Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)
Raspunsuri - Pagina 19
luly spune:
Salutare fetelor!
Ma bucur ca v-a placut filmuletul de la mare. Si eu ma uit din cand in cand la el pt asa cum spunea Mirona se aud superb valurile si parca ma linistesc. Vara asta a fost o apa superba, si calda si curata.
Gata, ca ma apuca nostalgia, iar la anul probabil ca eu cu bb nu o sa prea facem plaja.
Multumesc si celor care mi-au raspuns la micul meu "sondaj de opinie", si pt voi.
Dandusa imi pare rau ca ai facut otita. Ai grija de tine si ia tot tratamentul sa te vindeci bine pt ca si eu am avut dar nu m-am tratat prea bine si am ramas cu o slabiciune la urechi, si acum am destul de des dureri de urechi asa ca mereu am in casa otocalm. Sanatate multa si sa te faci bine cat mai repede.
Pana la urma ce bunatati ai facut la cuptor?
Roxana ma bucur ca ai rezolvat pb cu Oana si ca acum e bine. Eu am oroare de urgente si sper sa nu ajung vreodata pe acolo. Am noroc ca am un dr de fam pe care si daca-l sun la ora 1 noaptea ma ajuta.
Saryta frumoasa camera fetelor. Cred ca Andra si Sara sunt superincantate. Am vazut ca ai pus paturi suprapuse, cine doarme sus? Nu ti-e frica sa nu cada, chiar dc am vazut ca exista o bara de protectie? Te intreb pt mie Di mi-a cazut de cateva ori din pat maaare (de 2 persoane) si era baricadata cu perne, plapumi etc si am ramas cu frica, mai ales ca o data s-a lovit la fatza nu foarte rau dar facuse niste bube destul de inestetice pe nas, sub nas si pe barbita.
Donia sunt Luly, dar pt ca am scris tot cu litere mici l(L mic) poate fi confundat f usor cu I(i mare) si de aceea unele fete imi spun Iuly. Nu ma deranjeaza ca nu am cu cine sa ma confund de aceea nu am comentat pana acum.
Ti-am admirat pozele, superbe si Roxana e o dulce. Cati ani are?
Si mai am o nelamurire. Cate clatite ai facut de ti-au mai ramas si pt a 2-a zi? Am facut si eu relativ de curand, dar pana am terminat de facut clatitele, le-am terminat si de mancat - mami, tati, Di+ bunica.
Ruxandra am citit bine!? Te gandesti deja la bb3?
Pupici la burtici
Luly 27s cu si Diana (04.12.2003)
dolores spune:
pitikot multumim pentru pumnii stransi. in ceea ce priveste despre procedura cu luarea numelui de catre bebe daca nu sunteti casatoriti..habar nu am..poate stie cineva....stai sa apuce sa citeasca..dar ne interesam intre timp
asiza iti tinem pumnii pentru eco si sa ne vii cu vesi super bune,da? in rest esti bine?
danita cum te mai simti...stiu ca ti-a mai trecut , dar tot te mai supara nu?? mai mergi la munca?
ingerasa multumesc mult pentru informatii
alex iti multumesc si tie; trebuie neaparat sa ne gasim ceva de facut pana nu o luam razna..ca pana in noiembrie mai avem ceva de asteptat
fetelor, care a facut eco la dr Herghelegiu??treb sa fac o eco morf la el...la medsana sau sanador...stiti ceva preturi pana sun eu??
dandusa multa sanatate
cleo draga mea pe unde esti??maine pleci din tara nu?? si nu iti iei la revedere de la noi inainte de a pleca?? ai reusit sa-ti iei ceva de imbracat pentru intalnirea cu directorii??lizi mica ce face?
dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
alexandra_25 spune:
Voi mai stiti ceva de Adinutza?..acu 4 zile i-am trimis un sms si imi spunea ca asteapta sa vina doctorul din concediu sa vada daca o lasa acasa cu tratament...si ieri i-am mai trimis unul dar nu mi-a raspuns...sper sa fie bine....
