Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Donia frumoase poze. sper ca intr-o zi sa ajung si eu acolo, in vizita.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mai aveam de raspuns cate ceva.

Luly - chiar asa, lamureste-ma, te rog, e Luly sau Iuly, ca noi iti spunem in fel si chip.
Foarte frumos filmuletul, mi-a lasat gura apa dupa mers la plaja si la balaceala. Si la noi a fost foarte cald anul trecut in septembrie, am mers chiar si la plaja, anul asta vad ca e mai racoare.

quote:
Prima spune ca dc bb e conceput inainte de data ovulatiei va fi fata, iar dc e conceput in ziua ovulatiei sau dupa va fi baiat. Dupa aceasta "teorie", la mine ar trebui sa fie fata.

Asta nu e o vorba din popor, ci e argumentata foarte simplu si frumos prin faptul ca spermatozoizii XX sunt mai rezistenti, traiesc mai mult, asa incat atunci cand contactul sexual are loc cu cateva zile inainte de data ovulatiei sunt sanse mai mari ca fatul sa fie fata, spermatozoizii XX avand sanse mai mari sa supravietuiasca pana la momentul la care apare un ovul de fecundat.
Dar asta nu inseamna ca in mod clar si fara indoiala ca fatul va fi fata, asa cum nici reciproca nu e valabila - contactul sexual care are loc in ziua ovulatiei nu ofera o garantie ca bebe va fi baiat - ci doar ca sansele sunt sporite ca aceste lucruri sa se intample.
Mie la prima nastere mi se spusese ca voi avea fetita, dar totusi am preferat sa cumpar o salopeta verde deschis, iar paturica era alba.

monique, galuste cu prune!!! Nu se mai poate asa, trebuie sa ma bag serios in bucatarie!

Fetelor, am tot citit de buretele folosit la baia bebelusilor. Stiti ca buretii nu au voie sa stea uzi/umezi intre bai, da? Trebuie storsi bine si pusi la uscat, la fel e valabil si pentru buretele de la bucatarie. Altfel, mediul umed e foarte propice pentru dezvoltarea microbilor. Eu nu sunt pentru o lume total aseptica, in care sa nu existe piciorus de microb, dar nici sa le creeez conditii de dezvoltare in mod special. Deci daca va ganditi sa folositi aceasta saltea sau alt tip de burete la baie, asigurati-va ca il puneti/atarnati cumva la uscat dupa baie.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ca tot vorbiti de burete de baie.
colega mea care a nascut acum 2 luni mi-a spus ca la baie in cadita ii pune lui bebe un scutecel de finet

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

DONIA-super faine pozele sper sa ajung si eu canva pe acolo

bamboletta 31+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hello, fetele! Bufniteste cineva la ora asta? Desi mi-era teama ca o sa ma plictisesc in concediu, uite ca nici macar nu apuc sa intru pe net decat noaptea tarziu! Astept cu nerabdare sa terminam si noi amenajarea la garsoniera....ca m-am saturat de instalatori si muncitori parca facuti de aceeasi mama - "Doamna, daca nu ajungeti la adresa in 30 min, mai pot sa va programez tocmai saptamana viitoare! " Ce inseamna sa fii la mana lor.....in fine, sper ca maine am de a face cu ultimele astfel de specimene (cei care vin sa traga netul). Si cum netul asta imi e ca aerul, ca altfel nu v-as mai avea pe voi, ma voi purta foarte dragut cu ei......

Vreau sa le urez si eu "bun venit" noilor burtici si sa le felicit ca au luat decizia de "a se baga in vorba". E tare frumos in gasca noastra!

Hai ca ma duc sa mai vad ce ati vorbit...avem vreo tema a zilei, ca eu am cam ramas in urma?

Raluca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bulisor, multumesc de intrebare..davidutzu meu da din piciorushe si manutze..ma simt obosita..treb sa-mi gasesc o preocupare totusi pe perioada cat voi sta acasa..ceva usor ca sa nu ma solicite fizic..dar asa e tare rau....abia de maine voi intra in posesia retetei si tot maine imi voi cumpara tot ce scrie acolo..am de facut injectii ceva de genul grabivinon..nu stiu pt ce sunt..o sa dau o cautare pe net...cam astea sunt noutatile

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai ca eu tot pe aici sunt...Dolores, am facut si eu Gravibinon la inceput...e pentru mentinerea sarcinii, asa ca fa-le cu incredere. Eu aveam un hematom langa sacul gestational, si pentru a fi sigura ca nu se elimina amandoua, doctorita mi-a dat atunci cate un Gravibinon pe saptamana. Roag-o pe asistenta sa ti-l faca foarte incet, si cu un ac mai gros, ca altfel e dureros.

Raluca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, ma bucur ca va plac pozele.
Este intr-adevar frumos acolo, prima data cand am fost nu imi venea sa cred ca am ajuns eu, cea care mult timp doar visasem sa vad asemenea minunatii, sa le vad cu adevarat.
Sper ca va veni timpul cand calatoriile peste ocean vor fi mai accesibile, voi sa ajungeti aici, iar eu sa ajung mai usor in Romania si in Europa, ca sunt si acolo atatea frumuseti de vazut!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pe unde in bucuresti e restaurantul luisenhof?

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc...o s-o rog pe mama mea sa faca intocmai pentru ca ea va fi cea care mi le va face..te pup

quote:
Originally posted by Ralumat

Hai ca eu tot pe aici sunt...Dolores, am facut si eu Gravibinon la inceput...e pentru mentinerea sarcinii, asa ca fa-le cu incredere. Eu aveam un hematom langa sacul gestational, si pentru a fi sigura ca nu se elimina amandoua, doctorita mi-a dat atunci cate un Gravibinon pe saptamana. Roag-o pe asistenta sa ti-l faca foarte incet, si cu un ac mai gros, ca altfel e dureros.

Raluca 28+

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput