Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

va pup pe toate, noapte buna
ma bag in pat ca am o durere de cap care nu ma lasa si ma sacaie

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna seata! cam tarziu stiu...dar trebuia sa fiu ultima dar nu cea din urma care ii ureaza lui LORYM...
Sa fii sanatosa sa ai un bebe sanatos, asa cum ti-l doresti.
Te asteptam si pe tine joia asta la ora 17.00 in fata Maternitatii Elena Doamna... la cursurile Lamaze. Deja cuntem vreo cinci si poate reusim sa le scoatem din barlogul lor si pe celelalte iesence cu burtici bebeloase.

Eu v-am citit azi mai mult pe fuga si tot nu m-am putut abtine sa nu intru sa va salut. Eu care spuneam ca in concediu voi sta si nu voi face nimic, uite ca nu este chiar asa. Nu imi gasesc locul, parca am miscorici, trebuie mereu sa fac cate ceva... daca o tin asa pana nasc nu stiu zau ce fel copil explozibil voi avea. Asta a propos de starea pe care noi o avem in ultimele doua luni pana la nastere si care se imprima foarte bine si bebelushului... stiati nu?

Miro am vazut ca ai startul la clatite... Bambo s-a luat si ea dupa tine.. maine ma iau si eu sa stii... Eu v-am starnit cu croissante si voi veniti cu idei noi apetisante...yammmyy
Donia vreau si eu la Niagara Falls... este fantastic ce ne impartasesti tu prin imagini.
Dandushule sa fii cuminte, sa iei pasticile care trebuie si cum trebuie si sa te faci bine, da? ca sa treaca mai repede. Mami, dar ce maricica esti... deja ai 33 de sapt.? suuuuper

Uite un pentru Adinutza ca sa se faca bine... si inca unul pentru Dolores ca ea este deja mai bine...

Gabitza, Elenavali si ank999 bine ati venit sedere placuta in grupul nostru de burtici inimoase si dragastoase, sa aveti nasteri usoare si bebelushi sanatosi si cuminciori - nu ca al meu .

Si acestea fiind spuse... va urez noapte buna ca a venit Mos Ene.

Ramona 31+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Raportez o burta plina de clatite! Mmmmm, bune au fost, mai am cateva si pentru maine.
Roxana cum le-a vazut pe primele cum a si cerut sa ii dau 2, i le-am dat si am avut un moment in care am retrait o imagine din copilarie, m-am revazut pe mine impreuna cu mama, ea manevrand tigaia si polonicul, eu adulmecand si cersind primele clatite. Unde esti copilarie... si mama s-a dus... dar in momentele astea o simt langa mine, in mine, chiar simt ca e adevarat ce se spune ca oamenii traiesc in amintirea altora.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!Urez si eu noilor burtici un "bine ati venit in gasca",si intr-un mod special lui ank999 ca-i pitesteanca de-a mea.
Despre burete,impartasesc parerea Doniei.Chiar nu vad cum am putea usca un burete de pe o zi pe alta tinand cont ca le vom face baita la bebei zilnic.Pentru a nu aluneca este de ajuns un scutecel de finet sau un prosopel.
Despre vaccinul antitetanos,dr.mea de familie a spus ca nu mi-l face asa ca am incredere in ea.
Clatite nu mi-am facut pentru ca nu ma tenteaza;in schimb as incerca galustele cu prune.
Va

DENY32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Am uitat sa va spun despre sexul copilului si superstitii:toata lumea care ma vede spune ca voi avea baietel,ca nu m-am schimbat la fata,ca din spate nu se vede ca as fi gravi,ca...In schimb,la toate echo facute(3 medici)mi s-a spus ca este fetita.
Pupici

DENY32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata tuturor

sa stiti ca sunt un pic ingrijorata. de vreo 2 zile bebelina nu mai misca cu atata drag si spor. s-a mai agitat ea cate un pic, dar nu se compara cu activitatea de pana acum, si daca nici azi nu e sportiva asa cum stiu eu ca poate o sa merg la o eco. ceea ce e mai greu, avand in vedere ca sotul meu are 2 saptamani f grele la munca si vine pe la 9 - 10 acasa, dar doamne fereste, in caz de nevoie, zic hop si sar.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

