Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vai fetelor ... sa nu ma injurati, sa nu dati cu rosii ... dar zilele trecute spunea careva de clatite ... si mi-a lasat gura apa - asa ca m-am conformat si eu.

le-am umplut cu gemuri productie proprie - visine, caise si cirese ... dar - tocmai am primit telefon de la iubi ca intarzie o ora ... asa ca nu stiu nici eu daca mai rezista astea mult fara sa dau iama in ele ... deja si Karina baga niste picioare ...

pupici - si mi-ar place sa primesc vizite la clatite ... macar virtual poftiti la vre-una.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miro, v-am spus ca am fost prostanac :)
BB Sorana - Andreea (a sorei mele) a implinit ieri o luna, a crescut 4 cm si este o scumpete de fetitza frumoasa pe care o botezam (eu si sotzul meu) in nov :) si de-abia asteptam! Multam de intrebare!
luly, eu am fost arhiprezenta :)

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna gravidutzele mele dragi. Abia am ajuns acasa si am reusit sa citesc ce ati scris. Eu inca ma duc la servici, si ma voi duce atata timp cat voi putea, mai ales ca nu am un servici asa stresant. Ma simt obosita mai ales seara cand vin acasa, si nu ma lasa si pe mine nimeni sa stau pe scaun .
Lorym la multi ani, sa fi sanatoasa, sa ai un bebe mancacios si cuminte .
Raluca de la copii ai luat raceala? Sa stai acasa, sa bei ceai si sa ai grija de Adinutza.
Cleo ai o multime de hainute frumoase, si camera e foarte dragutza. Nu mai spun de Dolores la care am vazut o multime de "instrumente" pentru bebe. iar eu nu am reusit sa iau nimic. Inca.
Referitor la intrebari sa stiti ca eu nu ma duc la baie deloc noaptea. Numai seara la culcare si apoi dimineata. Iar lapte nu beau deloc. Mananc branza, smantana, iaurt. Sper sa nu scada foarte mult nivelul de calciu.

Revin mai tarziu. Va pup pe toate

Monica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

in primul rand vreau sa le urez fetelor noi sarcini usoare si BINE ATI VENIT

in al 2lea rand, desi am fost la mare anul asta, m-a cam lovit la sentiment filmuletul cu luly si dia...

iar in al 3lea rand - imi ploua in gura la gustul clatitelor....
l-am sunat pe sotul meu sa imi aduca si mie...dar ce ma fac pana vine el?

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Mirona mai sunt clatite si pentru noi

Uite iti aducem multe

Monica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

uraaa!Am terminat si zugravitul si curatenia!!!!De azi pot sa va citesc si eu zilic, asa cum o faceam pana acum 2 sapt. credeam k o sa innebunesc cu tot santierul din casa.Camera lui bb a iesit frumusica si de-acum incolo o sa ne apucam sa o decoram. Va invidiez un pic pe cele care deja ati facut cumparaturi,da recuperez eu...Bani sa am k ma pricep la cheltuit!

In alta ordine de idei mai am un motiv de bucurie...Prietena mea din Tulcea a nascut un baietel acum 5 minute....Nu au vrut sa stie dinainte sexul bebelusului si am fost in suspans.Acum o ora am vb cu ea la telefon si avea niste emotii groaznice pt k urma sa o bage in sala de nastere.Nu prea mi s-a parut corect cum a procedat medicul si vreau sa va intreb si pe voi cum vi se pare: Azi intra in 37 de saptamani si cand a fost sapt trecuta la control i-a spus k ii va face cezariana azi la ora 9...oare cum poti programa atat de devreme o nastere...Oare de ce nu a mai asteptat macar o sapt-doua? Si i-a mai facut zilele trecute si injectii de maturare a plamanilor....semn k bebicul inca nu era pregatit sa vina pe lume...Eu nu inteleg si sper sa nu mi se intample si mie la fel caci tot cezariana voi face.Si dimineata s-a prezentat la ora 8 la spital si au tinut-o in asteptare pana la ora 17 cand au avut o sala de operatie libera si o trusa de operatie sterila!!!!!Eu cred k as fi innebunit in stresul acela....Poate sunt eu mai fricoasa si vad lucrurile altfel..dar nu mi se pare cea mai buna metoda pe care a ales-o acel medic.Noroc k bb a fost destul de mare (3.600 kg)si nu a avut probleme.Acum astept sa vad cum se simte prietena mea si sa imi spuna cum a fost...
Va pup, si fug sa citesc din urma

