Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)
Raspunsuri - Pagina 10
luly spune:
Chris, Atudor, Lavinia, Dolores, Mirona va multumesc pt raspunsuri . Normal ca cel mai important e sa fie sanatos, dar parca as vrea sa am "pregatirea psihologica" facuta dinainte. Nu prea-mi plac surprizele. Mai ales in astfel de situatii. Am o prietena la care bb si-a "schimbat" sexul de vreo 3 ori si era tare din cauza asta.
Dar nici nu vreau sa fac un echo doar ca sa vad ce sex are.
Oricum eu raman la ideea ca e fata, si probabil ca o sa aflu "aproape sigur" pana nasc ce e.
Inca o data va multumesc si multi
Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)
elenavali spune:
Mirona DN 08.03.1979, UM 18.03.2006, DPN25.12.2006
acum am 25 saptamani si nu am vrut sa stiu ce este
ne bucuram indiferent ce este la fel de mult
luly nu cred ca trebuie sa te iei dupa ce zice lumea
am vazut atatea cazuri in care se inseala
spre exemplu am avut o colega care a nascut in august si era foarte patata pe fata si cu burta de fetita, dar doctorul i-a spus ca este baiat si baiat a fost
ank999 spune:
Buna fetelor!
Va citesc de ceva timp, asa ca ar trebui sa-mi anunt si eu prezenta prin zona.
Hai sa va dau cateva date despre mine: DN:16.06.1977;UM:22.02.2006; DPN:29.11.2006, voi naste probabil la Polizu cu dr. Branescu.
La eco am aflat ca voi avea o fetita (asa am simtit si eu inca de la inceput) pe care o voi boteza Erica Elena.
Cat despre sexul copilului...important e sa fie sanatos. Eu nu am tinut neaparat sa-l aflu ,deoarece ma gandesc la hainute galbene pt a-l scoate din maternitate.
Pupici pe burtici
asiza spune:
quote:
O sa fie bine, medicina si tehnica au evoluat, nasterea e doar o formalitate.
Asa ca......
E cea mai optimista remarca despre nastere din cate-am auzit!!!! Bravo,
Atudor, o sa incerc sa-mi spun asta mereu pana nasc, da' de se si prinde ceva...
Zina, da, sunt in sapt 25 abia...mai am, insa cand vii in Cluj te rog suna-ma si ne intalnim...Si eu voi naste tot la Stanca; dr. Mihu e un medic pe care-l respect si-l apreciez foarte mult...esti pe maini bune! Cat despre pasta de dinti, eu folosesc medicinala, LAcalut, impreuna cu apa de gura aferenta!
Luly, nici eu nu prea cred in astfel de basme...mie mi s-a spus de catre "cunoscatori", ba ca e burta de fata, ba de baiat...eco zice ca-i baietel 100%...eu cred...o singura prietena de-ale mele a reusit sa o nimereasca facandu-mi chestia aia cu campul magnetic al mainii, cu verigheta care daca se invarte circular e fetita, daca se misca spate-fata, e baietel...bla, bla...Vom vedea in decembrie ce ne aduce Mos Craciun ...
Elenavali, bine ai venit in ...
No, Miro, inseamna ca-i ascuns bine bine morcovul ala !!! Da' exista, sa stii!
Dandusica, am vazut si pozele tale...esti extrem de frumoasa asa gravidutza!!!!!!!!!
Oana 25+ cu Denis Cristian
alexandra_25 spune:
Elena...bine ai venit in ...nostru...chiar cred ca tu esti cea mai mare la saptamani....sper sa te simti bine alaturi de noi....
Dolores....iar nu te simti bine?........si sa ai grija de tine....sa te odihnesti...
alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
ingeras26a spune:
Sa va spun cat sunt de prostanac...
m-am dus acasa ieri si mi-am luat iar tensiunea, scazuse la 134/79, ceea ce era mai ok, dar tot maricutza. Si dupa aia ma uit eu la instructiuni si imi dau seama ca in loc sa mi-o iau pe partea interioara a mainii, mi-o luam pe ext. Si m-am luat-o pe int aseara era 12.7 si azi dim 11.7, ceea ce este super ok!
m-am linistit si sunt fericita, ca eram atat de ingrijorata din cauza posibilitatii de a intra in preeclamsie!
Pupicei, Ingeras 25+ Maya
luly spune:
Asiza nu cred ca e cazul sa ma invidiezi. Dupa prima nastere am ramas cu 5 kg in plus , puse "f. frumos" pe burtica, fund si coapse. Asa ca eu inca mai visez ca dupa nasterea asta sa revin la silueta de altadata, chiar ca dr. mi-a spus dupa prima nastere ca nimic nu va mai fi ca inainte. Cu toate astea am vazut destule mamici la care nici nu se cunostea ca au nascut vreodata si aveau copilasi destul de mici. Ma incurajez zicandu-mi ca cu 2 bebici (o iau si pe Di in calcul, ca inca e destul de mica) o sa slabesc vrand -nevrand .
Fetelor am pus www.dropshots.com/day.php?userid=171912&cdate=20060827&ctime=131243" target="_blank">aici un filmulet cu ultima baie facuta in mare cam acum 2 saptamani.
Luly 26s cu si Diana (04.12.2003)
Gabitza_max spune:
Bonjourica din nou!!!
Fetelor cate pagini ati umplut de ieri, de cand v-am scris ultima data si pana acum!!!! Wow!
Alexandra multumesc foarte mult ca m-ai luminat! Habar n-aveam ca raspunsesem la capitolul mai vechi! Sunt incepatoare, ata ete! Da' te asigur ca invat f. repede, astefl incat sa nu te stresez prea rau cu diverse prostioare . Chiar ma intrebam unde mi-a disparut mesajul si incepusem sa-mi fac si procese de constiinta ca am scris prea mult si ca am plictisit lumea, de vreme ce nu prea am primit nici un feedback ! Mi-s olecutza cam paranoica ... hihihi Dar va veti obisnui voi cu mine. Dupa cum observi urla optimismul in mine
Ma bucur mult ca ti-a placut numele ales de noi pt. bebelina! Sotul meu era tare dezamagit acum vreo cateva sapt. pen' ca a fost intrebat de colegele de birou cum se va numi pushtoaica, iar reactia nu a fost pe masura asteptarilor lui si era cam trist! Dar i-am bagat io repede mintile-n cap si i-a trecut! Mi-am dorit f. mult un nume de provenienta salvona si, pe cat posibil, fara diminutiv, iar Maria p-asta mi l-am dorit toata viata (mama e Maria si-mi place la nebunie!).
Miro multumesc tare mult pentru primire si urari! Promit sa nu mai stau sa mai citesc chiar tot, ca pan-acu' chiar am citit o gramada, ca sa apuc, cum bine zici, sa mai scriu si pe aici. Chiar am fost extrem de uimita sa vad cat de mult s-a scris de ieri dupa-amiaza si pana acum. Abia astept si io prenatalul, desi probabil ca atunci veti fi voi mult mai ocupate cu bebebii vostri, ca sunteti putin mai maricele ca mine si galushca mea. Dar ne-om descurca noi cumva, sunt convinsa de asta!
Aaaa, si ma bucur mult ca ti-a placut "prezentarea" mea. Aproape ca m-ai convins ca am ceva talent in a scrie/povesti Inca nu am primit parola de la mail-ul comun, dar nu-i bai, pot astepta cumintzica.
Asiza multumesc tare mult pt. urari si sfaturile legate de amigdalele mele. Astazi m-am trezit cu ele si mai dureroase, motiv pt. care mi-am sunat urgent medicul de familie, care mi-a recom., pe langa ceaiuri caldutze cu lamaie si miere, si septolete sau tantum verde 4/zi, cam 2 zile. Daca nu se remediaza nik, cica ma trece pe antibiotic. Sper sa nu ajung acolo! Doamne ajuta!
Uite ca uitam sa ma alatur si io fetelor care au venit pana acum cu tot felul de urari care mai de care pt. Lorym! Sa ne fii sanatoasa, frumoasa si iubita! Sa te bucuri la maxim toata viata, alaturi de familia ta, de bebe-ul ce-l astepti!LA MULTI MULTI ANI si distractie maxima astazi .... si nu numai!
Hai ca sper sa mai apuc sa revin cu un mesaj macar pe ziua de azi, ca iar raman in urma, ca voi sunteti tare productive!
V-am pupat pe toate! Muuuuaaaaahhhh!!!
Gabriela 25+
elenavali spune:
Multumesc alexandra si asiza pentru urare
Eu sunt sigura ca o sa ma simt bine pentru ca este mai usor atunci cand imparti cu altcineva, fie bucurii fie griji
Eu tot am intrat pe site dar abia ieri m-am inscris
Niciodata nu este prea tarziu, zic eu.
In general eu ma simt bine si nu am prea avut probleme, doar o singura suparare - am luat virusul hepatitei B de la dentist chiar inainte de a ramane insarcinata
Acum nu mi se recomanda din acest moptiv sa nasc natural si nici sa alaptez dupa
Mai este cineva in aceasta situatie?
Laura13 spune:
Iuly in cazul meu cica e baiat atat ecografic cat si babeste. In schimb sora mea nu a vrut sa stie ce are, asa ca toata sarcina toata lumea i-a spus ca va avea baietel: pentru ca avea burtica tuguiata, sus, nu se schimbase la fata, nu i s-au umflat buzele, i-am pus sare in cap, etc. Si bineinteles ca are fetita! Asa ca iti urez ca cea mai mare problema cu bebe tau sa fie ca nu va avea hainute de culoare potrivita. Important e sa fie sanatos/sanatoasa si tu la fel!
Laura si bebe strumf 31+