Am pus si eu 2 poze noi de la serbarile orasului....sa vedeti balonasul de Alex..........si burtika...
alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dolores
pitikot in ceea ce priveste despre procedura cu luarea numelui de catre bebe daca nu sunteti casatoriti..habar nu am..poate stie cineva....stai sa apuce sa citeasca..dar ne interesam intre timp
Ma bag si eu in seama, ca tot n-am nici un chef de munca...
eu stiu asa, dar nu bag mana-n fac:
Daca parintii sunt necasatoriti:
=> bb ia numele mamei.
=> in cazul in care tatal il recunoaste, poate lua numele tatalui.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
luly spune:
Desiree stai linistita. Si eu la Di am facut un burtoi maaaare, de facea si dr misto de mine, ma intreba dc nu am 2. Las' ca o sa fie un bb voinic.
Imi pare rau de ce a-ti patit cu casa, am mai auzit (din pacate) de astfel de situatii si nu prea aveti ce face. Las ca o sa o aranjati pana la urma asa cum doreste sufletelul vostru si o sa fie totul bine. Spor la treaba, dar cu ponderatie ca prioritate are bb!
Luly 27s cu si Diana (04.12.2003)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by luly
Ruxandra am citit bine!? Te gandesti deja la bb3?
Ei, da asta ar fi idealul meu.
Dar daca s-ar putea sa-l faca altcineva ...
Si inainte sa se nasca Matei faceam pe grozava ca vreau repede, repede si bb2.
Apoi nici nu mai vroiam sa aud... mi-au trebuit doar vreo 3 ani ca sa-mi schimb (din nou!) parerea.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
kokorina spune:
in primul rand sa le urez si eu,BUN VENIT CELOR NOI VENITE IN GRUPUL NOSTRU!
imi pare rau sa aud ca....care mai de care are probleme,DANDUSA cu otita,LAURA cu furuncul,ELENA cu hepatita B..........va doresc multa sanatate la toate!sa auzim numai de bine fetelor!
FRATILOR SI SURORILOR.................VA ROG SA MA ELUCIDATI!AM NEVOIE DE VOI!ori am eu pitici pe creer si toti fumeaza(ei fumeaza ca eu nu mai fumez de 6 ani),ori sotul meu are dreptate.eu il gasesc destul de grijuliu si cu mine si mai ales cu bebeii nostrii.dar mai nou a venit cu o idee care mie nu mi se pare...prea potrivita.eu spun sa facem baie la bebei pana pe la 3 luni in camera lor(precizez ca am spatiu unde poate fi cadita pregatita),ma gandesc doar sa nu raceasca.fac baita,repede in halatelul de baie,masajul,giugiuleala,schimbatul si apoi in patut.al meu sot,zice ca sa facem in camera de baie........baie la bebei.pai,cand il scot din cadita,il imbrac eu in halatelul de baie,dar pana il duc in camera lor pe primul care va beneficia....nu raceste?nu stiu ce sa zic,poate sant eu prea paranoia si mi-e teama sa nu raceasca ursuletii(nici nu vreau sa-i cresc intr-un bol de sticla,dar nici sa-i expun inca din primele lui luni de viata la aer rece).poate sotul meu are dreptate...nu stiu.de aceea va intreb pe voi,tin la parerea voastra.VA AROG SA-MI ELUCIDATI DILEMA!
va puppe toate,ca tare mi-e drag de voi!
29 + cu si
doradora spune:
pitikot daca tatal il recunoaste pe bebe , atunci ia numele de familie de la el, chiar daca nu sunteti casatoriti. cunoastem pe cineva in aceeasi situatie si de aceea afirm cu atata precizie.
chris 27+ alexandra
doradora spune:
despre tariful lui herghelegiu va spun eu la euroclinic. consultatia simpla e un milion si un picutz, ca e conferentiar, iar eco cu doppler impreuna intre 2 si 3 milioane. am vrut sa ma uit pe chitanta, sa spun exact, dar pe cuvant ca nu am idee pe unde sunt actele, dat fiind ca suntem mutati la ora asta. la sanador nu am idee, banuiesc ca se ia in calcul ca e conferentiar, dar conteaza si aparatul pe care il au in dotare.
va multumesc celor care ati raspuns in legatura cu miscarile bebelinei, de miscat misca, dar mult mai putin si cu msi putina forta. sper sa ii vina mintea la capsor, indiferent ca o fi cu el in sus sau in jos, si sa ne salute cat de repede posibil.
chris 27+ alexandra