Gabriela, ce-ti fac amigdalele?
Elenavali, imi pare rau sa aud ca ai contactat acest virus...nu stiu prea multe despre acest lucru...oricum, iti doresc multa sanatate!
Irina, felicitari pentru rezultatele la eco...vei avea un bb energic, din cate-mi dau seama!
Madaluta, transmite-i prietenei tale care a nascut ieri multa sanatate...dar cum adica a programat-o la cezariana tocmai cand intra in sapt 37??? Si i-au mai dat si injectii de maturare a plamanilor lui bb??? De ce a acceptat prietena ta? De ce nu a mai asteptat macar pana incheia 38 de saptamani, daca tot n-a avut nicio p[roblema? Nu mi se pare corect deloc, ca asta intrebai! Iar pentru tine...FELICITARI c-ai terminat cu balamucul in casa si succes cu decorarea camerei lui bb!!!
Dandusa, cum ai reusit sa faci tu otita???? Ai mare grija de tine...iti multumesc ca nu m-ai uitat cu listuta de analize din trim III ...intrebai daca a folosit cineva acei buretei: DA, surioara mea pentru bb ei...intr-adevar nu sunt nu stiu ce, dar e mai bine decat sa pui doar un prosopel la cap sau un finet, sau decat sa alunece...si DOnia are dreptate, dupa fieare baita trebuie limpezit bine, stors si pus la uscat!
Donia, am vazut pozele de la cascada Niagara...SUPERBE...si tu ai o burtica faina, faina de tot!!!! By the way, si sorella a ajuns ieri seara acolo, in Montreal, m-a sunat azi-nopate la 1.00 sa-mi spuna ca sunt ok si i-au preluat prietenii lor de la aeroport! Am avut ceva emotii, avand in vedere ca au plecat cu copilas de 5 luni la un asa drum lung, dar mi-a spus ca bb a fost foooaaarteee cumintel!
Saryta, ce frumoasa e camera bb-icilor!!!!!!!
Chris, important e ca ai simtit-o totusi...dar ca sa fii mai linistita, mergi la eco! Mai iau cateodata si bb-lusii nostri cate-un pic de repaus ca obosesc!

Azi, dupa-masa merg si eu la eco, abia astept...ca si mie, si lui tati ne e asa dor de bb!!!!!
Clujencelor, veniti azi la gimnastica?????

Oana 25+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neatza,

Mamaaaa cat ii de cetit....12 pagini.

Deci, Cleo, Matei se bucura de bb. Cel putin asa sustine inca... Dar cand mai mergem pe la un bebe mic in vizita si-l apuca pe dumnealui plansul, mai face Matei figuri punandu-si mainile in urechi ... cica "face zgomot si-l doare capul"...
E un antrenament bin zic eu, sa se obisnuiasca cu ideea ca bebelusii plang muuult.

Cu antrenamentul la olitza, din experienta noastra si a celor din jurul nostru: inainte de 1-1,5 ani nu are rost sa incepi.
Daca e prea devreme poti obtine exact pe invers. Oricum, fetitzele sunt mai precoce si la treaba asta.

Alexandra25, pulsul normal al unei femei insarcinate (mai ales in sarcina avansata) e 90-100.
Cu pre/postnatal: eu nu tb sa duc la resurse umane decat concediul dat de medicul de familie. Din cate stiu eu, e formularul de CM.
Si da, tb adus pt fiecare luna.

Luly, la mine s-au adeverit prezicerile "babelor". Am avut burta "de baiat" (cica mai tuguiata) si nu m-am schimbat aproape deloc la fatza. Se pare ca si acu..

Ingeras26a ia-o mai incet cu tensiunea, da? Macar tu, ca eu una sunt la fel de stresata...

Aka, scoate fata draga burta la inaintare.
Iar cel mai bine ar fi sa te sui in fatza si sa-i rogi pe cei de pe scaunele speciale sa-ti dea loc.
Cand era Matei mai mic si-l duceam in bratze eu asa faceam, ii sculam pe nenici de pe scaun daca nu se autosesizau.

