Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Va multumesc pentru raspunsuri! Taty ne iubeste si pe mine si pe bebe,de fapt noi suntem viata lui...problema e ca ne-am aglomerat cu toate,vrem sa intram si-n constructie cu casa,asta in conditiile in care eu am DPN-ul pe 1 decembrie..Taty tot insista sa facem macar cununia inainte sa apara bebe si apoi la anul cand va fi botezul sa fiu si mireasa..acum chiar nu stiu ce sa fac,parca nu-mi arde de nici o cununie,ma gandesc ca n-o sa apuc sa ma bucur cum trebuie de eveniment..deja sunt streasata rau cu bebe,mi-e tot frica sa nu se intample ceva si ca urmare la 3-4 ore ma intind in pat ca ma simt obosita de atatea picioruse in coaste..,mai am si problema cu vezica ,daca nu ma duc repede la baie cand simt nevoia incepe sa ma doar burta de nu pot sa mai stau in picioare..
uff,parca nu vreau sa fac ceva doar pentru ca trebuie facut..pana la urma cred ca taty ma va lua "pe sus " si ma va duce la starea civila..ce probleme am si eu

Acum alta prostioara..vreau sa-i iau zilele astea patic pliant lui bebe insa nu pricep o chestie,la paticul pliant se pot pune aparatori ?Se pot atasa pe undeva ?MA gandesc ca la iarna va fi destul de frig iar peretii paticului din cate am vazut sunt dintr-un fel de plasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

iaca am pus shi ["http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/detail?.dir=1125re2&.dnm=fb2ere2.jpg&.src=ph"],pozele[/url] cu buretele de baie. sper sa fi nimerit linkul ca nu am ami facut de mult... oricum, e la mine in album pe yahoo. Eu personal nu l-am folosit inca, dar am facuzt baie la bb-lusi mititei fara si stiu ca nu e tocmai ushor, ca aluneca, trebuie sa te misti repede... eu le puneam prosoape impaturate sub ei pentru baie. Dupa cum il vad cred sincer ca o sa imi fie de folos. Niste cunostinte care au folosit s-au declarat f multzumitzi.

marcela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

uite un mesaj din 28.06 de pe alt forum, dar nu se compara cu al nostru....

[font=Georgia]La Sanador 3D+4D e 2.800.000 cu un ecograf nou, adus chiar ieri. Sotul meu care se pricepe la monitoare si tehnica de calcul a zis ca rezolutia e foarte buna la noul ecograf de la Sanador.[/font=Georgia]

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici

am facut o iesire pana la piatza si inapoi ... mmm ce as fi cumparat cate ceva ...... dar nu am voie sa ridic nika asa ca ...am privit neputincioasa . MIRO sa nu ma certi ( prea tare) !!

Dolores esti draguta cu serviciul meu [:))] eu din martie nu am mai mers pe acolo ... hehe abia mai stiu unde exista :))

Am intrebat ieri dr de antitetanos si exact cum am dezbatut si noi ca se facea pe vremuri si cu instrumentar ... bla bla ... dar e f bine sa il fac si a insistat sa il fac ca nu afecteaza deloc pe bb (desi i-am spus ca nu sunt de acord).

de azi am inceput sa iau Materna , nu mai stiu care tip de materna ati spus ca se compenseaza ca eu iar am gasit-o pe aia care nu se compenseaza !

pupici
D 28+

BeBelusca

Mergi la inceput

dolores mai am un citat

Sanador
Bdul Decebal nr. 1
Tel: 322.46.74; 327.75.80.
Pe Herghelegiu nu il mai prinzi pt ca are tot programul ocupat pana la jumatatea lui octombrie.
Am auzit ca Meclea Gheorghiu ar mai fi bun la Sanador.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

alexandra, sarumana

si banuiesc ca eu trebuie sa umblu dupa aceste acte? poti sa imi spui unde se depune dosarul?

sarumana inca o data

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetelor, azi imi beau cafeaua cu voi...bey, dar ce viteza aveti la degete...

am ramas datoare de cateva zile bune cu vesti...intre timp chiar si cristina1974 a aparut...bine ai revenit !
ma bucur sa aud ca Dolores e mai bine, desi cu atentie la oboseala si sa nu sari tratamentele prescrise si odihna multa!

dandusa ...e intr-o ureche...dar cum ai reusit asta? ai grija de tine, am vazut si pozele...arati bestial!!

fetele care tocmai v-ati mutat / va mutati...nu lasati adrenalina sa v-o ia inainte....lasati=i pe altii sa faca treaba .

cleo , maiculita, cate jucarii...chiar crezi ca va apuca sa puna macar mana pe toate? bafta la nemtalai...

asiza, bun venit sorei tale printre noi ...sper sa se descurce cu copil asa mic , dar cel mai important...sper sa fi gandit bine acest pas IMENS in viata...te astept in vizita! aici se arata o toamna frumoasa, deja au inceput artarii sa se coloreze , sper sa le dea o stare de spirit buna...eu ador toamna in Canada.

alexandra_25, vad ca mi-ai furat numele de baiat..scrisesem eu mai demult ca daca am baiat e Mark Andrei 100%, dar...acum m-am ales cu Ana Julia..nu-i nimic, ma bucur daca am inspirat pe altii...sa iti traiasca sanatos si voinic.

Dbunny da-mi voie sa fiu nesimtita fata de celalte femei si sa iti zic ca in poza de la nunta , arati chiar silueta ..asta ca sa iti mai creasca moralul... cand intri in prenatal? ca de post natal, cred ca e cel mai scurt de care am auzit... doar 4 luni

chinico, AM ARAGAZ !! DA< AM ARAGAZ ati auzit bine! DOAR CA: nu e ceea ce am asteptat , ci altceva...gen nava spatiala...cu consola electronica 100%, nici macar un butonel , iar placa de sus e ALBA , ca de marmura
in fine , calul de capat nu se cauta la dinti, asa ca un an il tin pe asta...deja am prestat supa de pui cu galusti, pilaf, fasole verde, macaroane cu branza, fripturica...dulciurile urmeaza.

am fost duminica la ferma, si am cules rosii, vinete, ardei , pepeni, fasole..o minunatie, am umplut un portbagaj cu 40dolari...cred ca ar fi foarte rentabil sa faci muraturi si zacusca si sa pui tot felul de chestii ...dar eu nuam chef. am luat doar de cate o mancare...ce frumos e sa ai gratarul tau si coci vinetele pe el...adio miros si mizerie in casa...

am spart si eu gheata si am luat patut, saltea...dar fetelor ce e cu frenezia asta cu saltelele (am citit ceva) ...chiar de nuca de cocos???...dar restul ce au? noi astia de la canada ne multumim cu cele 3 modele din magazin, ieftine si bune...daca ma uit la copii de pe strada, autohtoni, nu prea sufera nici unul din pct asta de vedere. am mai luat body-uri lungi (5 cad buc) , scurte (3 cad buc) super calitate, am luat biberoane pt prima luna de la Avent , cu 2 suzete si perie de spalt, set de pat cu aparatoare de margine, sosetute si manusele, o jucarie, pamapersi de prima luna, si mi-am luat mie 2 pijamale si 4 perechi de chiloti sanatosi de baba...
asa ca am inceput si eu trusoul..urmeaza carutul cu scaun si masa de infasat si spalat...si cam atat..restul vin pe parcurs.

am vazut si eu jucariile de agatat la patut , chiar mai ieftinna de 35 euro, pe la 40cad, si o sa iau si eu ca am auzit ca e foarte de folos la bebe mic ...
acum urmeaza sa ma decid din zecile de modele.

Donia, ALmo , vedeti ca intre 9-22 sept sunt mari reduceri la ToysRUs / BabysR Us ...

bun venit noilor fete ! cate ne-am strans...sa vedem care sparge gheata...

bebita mea e activa. noaptea ma cam doare spatele si coasta dreapta,si ajung sa dorm in fund, dar azi noapte a fost f de treaba bebe si am dormit ff bine...deci depinde de noapte.

sapt viitoare incep cursurile prenatale cu tati ...abia astept sa ne introducem in atmosfera..

va pup si sper sa tin pasul cu voi.

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am reusit sa-mi fac programare abia pt 9 oct la euroclinic..in rest era ocupat pana in noiembrie..multumesc tare mult

quote:
Originally posted by chris80

uite un mesaj din 28.06 de pe alt forum, dar nu se compara cu al nostru....

[font=Georgia]La Sanador 3D+4D e 2.800.000 cu un ecograf nou, adus chiar ieri. Sotul meu care se pricepe la monitoare si tehnica de calcul a zis ca rezolutia e foarte buna la noul ecograf de la Sanador.[/font=Georgia]

chris 27+ alexandra

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

puteai sa mai astepti pana pe 12, poate ne intalneam la usa lui!

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

data trecuta a durat peste o juma de ora toata treaba. dar de plictisit nu te plictisesti...
sa ai buletinul la tine, ca altfel nu iti dau cartela de acces-liftul e cu cartela , si daca ai cartela de 1 nu poti merge la 2, de exemplu.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput