Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)
Raspunsuri - Pagina 18
ingeras26a spune:
Deny75, si la mine la fel, bb e fetitza sigur, sigur, ca i-am vazut pasarica, ne-a arata Iosup :) dar lumea care nu stie spune ca e baietel, inclusiv testul cu sare in cap (m-a prins mamaia, ianinte de la stii ce este bb), la piata, pe strada, lumea ma intreaba: baietel, nu? si zic cu madrie: nu, fetitza!
Ruxandra, este ok tensiunea mea, multumesc! mi-o luam gresit si m-am speriat aiurea
Pupicei, Ingeras 25+ Maya
ingeras26a spune:
Dolores, am facut si eu Gravibinon, muult, cred ca de prin sapt 7 pana in sapt 14-15. Stai linistita, ca nu doare cand ti-l face, doare putin dupa aceea, dar ce mai conteaza? atata doar sa ti-l faca incet si cu ac mai gros, intr-adevar. Este pt mentinerea sarcinii. Uite, intra aici sa citesti despre el:
www.schering.md/gravibinon.php" target="_blank">http://www.schering.md/gravibinon.php
Pupicei, Ingeras 25+ Maya
alexandra_25 spune:
Buna dimineata burtici.....
Dolores...exact asa sunt eu...nu-mi gasesc locul acasa...parca acum as vrea inapoi la servici...eu care abia asteptam sa intru in concediu...trebuie sa ne facem un program...ca altfel eu innebunesc...
Si eu am luat Grabividon...timp de 1 luna....una pe saptamana si stiam ca este si pentru mentinerea sarcinii dar intareste si placenta.....pe mine nu m-au durut...dar asa cum zicea Ralumat..trebuie facuta incet si cu un ac mai gros ca e foarte uleios....
Ma bucur ca sunteti bine....tu si David si sper sa ne dai numai vesti bune de acum....
Chris 80....nu iti face probleme cu miscatul bebelui...eu m-am obisnuit....Mark al meu face tumbe numai cand vrea el...cateodata deloc...altadata prea mult...asa ca nu te ingrijora.....
Asiza....bafta azi la eco...sa ne aduci numai vesti bune....chiar cum e la gimnastica....sunt exercitii acesibile?
V-am pupat si revin mai tarziu........
alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
danita spune:
salut fetelor
raspund prezent Azi ma simt mult mai bine, se pare ca am invins virusii as iesii putin pe afara dar imi e totusi teama ca inca mai simt ceva pe gat. :(
Miro , astept raspunsul dr sa vedem ce zice .
Donia .... place Niagara falls ..... dar mai mult place pe Tampa :) asta ca sa te tachinez putin :))
Dolores , am facut si eu o gramadaaaaaaaaaaaaa de Gravibinom , l-am intrerupt doar de 3-4 saptamani . Mai intai am facut la 5 zile apoi la 10 zile . Doare e uricios dar face bine !!
pupici la toate fetele si sa aveti grija sa nu faceti vreo boacana ca e tare rau sa fii si cu burtik si cu virus
D 28 +
BeBelusca
asiza spune:
Alex, nu te plange acuma ca vrei la serviciu!!!!!! Lasa ca mai sanatos este sa stai acasa si sa ai grija de tine, de tati si de bb...Ma intrebai cum e la gimnastica....e destul de ok...exercitiile mi se par foarte, foarte usoare, cred chiar ca s-ar mai putea ridica stacheta, dar asta e...important e ca ne miscam cat de cat si ca invatam sa respiram corect!
Laura, iar m-am revoltat pe sistem cand am auzit cum te-au tinut aia la coada 45 de min, timp in care au intrat DOAR 2 persoane????????????? De ce nu intri tu cu burtoiul in fata si sa spui ca ti se face rau daca nu te iau imediat...ultima data asa am facut si n-am stat deloc, ca altfel ma apuca si pe mine primavara acolo...Ai grija de tine...
Ruxandra, si eu imi iau tensiunea si pulsul cu aparat digital si-mi arata destul de ok: 11/5 sau 12/6, iar pulsul e mereu undeva in jur de 93/94 p/min...Pana si medicul de familie mi-a luat ultima data valorile cu tensiometru digital si nu cu cel clasic...nu cred ca cel clasic e mai precis! Oricum eu zic ca e bine atata timp cat nu trecem de puls 100, nu????
V-am pupacit pe toate!
Oana 25+ cu Denis Cristian
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by asiza
Ruxandra, si eu imi iau tensiunea si pulsul cu aparat digital si-mi arata destul de ok: 11/5 sau 12/6, iar pulsul e mereu undeva in jur de 93/94 p/min...Pana si medicul de familie mi-a luat ultima data valorile cu tensiometru digital si nu cu cel clasic...nu cred ca cel clasic e mai precis! Oricum eu zic ca e bine atata timp cat nu trecem de puls 100, nu????
Asiza , merge pana la 110.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
madaluta spune:
Neata....
Asiza: multumesc pt urari si bafta la eco
ruxandra_sb: Nici bb si nici prietena mea nu aveau nicio problema si tocmai asta m-a intrigat cel mai mult.ea a acceptat k sa scape mai repede k se saturase de burta si voia sa il tina mai repede pe bb in brate(putina inconstienta si din partea ei) .dar eu pe dr nu-l inteleg....ma rog....bine k sunt bine cu totii, asta conteaza acum.
Iuly:si eu patesc ceva asemanator...De cand am ramas insarcinata toti imi spuneau k voi face fetita, eu credeam la fel,acum dupa aspectul burtii tot la fel imi spune toata lumea( desi eu nu-mi dau seama dc e tuguiata sau ascutita), dupa diferitele metode de calcul iese tot fetita,dar 4 echografii mi-au repetat faptul k e baiat si niciodata macar nu a fost vreun dubiu k ar fi fetita.Acum vom vedea la nastere...surprize surprize, desi eu cred in echo.
va pupicpe toate
Madalina 26+
cuburtika aferenta,
dolores spune:
dar de msicat misca nu??? asta e foarte important..trebuia sa=ti faci griji doar daca nu misca deloc...sunt zile si zile cu bebeii..uneori nici al meu nu misca asa ca nebunaticul ca in alte zile...dar important asa cum am mai spus este ca misca..te pup. dar daca te linisteste o eco, fuguta si fa-ti
quote:
Originally posted by chris80
buna dimineata tuturor
sa stiti ca sunt un pic ingrijorata. de vreo 2 zile bebelina nu mai misca cu atata drag si spor. s-a mai agitat ea cate un pic, dar nu se compara cu activitatea de pana acum, si daca nici azi nu e sportiva asa cum stiu eu ca poate o sa merg la o eco. ceea ce e mai greu, avand in vedere ca sotul meu are 2 saptamani f grele la munca si vine pe la 9 - 10 acasa, dar doamne fereste, in caz de nevoie, zic hop si sar.
chris 27+ alexandra
dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
desiree spune:
Buna ziua dragele mele,
de citit am citit, de scris..mai greu in ultima perioada, ca nu prea am avut ce si nuprea am avut nici dispozitia necesara
nu ma simt deloc bine, sunt tot timpul obosita, dorm doar 7 ore pe noapte..abia am preluat si noi casa in ziua de luni...si am remarcat ca au luat fostii propitari si becurile din casa si au demontat si fasungurile si au plecat cu ele cu tot..si m-am enervat cumplit si eu si al meu. Conform contractului casei, casa trebuia preluata exact asa cum era in ziua vizionarii, adica cu tot cu becuri...au vandalizat instalatia electrica, au scrumat pe jos, pe gresie, dupa ce nu au mai avut loc in scrumiere..cumplit, ce sa mai...de aia nu am mai avut chef de nimic..cadn vad atata badaranie in jurul meu si lumea in care va trebui bebe sa vina...mi se face sila...
ba i-am mai lasat si o saptamana sa stea in plus fata de cele stipulate in contractul casei...cool, ha?sunt un bun samaritean, societatea ar trebui sa se mandreasca cu mine...
azi am fost si la doctor si dupa ce ca l-am sunat aseara a stat cu mine doar 5 minute pe motiv ca trebuie sa plece urgent din spital..m-a suit pe masa a zis ca e ok..si ca sa vin saptamana viitoare sa facem eco, dozari, sa discutam...deci vedeti imi merge totul struna...
bebe in schimb misca, e vesel, da din craci numai cand are chef...e ferit de cele rele deocamdata...
in fine
vreau sa urez bun venit noilor venite...fetelor, cam tarziu ne-ati gasit dar e bine si acumsa aveti parte de bebei frumosi si papaciosi ..
am vazut ca ati vorbit depre nastere si angoasele care o preceda..pai daca le disecam acum, in luna a noua despre ce o sa vorbim,despre pampersi? tzuc pe toate gravidoasele carora le e teama..si mie mi-e teama chiar foarte teama dar incerc sa nu ma gandesc la procesul nasterii decat la ceva natural din care se iese pana la urma
apropo de poftele care mai de care de pe aici..eu sambata am mancat gogosi facute in casa umplute cu magiun si cu nuca...m-am umflat ca un porcusor de guineea, dar a meritat...
mie din luna a doua imi spuneau alte mamici ca am burta de baiat, la cele 4 eco a iesit baiat si sa vedem ce o iesi la urma...la burta mea maricica altii s-au aventurat sa ma intrebe daca nu cumva am doi in burta si eu nu stiu ???
dolores, adinutza si mai nou si dandusica...curaj fetelor, fiti puternice si sa treceti cu bine de toate...
dandusa, cum stai cu arsurile? pe mine ma omoaraaaaaa....insotite mai mereu de dureri de cap si lacrimi in coltul ochilor...sunt cumplite, dar asta e..ma incapatanez sa nu iau nimic..
asiza,asteptam vesti de la eco...
va pup si sa aveti o zi bestiala
desiree 27+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
pitikot spune:
Buna dimineata,burticute !
Am ramas de "caruta"rau cu scrisul pe aici insa n-am incetat sa va citesc :)am trait toate emotiile alaturi de voi si ma bucur ca sunteti bine..si eu si bebe am tinut pumnisorii stransi pentru Dolores si Adinuta si pentru toate burtcile.
Vroiam sa va intreb..noi inca n-am apucat sa facem cununia,daca se naste bebe inainte sa reusim,bebe poate lua numele de familie al tatalui??Si vom avea ceva probleme dupa nastre,cu actele din cauza ca nu suntem casatoriti? Va putea merge doar tatal sa-l inregistreze ?Voi stiti ceva in sensul asta ?