Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by atudor

Luly, as pleca in urmatoarea secunda, dar astia pe aici parca au draci pe ei; e ultima saptamana si parca se rezbuna - exploatare la maxim, ce sa mai . Rezist, uite s-a facut 4 deja. Culmea e ca in momentul in care ajung acasa, "revin la viata"

Bebicul meu se odihneste acum. Ce bine o fi...la mami, la caldurica

Ana 32w4d cu

Ana, exact asa e si la mine.... parca trag de mine sa se razbune ca plec.... sper sa se termine cat mai curand saptamana asta, ca am atatea de facut, ca oricum nu termin.... mai trag pana vineri si vineri nu mai fac nimic nici sa ma pice cu ceara ;))

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by elenavali
... am luat virusul hepatitei B de la dentist chiar inainte de a ramane insarcinata ...
Mai este cineva in aceasta situatie?

vai de mine - Elena - NU. nu am auzit sa mai fie cineva din grupul nostru cu o astfel de problema. Nasol ca nici nu poti alapta. Pe tine insa cu ce te mai afecteaza ca ai racolat virusul? Cum te simti?

V-am trecut in listutza pe tine Elena si pe ank999 - asa ca poftiti la taifas. ank999 sper ca am scris bine la tine. Polizu este in Buc. nu? daca mai sunt corecturi ... spuneti-ne.

ingeras26a m-ai spart - cum adica iti luai tensiunea pe exterior??? Nu era pe cutiea aparatului o imagine cu descrierea procedurii? Doamne - bine ca e tensiunea buna - ca ma disperai aici ... aveai tensiunea mai mare decat o are tata - si el asmatic, cardiac .. .etc ... ce nu are. Bine ca esti ok. ce face pustoaica lu sora-ta?
luly nici eu nu am fost la mare anu asta - si asa placut se auzeau valurile - frumos - ce frumos. Se vede ca i-a placut lui Di.

pupici .

P.S. sa va spun ... sa nu va spun ... nu vreau sa va fac pofte ... dar voi mi-ati facut mie .. asa ca azi imi astept sotul home cu ... clatite.

Cine trece pe la mine azi???

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

miro asa as trage o fuga pana la tine...
da te prind eu eu odata si atunci clatite scrie pe tine.

Raluca 31 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

quote:
Originally posted by roxana c.
Bun venit ptr Elenavali, Gabitza si Ank999, scuze ca nu v-am vazut de ieri, dar eram furioasa.
Roxana29+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Imi pare rau ca erai furioasa, Roxanica! Vezi ca tre' sa stai cumnitzica si relaxata! Multumesc mult pentru urare!
Pupam la fata sa treaca supararile, da?
Sper ca ti-a trecut si ca deja te simti mai bine!

O dupa-amiaza placuta in continuare! Si ai grija de tine si de bebitza!

Gabitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Draga Miro, multam de raspuns. In ceea ce ma priveste,am scris 33 sapt.(daca e sa ma iau dupa eco) si 34w3d(dupa UM). Ideea e ca io cred ca mai am doar vreo 4 sapt. pana a se implini sorocu`.
Oricum va citesc cu aceeasi placere ca si pe burticile de la sept-oct.
Dana33w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Le spun si eu bine au venit la fetele noi !
cineva a intrebat de hepatita B in sarcina.... atata timp cat nu a fost contactata in timpul sarcinii si se iau toate masurile, sunt sanse f. mari sa nu faca bebe... eu am o cunostinta care a avut hepatita B contactata inainte de sarcina si bebe nu are... dar, intradevar, a nascut prin cezariana si nu a avut voie sa alapteze.... asa ca daca iei toate masurile, bebe va fi bine

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Miro, as veni si io la tine sa papam niste clatite!!!! Cu ce le-ai facut (le-ai umplut)? Si mai rezista pana vine sotul tau? La mine nu cred ca ar mai rezista. As manca la greu, cu toate ca nu stiu unde se depun ca nu se vede nik pe mine, tot slabatura sunt...ceea ce nu e neaparat rau, dupa cum imi spun multe mamici.
La noi in familie, marele artist in ale clatitelor este sotul meu! Io nu ma bag decat la mancat si, eventual, la intins diverse pe ele, ca, in rest...mi-e frica sa nu le scap din tigaie cand le intorc... Uite ca am avut puterea de a recunoaste, in sfarsit...

Gabitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Clatite........Dumnzeule mare...
Pe cine pun si eu sa-mi faca???

Ana 32w4d cu

Mergi la inceput

uite ce ai facut, Mirona!!!!

Pai cum pe cine atudor? Tot pe Mirona o punem sa-ti faca si tie clatite!

Uraa uraaa uraaa..plec acasa!
Gata, burtici! Ne revedem maine! Ma duc la nani ca nu mai pot de somn!

Odihna placuta si voua si o seara faina!

Gabitza 25+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

Le spun si eu bine au venit la fetele noi !

Dia, multumim frumos!

Gabitza 25+

Mergi la inceput