Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

luly, ce frumos este filmuletzul!!!

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Luly ce frumos e filmuletul. mi s-a facut dor de mare si vreau si eu o baita...
in ceea ce priveste fetita sau baiat si mi-e toata lumea imi zice ca e baiat dupa burtica dar e feita foarte clar asa ca lasa lumea sa vorbeasca. oricum important e sa fie sanatos bebe si nu daca e fetita sau baiat.

Elena bine ai venit printre noi. te asteptam la povesti. asa cum ti-a zis Miro la inceput e mai greu pana apar mesajele, totul e sa nu te descurajezi si sa ne scrii in continuare.

pupici fetelor.

Raluca 31 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor...m-a lovit un somn de zile mari......si mai am 3 ore de stat la munca

Ana 32w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by ank999

Buna fetelor!
Va citesc de ceva timp, asa ca ar trebui sa-mi anunt si eu prezenta prin zona.
Hai sa va dau cateva date despre mine: DN:16.06.1977;UM:22.02.2006; DPN:29.11.2006, voi naste probabil la Polizu cu dr. Branescu.
La eco am aflat ca voi avea o fetita (asa am simtit si eu inca de la inceput) pe care o voi boteza Erica Elena.
Cat despre sexul copilului...important e sa fie sanatos. Eu nu am tinut neaparat sa-l aflu ,deoarece ma gandesc la hainute galbene pt a-l scoate din maternitate.
Pupici pe burtici

Ank, bine ai venit si tu in ...sa-ti traiasca , sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa...si sa nu te chinuie mult la nastere!!!!

Oana 25+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Multumesc Ingeras si Raluca pt aprecieri. Di era in extaz atunci si cred ca se vede. Dar din pacate vara s-a terminat cam brusc pe aici. In alti ani inca mai faceam plaja pe timpul asta, dar acum nu se mai poate. Asteptam vara urmatoare.
Ingeras ai aparut! Ca parca nu te-am mai vazut de mult pe aici. Sper ca esti bine si tu si bb.
Atudor nu mai vorbi de somn. Eu dimineata sufar cel mai mult (ca tb sa ma trezesc la 6). Pleaca si tu mai devreme dc nu mai rezisti ca n-o fi foc.

Luly 27s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Luly e tare frumos filmuletul. Anul asta nu am ajuns la mare, asa ca m-am uitat cu mult drag la voi.
asizamultumesc din suflet pentru urari!
Sper ca toate burticoasele de aici sa aiba bebei sanatosi si mancaciosi, sarcini usoare si nasteri la fel!
Pupicei pe burticei!
28+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Luly e tare frumos filmuletul. Anul asta nu am ajuns la mare, asa ca m-am uitat cu mult drag la voi.
asizamultumesc din suflet pentru urari!
Sper ca toate burticoasele de aici sa aiba bebei sanatosi si mancaciosi, sarcini usoare si nasteri la fel!
Pupicei pe burticei!
28+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Buna fetelor.
Harnice mai sunteti la scris!
Eu nu apuc sa citesc nici ce scrieti dar sa mai si scriu.
AM fost la medic vineri si e OK
BB are 28 de saptamani si 1118gr. E tare vanjos. Nu ii ajunge sa dea din cate un picior da din toate 4 membrele simultan.
Ne-am umflat de hormoni pana acum. Basta!
Si eu am oscilatii de tensiune si palpitatii. Am inceput sanu ma mai odihnesc. Medicul meu nu a reactionat si de varice a zis sa le tratez cu plimbari ca asta este materialul...
Eu am luat 2 kg pana acum si ma dor articulatiile... Dar de aici .. nu mai stiu ... sper sa nu ajung in CM.
Dolores am citit ce ti s-a intamplat si imi pare rau. Sper sasuporti usor sarcina. Multa bafta....
Si ne vedem la spital... cele care nasc cu T in dec la inceput.

BB 26 sapatamani + baietel de 7 ani si 6 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am citit ce-ati scris, si va raspund pe fuga ca trebuie sa plec iarasi:

La multi ani ptr Lorym, sanatate si numai bine, nastere usoara si un bebic sanatos tun.

Bun venit ptr Elenavali, Gabitza si Ank999, scuze ca nu v-am vazut de ieri, dar eram furioasa.

Mirona si Luly, multumesc de intrebare, n-a fost nimic grav, se vaita de dureri de burta si a , m-a sunat cand inca eram la servici ca o doare burta, i-am spus sa ia -am uitat cum se numeste- si l-a vomitat, asa ca am decis sa ma duc la urgente cu ea, ptr ca astazi pediatra este dupa amiaza si sa nu mai astept. La copii acolo....vreo 10, majoritatea cu stari de voma, imi era frica sa nu ma pricopsesc cu vreo boala contagioasa, dar sper sa fi scapat. Era o singura doctorita, plictisita foarte, aceeasi doctorita care in urma cu 4 ani mi-a spus ca Oana are o malformatie la inima, m-a bagat in boala, si vroia sa ma trimita ea la un cardiolog, numai ca eu m-am dus printr-o cunostinta la altul care mi-a spus ca n-are absolut nimic. Si sa nu mai spun cum vorbea cu mine atunci, de parca eram femeia de serviciu, asa ca acum eram hotarata sa ma iau de ea, dar spre binele ei s-a purtat bine, m-am si mirat. Mi-a spus ca este bine sa-i fac o ecografie abdominala, si sa-i cer trimitere medicului de familie. Acum acolo ma pregatesc sa plec, initial am spus ca o iau cu mine la ecograf dar ma gandesc ca totusi ala de la spitalul de copii este specializat pe pediatrie, asa ca ma voi duce intai acolo. Vad ca n-a mai avut nimic , aseara i-a facut o injectie cu algocalmin, metroclopramid si no spa, injectie care ma costa un Mc Donalds

Sper sa fi fost destul de coerenta ca ma grabesc.

In legatura cu hepatita B, cunosc pe cineva care a avut in sarcina dar nu stiu daca B sau alta, daca vrei, Elena, ma interesez, dar n-a alaptat si stiu ca i-a facut copilului un vaccin imediat dupa nastere. Tipa in cauza este chiar doctorita si a luat-o in urma unei operatii de la un pacient, culmea ca a depistat-o dintr-o joaca.

Haideti ca mai revin, acum fug.

Roxana29+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Luly, as pleca in urmatoarea secunda, dar astia pe aici parca au draci pe ei; e ultima saptamana si parca se rezbuna - exploatare la maxim, ce sa mai . Rezist, uite s-a facut 4 deja. Culmea e ca in momentul in care ajung acasa, "revin la viata"

Bebicul meu se odihneste acum. Ce bine o fi...la mami, la caldurica

Ana 32w4d cu

Mergi la inceput