Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Ma scuzati ca dau buzna. As vrea sa va intreb daca mai stiti ceva de Cristina 1974? Dar Adinazot ce mai face?
Dana 33w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Fetelor am si eu niste pitici pe creier.
Dupa cum stiti bb din burtica e tot fetita, pt ca asa mi-a zis dr. la echo, de fapt mi-a zis ca "pare" a fi tot fetita pt ca nu se vede nimic atarnand . Eu sunt f. incantata si asa am simtit tot timpul - ca e fetita, nu prea m-am gandit ca ar putea fi baiat. Dar in ultima vreme ( mai ales de cand burta s-a mai marit) lumea ma intreaba "Si acum astepta-ti baiat, nu-i asa?"."Nu", zic,"tot fetita!"
si vad cum incep sa se uite mirat, ciudat, nici nu stiu cum sa descriu, ba la fatza mea , ba la burtica. Si invariabil pe urma imi zic ca am burta de baiat. Am patit faza asta de vreo 5 ori, nu o data.
Pana si dr. de familie mi-a zis ca dupa burta e baiat.
Eu am incredere in ce mi-a zis dr. ginec. si simt ca-i fetita, dar parca m-au pus putin pe ganduri.
Stiti si voi ca exista o droaie de vorbe din folclor care chipurile pot determina sexul lui bb, asa ca as vrea sa fac un mic sondaj printre voi, ca sa vad daca se confirma sau nu.
Prima spune ca dc bb e conceput inainte de data ovulatiei va fi fata, iar dc e conceput in ziua ovulatiei sau dupa va fi baiat. Dupa aceasta "teorie", la mine ar trebui sa fie fata.
A doua "teorie" spune ca dc burta e rotunda e fata, iar dc e tuguiata e baiat. Dupa aceasta "teorie" ar trebui ca bb sa fie baiat.
Daca puteti sa-mi spune-ti dc la voi se aplica vreo "teorie" v-as fi recunoscatoare, chit ca eu nu pun mare baza in ele, dar stiti ca pana si echo poate da gres.
Am vazut baietei scosi din spital in roz si viceversa si nu vreau sa patesc la fel.

Va multumesc anticipat

PS: Stiu ca s-a mai discutat un subiect asemanator cand eram cu burticile mai mici, dar nu prea stiam ce avem in burtici pe atunci si nimeni n-a mai stat sa verifice dc se adeveresc sau nu "teoriile"

Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenavali spune:

Buna fetelor
Eu sunt noua pe acest forum si as vrea sa stiu cum ma inscriu in grupul vostru de 116 ?
Si eu voi fi o mamica de decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Fetelor, unde ati disparut toate?
Chiar v-au gonit piticii mei?

Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

luly eu una nu cred in chestiile astea, pt ca, din cate am auzit eu pana acum, multe <preziceri> au fost corecte, la fel cum multe nu au nimerit. mai sunt si teorii care spun ca o alimentatie anume sau o pozitie anume ar influenta sexul lui bebe.
eu stiu doar ca tatal are materialul care influenteaza sexul, si cred ca pot sta si in maini mancand un anume fel de mancare, dar tot nu pot schimba materialul genetic.
eu as zice sa mai ai un pic de rabdare pana la urmatoarea eco, sa stii cu siguranta daca e nevoie de hainute roz sau albastre. si daca tot nu vrea bebe sa se vada, inseamna ca surpriza va fi cu atat mai mare la nastere.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Luly draga mea, noi suntem "tzuguiati" rau de tot, dar am si confirmarea ecografiilor nenumarate - BAIETEL; toate babele care ma vad si cu care intru in vorba..."baiat maica", deci...la mine chiar se confirma.

Ana 32w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Iuly,nu cred ca trebuie sa te iei dupa "popor".
Eu sunt foarte mandra de doctora mea ca mi-a spus din sapt 16 ca e baiat si asa a ramas.

Tot pe ecograf trebuie sa te bazezi.Si mai degraba pe instinctul tau,decat pe ce spun "babele".

Te pup.

Lavinia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna ziua...acum o ora m-am trezit. nu prea am dormit azi noapte...

luly singurul lucru care conteaza e sa fiti amandoi sanatosi.

lorym sanatate maxima, fericire, bunastare si iubire

cleo cand ai de gand sa stai locului?????????

maine ma duc sa iau rezultatul analizelor, saptramana asta teb sa ma duc la eco si cam atat deocamdata...am inceput sa iau utrogestan oral si restul de medicamente le cumpar dupa ce iau reteta compensata de la medic..

va pup harnicutzele mele frumoase

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenavali spune:

nu-mi raspunde si mie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by elenavali

Buna fetelor
Eu sunt noua pe acest forum si as vrea sa stiu cum ma inscriu in grupul vostru de 116 ?
Si eu voi fi o mamica de decembrie

Elena - bine ai venit pe si bine ai poposit in -ul nostru. ca sa te inscrii la noi in listutza ... este de ajuns sa postezi mesaje la acest subiect. Daca doresti - poti sa ne si spui ceva date despre tine - sa te trecem in listutza la ocul potrivit. Asadar spune-ne data nasterii tale (DN), ultima menstra (UM), data probabila a nasterii BB-lui (DPN) si spitalul si dr. cu care vei naste.
Primele 10 mesaje iti vor fi moderate pentru a vedea intentiile tale, deci vor aparea mai tarziu decat le scrii tu. Nu-ti fa probleme ... tu posteaza mai departe si scapi tu si de asta. Sper sa te simti bine cu noi - si poftim la taclale cu fetele.

luly si eu spun ca-s basme. Uite de exemplu la mine toata sarcina am avut burtokul jos si tzuguiat - mergeam pe drum si-mi spuneau babele ca-i baiat, nu de putine ori m-am enervat pe drum cu cersetori care-mi urau de bine la baietel - cand mie mi-au spus doi dr. la eco ca e fetitza.
Acum am 32 se saptamani si abia acum incep sa ma rotunjesc. Si plus - doua persone mi-au spus ca am buzele un pic umflate - semn ca ar fi fetitza. Deci - Doamne ajuta! sanatos/sanatoasa sa fie.

quote:
Originally posted by danidani74

Ma scuzati ca dau buzna. As vrea sa va intreb daca mai stiti ceva de Cristina 1974? Dar Adinazot ce mai face?

Dani - de Adina stim ca e inca in spital saracutza - se cam plictiseste deja - dar e ok si ea si bebe. Doamne ajuta sa ramana tot bine pana la nastere.
De Cristina - din pacate - nu mai stim nimic. Ne-a sedus si abandonat. Speram sa mai apara si sa ne spuna ca e ok si ea si bebe.
Dar tu de tine nu ne spui nimic? Vad ca esti inaintata- 33 saptamani - deci vei fi printre primele dintre noi. Cum te simti?

Oana draga ... mi-am pus si ochelarii si tot nu se vede morcovul ala de care zici ... ori nu se mai vad nici frunzele ori il ascunzi tu bine acolo. si eu fata viteaza.

pupicuti in dreapta si-n stanga.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput