Prichindei martie-aprilie 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
ligia13 spune:
raresionut, ton in ulei nu mancam nici noi si nu as da nici copilului. Pt ca mie imi pica tare greu, cu fierea mea in pioneze.
De obicei ce pica greu la fierea mea nu primeste nici copilul, avem cam acelasi regim, cu amndamentul ca eu mai calc pe alaturi(cam des)!
Noi mancam ton in suc propriu de obicei!
Dar in general nu agreez conservele de peste! Ideea de conserva imi repugna!
Eu si Raducu (22.04.2005)
ligia13 spune:
rrox3, acum vad ce inimioara "saltareatza" ai! Un zburator ceva?!
caramella, oara daca o prinde sora-sa pe Alicia intre bratarile si inele ei, cum reactioneaza?Razboi?
danuta, sanatate si cat mai putin muci! La noi noaptea merge bine Krvolul pe o batista, in apropirea capului. Uneori ii puneam seara, sau alteori in timpul diminetii cand vedeam ca respira mai greu, ca sa nu-l mai trezesc cu picaturi in nas!
rrox3 spune:
Ligia inimioara saltareata mi-au dat-o Adminii, e semnul de donator, nu o am numai eu. Da' e simpatica.
Danuta sa-i treaca! Nu vad de ce ar mai primi antibiotic.
Raresionut si tonul si uleiul de masline sunt recomandate piticotilor, ca si adultilor dealtfel. Ioanei inca nu i-am dat, dar Mariuca mananca cu placere si cu multa lamaie Si noi la fel.
caramella s-a impodobit frumos blonuta ta? Si Ioana e foarte atrasa de bratarile si colierele Mariucai. Culmea e ca imediat ce a pus mana pe o bratara si-a pus-o mandra pe mana... habar n-am de unde stia, poate a intuit.
Sa va povestesc o cum s-a trezit Mariuca azi dimineata. Ioana s-a trezit prima, ca de obicei (noptile astea s-a trezit la 5 si am mai luat-o la noi in pat, ii iese un canin) si la un moment dat o aud plangand si tipand la Mariuca in camera. Reusise sa deschida usa si tragea disperata de perna de sub capul Mariucai - care dormea! - sa i-o ia; pe deasupra se si enervase ca nu reusea!!!
Si-a mai imbogatit si vocabularul la tara, aseara cand a vazut in revista ei (am gasit revista frantuzeasca pentru piticoti de peste 9 luni ) o gaina, a inceput sa cotcodaceasca!!! E foarte buna la onomatopee! Si latra foarte realist!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
danuta_t spune:
Raresionut, eu nu i-am dat ton in ulei pentru simplul motiv ca si noi mancam destul de rar conserve de peste, mai ales in ulei. Pe de alta parte, eu fac herpes la chestiile amestecate in ulei (peste in conserva, vinete cu ulei), asa ca mi-e frica sa nu faca si Mihai (eu l-am mostenit pe tata la capitolul asta).
Ligia, i-am pus Karvol pe la 12 noaptea, imediat a inceput sa respire mai putin zgomotos, dar n-a tinut toata noaptea. Cineva imi spunea sa nu-i pun zile la rand Karvol ca s-ar crea apoi o dependenta. O fi adevarat ? Mi-am mai notat de la tine si de siropul de muguri de pin, o sa-l incerc si pe asta. Sa vedem.
Rrox, nici eu nu vad de ce antibiotic, dar data trecuta asta am facut. Mi-am notat sfaturile voastre atunci, asa ca acum am luat-o mai din timp, si o sa refuz categoric doctorita.
Ce faza dragalasa cu trezitul Mariucai, ma rog, pentru spectatori, ca-mi dau seama ca Mariuca n-o fi fost incantata.
Andira, in Timisoara se da in luna urmatoare celei in care ai facut cererea, dar ti se zice ziua si ora.
Ah, ma laudam saptamana trecuta cu olita. Va dau felicitarile inapoi. Minunea n-a durat decat 3 zile. Nici macar nu mai anunta. Asa ca luam o pauza, i-o dau daca cere, ca am impresia ca doar ne spune ca stie la ce se foloseste, dar apoi e buna de aruncat cubulete in ea.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
mamacita spune:
In sfarsit,dupa ce de aseara am inceput debridat si Duphalac,azi a scos 3 dopuri,iar dupa pranz un scaun normal,drept care acum,saracutul,dupa atata chin,doarme neintors de aproape 2 ore!Scuze de atata "cacofonie",dar cele care ati patit-o stiti ce ne chinuim si noi,adultii,darmite un biet ghemotoc!Ti se rupe inima!
ligia,m-am distrat copios!Si m-a bucurat sa revad bancul de la zuzu.
danuta,herpesul este un virus,de obicei herpes simplex,si se manifesta prin leziuni doar in conditii de scadere a imunitatii[inclusiv la menstruatie],e o coincidenta treaba cu pestele in ulei sau e alt tip de leziune cutaneo-mucoasa,nu herpes.
raresionut,pestele conservat mai ales cu adaus de vitamina C[lamaie],e o foarte buna sursa de proteina,fier,acizi omega pentru dezvoltarea creierului,calciu si fluor,bineinteles,daca nu inoata in E-urisi de preferat macrou sau sardina.Tonul nu e foarte indicat la varsta asta si nici alti pesti mari sau longevivi,fara multi dusmani naturali,caci risca sa fie o sursa de intoxicatie cu mercur.Eu i-am dat sardina in ulei de masline si masline verzi de la Saupiquet.Sunt fileuri dezosate facute la gratar,sterilizate,cu ulei de masline si feliute de masline si sare[cred ca nu exagerat,ca altfel piticul meu imediat se umfla la ochi].Altceva nu e precizat pe eticheta.Restul conservelor de la ei[noi consumam de mult,cu placere,produsele lor,gustoase si de calitate,e adevarat ca mai scumpe decat cele romanesti]aveau fel si fel de acid citric,agenti de ingrosare ,concentrat de nu-stiu-ce etc.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
daca vad ca doarme,sa mai scriu;
laura,nu i-am dat ceai de crusin pentru ca eu am avut experiente total neplacute cu el,imi da niste crampe ingrozitoare.
danuta,multa sanatate mucosului!
caramella,trebuia s-o pozezi impodobita!I-ai dat si cu oja?
rrox,criminala scena!Saraca Mariuca,trezirea in forta,ca la armata,cu trompete si aruncat din pat!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Si fetelor,numai pe rrox o studiati cu atentie,mie nu mi-a remarcat nimeni inimioara mea mica si neagra!ma oftic!
Alexandru,soarele nostru
ligia13 spune:
mamacita, aseara nu o aveai!
Este pt ca ati dat bani pt Mirela?
Apropo, tot offtopic, tu unde ai citit rrox despre problemele Mirelei, de transport si de lipsa de saltea , ca eu nu am gasit decat linkul unde lumea face donatii!
rp spune:
Mamacita, tocmai a remarcat-o Mara, arata cu degetelul, ride si face "iiiiaaiii".
Nu pot sa scriu mai mult, Mara sta la mine in brate, mi-a confiscat mouse-ul si vrea sa-mi atace tastatura, asa ca il astept pe Cristi, ii trimit in parc si apoi mai intru.
Marutza, iubirea noastra
roxana 13s si marutza (22.03.2005)
mamacita spune:
Ba da,ligia,o aveam,am remarcat-o si eu cand ati zis de a Roxanei.Nu-i bai!
rp,atunci pup-o pe Mara din partea mea si sarutari de manusite din partea lui Alex.Si pupam si bb mic.Cum te mai simti?
Alexandru,soarele nostru