Madaluta, poate prietena ta sau al ei bb aveau o problema si de aia l-au scos mai repede.
Mie, daca toate sunt o.k., imi va face cezariana cu 7-10 zile inainte de termen.

Dandusa, otita, ... off. Sanatate.

Danita, e normal sa ai colesterolul marit in sarcina.

Bun venit noilor burtici !

Chris80, relax. Si bebe al meu a facut pauza vreo 2 zile.
Cred ca odata cu schimbarea pozitiei, ca s-a intors cu capul in jos.

Bulisor , da fusei ieri la doctor. Suntem binisor.

Ma enervez un pic ca nu-s nici cal nici magar, cu tensiunea ... Acasa (cu tensiometru digital) o am in jur de 12. La cabinet (tensiometru clasic) o aveam 14/7. A zis ca sunt la limita, inca nu-s de tratament. Si sa ma monitorizez in continuare.
Si cica preferabil cu un tensiometru clasic, si nu digital, ca sunt mai precise... asta dupa ce cardiologul il aprobase pe cel digital... ca la nebuni..

Eco morfologica de acu 2 sapt l-a scos pe bb putin mai mare. Acu era putin mai mic..
Bine ca m-a linistit cu extrasistolele, cica le-as fi facut din cauza statului pe spate la ecografie.

Nu sunt probleme majore si nu am motiv sa ma plang, dar de framantat ... nu ma pot abtine.

Mirona, l-am intrebat si de prelevarea de celule stem. Mi-a zis ca, dupa parerea lui, cei cu depozitarea la banca din Bratislava, nu respecta toti pasii care ar tb sa fie.
Si ca in cca un an se va dezvolta la Bucuresti (probabil in cadrul maternitatii Filantropia, daca pricepui bine) asa ceva. Initial va fi numai pt cercetare, apoi si ca banca pt doritori.
Fiind directorul maternitatii ma gandesc ca stia ce vb.
Deci ramane probabil pt bb3.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenavali spune:

Buna Dimineata

Da stiu ca ati scris ceva de ieri pana azi. Eu acasa nu prea am timp sa intru pe net asa ca stau mai mult cat sunt la seviciu (pana pe la 16.00).

Sa stiti ca si eu am tot vrut clatite pana cand m-am hotarat sa trec la fapte si atunci am frunzarit vreo 2.

Inainte mancam multe dulciuri - acum bebe nu prea este amator- nu stiu exact daca tine la silueta lui sau la a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Sunt tare nervoasa.... am fost de dimineata la analize si am stat 45 min, timp in care au intrat doar 2 persoane pentru a li se lua sange. Nu inteleg cum se poate misca cineva atat de repede.... In conditiile in care mai aveam 9 persoane in fata, dintre care 4 copii, mi-am zis ca poate e mai bine sa incerc maine. Daca nici maine atunci poimaine?! Oricum eu perseverez.
Dandusa si multa sanatate!
Probleme de sanatate vad ca apar si la mine, se pare ca fac din nou un furuncul (in zona aceea delicata dintre fese). Va dati seama ca sunt in extaz, sper sa il pot stopa cu niste antibiotice, ca daca trebuie sa ma operez din nou cred ca si mor!
In rest noi suntem bine, incepem incetul cu incetul sa ne obisnuim in noua casa, azi ne mai vine o parte din mobila pentru sufragerie, biuneinteles din nou mizerie, praf, etc., dar asta este macar mai scap de niste cutii.
Va pupic pe toate, va doresc o zi usoara si bebelusi zburdalnici!
PS. Nu mai stiu cine a scris ca nu mai simte miscarile bebelusului corespunzator. Te sfatuiesc sa te duci la un eco (eu am fost la fel 3 zile, in a patra zi nu am mai simtit nimic, iar asistenta de la spital mi-a tinut o teorie.... pentru ca e indicat sa te duci din primul moment cand simti ca ceva nu e in regula.)

Laura si bebe strumf 31+

Mergi la inceput