Madalina 26+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sosit si eu acasa dupa o noapte groaznic de lunga si o zi de umblat.Am tot avut dureri de ureche ...,zilele astea si aseara s-au accentuat foarte tare ,ca deabia am atipit citeva ore.Am incercat eu...ce se putea ,dar nu a vrut sa treaca deloc.Azi eram programata la medicul de familie pentru vaccin si a cazut bine ,ca ma si controla la ureche.
Am OTITA si este a naibi de dureroasa,ma doare si pe afara si maxilarul ...si gitul...,ce sa mai...este naspa de tot!!!Am fost la ORL si mi-a dat Ampicilina,Stamicin si doua feluri de picaturi pe care trebuie sa le pun in ureche.
La medicul de familie ,am vorbit despre vaccin si am insitat sa-l fac daca TREBUIE...,mi-a spus ca nu TREBUIE,dar ea va trebui sa treaca in acte cum ca l-am facut...si daca nu vreau sa-l fac sa-i spun.Nu l-am facut ...,dupa ce m-am lamurit ca asa este bine si ca nu TREBUIE neaparat!!!
Am luat 12 kg deja...,tensiunea 11-6...si mi-a dat un set de analize si o reteta cu ELEVIT,CALCIU,VIT A+D2.Totul decurge bine si ne vedem peste vreo doua sapatamini ca sa confirme acolo ca mi-a facut vaccinul si prezenta mea.
ASIZA,
analizele pe care mi le-a dat sa le fac sint:
VDRL
SUMAR URINA
CALCEMIE
H/G sau HLG,nu prea inteleg ce a scris aici si am uitat ce mi-a spus.
aaa...,sa stiti ca toate medicamentele pe care le-am luat ...vitaminele si cele pentru Otita...,mi le-a dat gratuit.
Am citit ceva din urma dar mai am ...,asa ca revin mai tirziu.

Sa va spun ce face sotul la cuptor....,sa va fac si eu pofta?!?Deabia astept sa fie gata.

dandusa 32 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare burticute!
In primul rand vreau sa le urez bun venit burticilor noi, Gabitza, elenavali si ank999!

Lorym iti urez si eu La Multi Ani, sa te bucuri de ziua de azi si de toate zilele care vor urma si sa ai parte de fericire!

marcelac, nu stiu nici eu de nici o crema mentolata pentru mancarimi. In Romania am primit pentru Roxana alcool mentolat, iar aici exista Calamine lotion (am auzit ca e si crema), nu stiu daca nu cumva a aparut si in Romania, caci se gaseste si in alte tari din Europa. Oricum, decat pudra mentolata cred ca as prefera alcool mentolat.

Cleo, tot in fundul gol planuiesti sa pleci? Sunt sigura ca vei face impresie buna!
Clatite inca n-am apucat sa fac, dar poate azi... sa speram! Si mie imi plac tare mult, dar ma cam ia cu lene cand ma gandesc sa fac...
Lapte nu beau deloc si sunt tare trista din cauza asta. Ma supara rau la burta, ma balonez si am crampe si apoi diaree. Doctorita mi-a spus ca am intoleranta. Si cand ii pun lapte fetitei mele mi se face o pofta! Asa ca ieri am umblat prin magazine si am gasit lapte fara lactoza din care aseara am baut o cana rece si tare bun a fost! Am mai avut ceva gaze, dar nu prea rau, asa ca sper sa pot sa beau si eu lapte de acum.

Roxana, cum e Oana? M-am ingrijorat cand am citit ca ai fost cu ea la urgente. Sper ca sunteti bine!

LaviniaP, si bebele meu ma bate uneori cand incerc sa dorm pe parti. Ma tot intorc de pe o parte pe alta pana cand ii convine si lui si apoi am liniste. Nu cred ca e chiar atat de grav daca te trezesti cu fata in sus, ar fi chiar imposibil sa iti poti controla pozitia de somn toata noaptea. Ala nu s-ar mai numi somn.
Stiu si eu ca se recomanda sa dormi pe partea stanga, asta mi-a spus-o doctorita cu care am nascut in Romania. Dar aici medicii nu mi-au spus nimic, deci nu cred ca e chiar atat de vital.

Fug sa duc fetita la gradinita si ma intorc sa mai scriu cate ceva.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor am fost la eco morfologica de 28 saptamani .
bb e ok......si-a dublat greutatea in 5 saptamani .
eu iar tre putin regim : fara mancare grasa ptr ca am colesterolul marit. daca mai creste pulsul tre sa mai vizitez si cardiologul si oftalmologul ..... sper sa nu mai creasca !!

pupici si POFTA BUNA la clatite inainte ! ( eu nu am voie )

D 28+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dandusamulta sanatate si sa treaca cat mai repede!

mada felicitari ca ai terminat cu zugravitul. noi mai avem saptamana asta, vineri e gata, dar sapt viitoare vin parchetarul si tamplarul. nu iti face probleme de cumparaturi, mai ai inca timp, si in plus ai rezolvat ce era mai greu-zugravitul.

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput