Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Mirona cu ce sa il stopez????? Daca stii tu.... dau o bere!

Laura si bebe strumf 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna fetele mele drage, nu am putut sa intru ieri sa va scriu din lipsa te timp, si acum va scriu in graba, aseara am fost la dr si e totul bine, e tot fetita deci cumpara mama hainute roz si lenjerie, are bb 1575g, e cu capul in jos.Va pupic si va mai scriu mai tarziu!

Cleo 29+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

quote:
Originally posted by ramsan
Gabitza, Elenavali si ank999 bine ati venit sedere placuta in grupul nostru de burtici inimoase si dragastoase, sa aveti nasteri usoare si bebelushi sanatosi si cuminciori - nu ca al meu .

Multumim tare mult, Ramsan!
Al tau bebelush ce face, e mai lenesh sau de ce ai spus "nu ca al tau"?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramsan
Gabitza, Elenavali si ank999 bine ati venit sedere placuta in grupul nostru de burtici inimoase si dragastoase, sa aveti nasteri usoare si bebelushi sanatosi si cuminciori - nu ca al meu .

Multumim tare mult, Ramsan!
Al tau bebelush ce face, e mai lenesh sau de ce ai spus "nu ca al tau"?

Gabitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Mirona
Laura13 stopeaza furunculul cu pana ajungi la medic. Sper sa nu mai creasca. Tin pumnii.

Laura13 -anume am scrie "cu" si apoi am lasat un spatiu liber ... pentru ca dupa ce-mi scriu ideile sa trec prin baie si sa caut numele unguentului ... intre timp - neuronu mi-a jucat o festa si am trimis mesajul. Asadar sorry.

unguent cu ichtiol 10 %. Daca iti mai aduci aminte la inceputul sarcinii am mai discutat noi de chestia asta. Am avut si eu de la hormonii dati peste cap - mie mi se facea in partea stanga (intre craci) unde este dunga chilotului. Il tratam cu acest unguent - care facea sa se adune tot puroiul la un loc - si "exploda" peste noapte. la control la dermato - mi-a mai dat un unguent - nidoflor - si aciclovir - pentru herpes - astia ii faceam la gura - pe aceeasi baza + stresul.

Deci - stopeaza-l cu ichtiol pana ajungi la medic. Poti suna ginecolocul in prealabil sa vezi daca iti da voie.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Buna dimineata!

Gabriela, ce-ti fac amigdalele?

Amigdalele mele nici nu evolueaza, nici nu trec. Dar inca nu ma astept la minuni ca abia am luat cea de-a 4a Tantum Verde. Si cum am inteles ca abia dupa vreo 2 zile de tantum verde ar trebui sa mi se vindece amigdalele...mai astept! Rabdare si .... Tantum Verde!

Gabitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Mirona dau o . Deocamdata pe forum dar daca ajungi in Iasi sau e prin Timisoara promit ca nu va fi numai virtuala!

Laura si bebe strumf 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Uite ca au revenit fetele...cristina si kokorina.....eu credeam ca ne-ati abandonat......ma bucur ca sunteti bine....sa ne povestiti mai multe.....cristina...sa ne pui si noua poze din concediu........la amandoua.....
Chris....dosarul pentru indemnizatie se depune la primarie la biroul de autoritate tutelara.....
Desiree...este o adeverinta tip...numita "anexa 4"....care trebuie completata ori de seful tau ori de cineva de la resurse umane din cadrul serviciului tau.....
Si apoi de la camera de munca se scoate acel act doveditor cu stagiul de cotizare......
Saryta...am vazut si eu pozicile cu camera....e super...dar buburuza si luna si restul le-ai desenat tu???
Cleo....e grasunica Lizi a ta......bine ca sunteti bine.......esti gata de plecare?

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dbunny la carte-si pe internet-scrie ca este posibil sa revina greturile in trimestrul 3. sper sa fie doar alarma falsa si sa nu ai parte. eu cel putin am avut depasiri uriase de plan in trim 1 si nu mai vreau, desi pot tine si prelegeri la ora asta...

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dolores nu stiu sa iti raspund, pe internet eera trecut doar in lista de medici, nu era si programul , dar daca era dincolo luni, joi si vineri, am dedus ca marti si miercuri e aici

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput