Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Alexandra - da eu le-am pictat dupa sabloanele facute de Miro si mie imi plac la nebunie, camera e mai vesela si inca nu am terminat cind imi vine cheful mai merg si mai desenez ceva....parca sunt copil(dar eu nu am avut desene si alte chestii pe pereti) acum sunt alte posibilitati.Te .

Marcelac - foarte interesant buretelul cit ai dat pe el? si de unde l-ai luat ca in Iasi eu nu am vazut.Eu am vazut numai chestii din plastic care au forma copilului si se prind de cadita sau chiar de cada.Multumim pt. poze.

Mariana - 30+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

pitikot - sunt aceeasi situatie si m-am interesat. E numai alegerea voastra pe ce nume de familie inregistrati copilul. Tu o sa dai in spital o declaratie cum ca el este tatal si atat. Mai tarziu, la cununie o sa puteti alege pe ce nume treceti toti 3. NU ESTE OBLIGATORIU CA LA CUNUNIE FEMEIA SA PREIA NUMELE BARBATULUI. Ofiterul de Stare Civila va intreaba ce nume doriti sa purtati dupa cununie si voi raspundeti, el noteaza. Copilul, daca nu este deja pe numele respectiv, trece automat pe numele ales de voi. Drepturile parintesti sunt aceleasi atata timp cat copilul e recunoscut formal de ambii parinti (trecuti in certificatul de nastere).

chinico - a ramas zeama... cat ai tinut-o la cuptor? trebuie sa se faca maronie deasupra! bunica mea mai pune uneori o lingura de faina in compozitie ca sa se intareasca mai bine "cand ouale nu sunt de calitate" + zice ea. eu nu am pus niciodata dar nu mi s-a intamplat sa nu se coaca. Doar sa o ti suficient in cuptor. Ce am mai auzit eu "din folclor" este ca mancarurile romaneshti nu ies, sau nu ies bine, cu ingrediente de afara... sper sa itzi iasa.

- buretele de baie a costat 190.000 lei si l-am luat dintr-un magazin special pt gravi si bbi din Cluj (asiza stie! )

marcela 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza, chiar ma gandeam la sora ta. Le urez si eu bun venit, sper sa aiba parte de o experienta buna si sa se bucure de noua lor viata.
Asteptam vesti de la ecografie!

Dolores si Alexandra, cum sa nu va gasiti locul acasa? Pai e atat de fain! Ia incepeti sa va rasfatati si sa va delectati nefacand nimic. Leneveala placuta!

desiree, lasa ca o sa ai timp sa-ti pui casa la punct... si noi am avut surpriza sa o gasim cam murdara, dar dupa socul initial s-au aranjat lucrurile.
Angoasele legate de nastere sunt bune acum, zic eu, pentru ca pana in luna a noua sa se micsoreze, sa se simta toata burticile mai relaxate la gandul nasterii. De aia se spune ca ai 9 luni sa te pregatesti sa devii mama, nu?

danita, unde locuiesti? La care piata ai fost? Mi-ai facut un dor de Tampa...! Si de piata, si de tot!
Noi locuiam in Racadau si mergeam la piata la Steagu... mmmmm, imi aduc aminte de covrigii aia calzi!

Luly, cred ca am facut vreo 30 de clatite, stiu ca la sfarsit parca aveam plumb in picioare, desi am incercat sa stau si jos din cand in cand. In copilarie mancam pana le terminam, acum mai reusesc sa ma opresc inainte de a incepe durerile de stomac, iar Roxana vad ca e destul de ponderata si ea. Roxana are 5 ani (si multumesc de compliment). Pupici si minunatei tale mici!

Kokorina, nu stiu ce-i de facut cu piticii tai! Eu as opta sa spun ca nu apuca sa raceasca micutii intre baie si dormitor, dar daca tu ca mama ai temeri, cred ca e mai bine sa se faca asa cum spui tu. Pur si simplu. Lasand la o parte argumetele, daca tu simti atat de puternic ceva, urmeaza-ti instinctul. Foarte serios spun asta.

Ktrinel, am notat perioada de reduceri, o sa dam si noi o tura pea acolo.
Spune-mi si mie cu cat ai luat patutul si de unde? Incepand de luna viitoare ar cam trebui sa cumparam si noi cate ceva.
Si hai mai des la baut cafeaua aici!
Zacusca gasesti gata facuta in Montreal? Noi cumparam, am gasit chiar si romaneasca, ma declar multumita cu ea, asa ca nu ma obosesc nici eu sa fac.

Ma bucur ca a aparut si Christina sa ne spuna ce mai face.

Ma bucur si de Cleo, ieri parca nu ai scris si imi faceam griji. Mare fetita ai!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Fetelor, revin dupa ceva vreme.Am o intrebare:e vreuna dintre voi posesoare de una bucata rochie de ocazie, pe care sa doreasca sa mi-o imprumute, bineinteles contra cost?Vine nunta cumnatei si nu prea imi vine sa dau 5 -6 mil pe o rochie pe care cel mai probabil nu o voi mai imbraca, ca am oroare de modificari ulterioare...Alta chestiune:intrebare pt pacientele dr.Tutunaru:ati inceput sa discutati momentul nasterii?eu fac cezariana din motive medicale si cred ca la intalnirea de 32 sapt o sa incerc sa discut cu dumnealui mai in detaliu cum va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by chris80

pe unde in bucuresti e restaurantul luisenhof?

chris 27+ alexandra

e pe strada Iancu Capitanu, in apropierea intersectiei Mosilor cu Eminescu. e un local micut cu specific german.
scuze ca nu am scris corect denumirea. e louisenhoff.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

dolores si eu am facut injectii cu gravibinon la inceput. vezi ca se da compensat 90%.
pe mine m-au durut putin injectiile, iar a doua zi dupa injectie trebuia sa pun compresa cu apa rece ca incepeam sa fac noduli.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pitikot

Buna dimineata,burticute !
Am ramas de "caruta"rau cu scrisul pe aici insa n-am incetat sa va citesc :)am trait toate emotiile alaturi de voi si ma bucur ca sunteti bine..si eu si bebe am tinut pumnisorii stransi pentru Dolores si Adinuta si pentru toate burtcile.

Vroiam sa va intreb..noi inca n-am apucat sa facem cununia,daca se naste bebe inainte sa reusim,bebe poate lua numele de familie al tatalui??Si vom avea ceva probleme dupa nastre,cu actele din cauza ca nu suntem casatoriti? Va putea merge doar tatal sa-l inregistreze ?Voi stiti ceva in sensul asta ?

eu am doua perechi de prieteni care nu sunt casatoriti si fiecare pereche are cate o fetita. aceste fetite sunt inregistrate pe numele de familie al tatalui.
una dintre perechi mi-a povestit ca atunci cand s-a nascut fetita, mama a trebuit la spital sa dea o declaratie ca el e tatal copilului. astfel tatal a putut sa mearga sa inregistreze copilul pe numele lui.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor m-ati innebunit cu toate deserturile voastre. acum am fost si am luat si eu aluat foietaj Morarita, prune si finetti si ma apuc de facut croissante.

va pup. abia astept sa le fac si sa mananc.

Raluca 31 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Dolores si eu am vrut sa-mi fac eco morfologica 3D/4D la Herghelegiu dar nu am gasit loc liber, era ocupat pana-n octombrie iar eu vroiam in august, dar pot sa-ti spun ca te costa in jur de 3,5-4 mil lei, ma mai uit pe un pliant si-ti spun.Bulisor24+Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

La Medsana in pliant scrie Evaluare morfologica 3D/4D sarcina trimestru II/III 3 mil, iar cea II/III +Dopller 3,6 mil, mai stiu ca la sediul din primaverii are cabinet.Bulisor24+Mara

Mergi la inceput