ cu Denis Cristian
asiza spune:
Luly, bravo ca ai luat doar 10 kg pana acum...te invidiez...
Zina, te-a durut detartrajul dintilor??? Ca si eu trebuie sa merg si tot o aman...ti-a facut cu ultrasunete, nu?
Oana 25+ cu Denis Cristian
atudor spune:
Fetelor, nu cred ca exista vreuna dintre noi careia sa nu-i fie frica de nastere - indiferent daca naste normal sau prin cezariana. Totusi trebuie sa ne gandim ca, indiferent cum, finalul este fericit; cred ca atunci vom uita prin ce am trecut Eu acum ma incurajez si pe mine, v-ati prins, nu?
O sa fie bine, medicina si tehnica au evoluat, nasterea e doar o formalitate.
Asa ca......
Ana 32w4d cu
Zina spune:
Asiza, nu doare detartrajul, dar nici comod nu este, de ex.la mine la un dinte m-a cam durut un pic (fiind mai sensibil). Mi-a spus sa ma spal corect, circular si cu pasta....na, ca am uitat denumirea. V atrebui sa o sun sa o intreb din nou. Si inca ceva, mi-a spus ca, indiferent daca gingiile sangereaza sa ma spal bine sa nu ramana depozite pe dinti.
Asiza, eu voi naste la Cluj, si va trebui sa vin cu vreo 2-3 saptamani mai repede. Sunt la dr.Mihu, de la Stanca. Poate o sa ne intalnim. Tu esti in saptamana 25 sau mai mare?
Zina 32+