Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Mamacita, offf, imi pare rau pentru burticuta lui Alex.
Si daca imi permiti, eu ti-as recomanda un siropel natural de la Erba Vita- se numeste Lass Baby( contine suc de pere, extract de papadie- depurativ, fruct de tamarindo si smochine- laxativ, propolis, etc). Nu -l recomand in necunostinta de cauza, ci pentru ca stiu ca are rezultate pe termen lung.
Pupici la toata familia obosita ...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Uite si ceva detalii despre produs:
http://www.erbavita.com/item.asp?id=57

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Buna dimineata,in sfarsit s-a reparat calc. da nu de tot .
MAMACITAajuta si ceaiul de crusin.nu stiu cat e de indicat pt copilasi dar o doza sa-l ajute nu cred ca poate fi prea rau.am pe cineva din fam cu asa prob. si il ajuta f. mult.am vz si pozele cu Alex ce baiat frumos si-i sta tare bine cu rosu.are tati ajutor de nadejde la gratar.si mi-au placut si scarile interioare cum sunt imbracate cu lemn.cum te descurci cu Alex la scari.noi le urcam singurel in 4 labe si mai rau ca ar vrea sa si coboare.
Roxxabia acum am vizionat si pozele de la mare.ce curatenie si liniste,apa limpede.si ce s-au distrat domnisoarele.frumoase portretele.
Andirala noi banii se dau pe 26-28 ale lunii.daca depui actele acum probabil in luna urmatoare poti sa-i iei.de acte s-a ocupat sotul.
pisi,simonela,daria,andira,cenia multa sanatate micutilor bolnaviori si[
noi dupa 12 zile regim cum i-am introdus piure de legume ne-am si pricopsit cu un scaun mare si apoas asa ca iar regim..la nebunii am mai avansat. o sa revin dar acum trebiue sa plec.azi am o zi f. aglomerata.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

avand in vedere ca vad ca toata lumea si-a propus sa ma invete cuvinte noi, m-am pus si eu pe treaba.
Iata primele cuvinte invatate:
BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe
BIRMANIA = predispozitie maladivă a unui ministru de finante de a pune noi taxe si impozite
CASCĂ = ordin pe care comandantul îl dă militarilor cu putin timp
înainte de culcare
CIMBRU = marcă postală din Banat
COMBINEZON = lenjerie usoară, transparentă, purtată vara de lucrătorii de pe combine
CONTRADICTIE = ceva împotriva dictziei, spre exemplu călusul
DOGMĂ = răspuns pentru întrebarea:"Si ce rasă zici că e câinele ăsta?"
EXTRACTOR = fost tractor la C.A.P., actualmente piese de schimb în
Turcia
A GENERALIZA = verb mai mare în grad decât "a coloneliza"
GHERILĂ = un mos simpăticut care dăruieste copiilor din Cambodgia ,
Honduras si Peru cadouri drăgute: mitraliere, pistoale, grenade,
mortiere...
GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul "Bine, Ioane"
HAITI = grupuri de lupi flămânzi care bântuie prin judetul Botosani
LESINA = pe unde merge "le tren"
LIBERTATEA PRESEI = privilegiu de care se bucură un ziarist la iesirea din închisoare
MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
MOLIERE = cutiute în care se păstrează naftalina
NASTURE = plasture pentru nas
PITON = peshte a cărui lungime declarată se obtine din cea reală prin
înmultire cu 3,14
PLASTURE = nasture din material plastic
RATEU = pateu din carne de ratză
SCARABEU = cetătean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.
SCUMPETE = termen drăgăstos adresat femeii iubite pe timp de inflatie
TRACTOR = actor cu mult trac
TUN = victoria finală în asediul unei bănci
TUTUN = a-a-armă de-de-de a-a-artilerie
TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna

si ca sa continuam in aceeasi nota vesela , un banc special pt informaticieni:
Un programator merge la un informatician sa-i ceara bani imprumut.
Informaticianul:
- Cat vrei sa-ti dau?
Programatorul:
- Pai cam 500 de lei.
Informaticianul:
- Stii ce, iti dau 512 lei, ca sa fie suma rotunda...

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Ligia,

Si ca s-o tinem tot cu veselie de dimineata,ia utati aici:
Maria Mercedesa , cumnata Magistralei , ruda cu Fane Bordura , neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteai Ronaldinho Romario Huan Carlos Miramar SUFERA DE EL. Aceasta maladie este incurabila ... pt alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsta de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pt a polei cu aur si ultima surla din cele 29 de la palatul sau . Pt fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness , cafea , 3 in 1 , red bull si alte alea.Daca stergi acest mesaj,jur ca ai INIMAAA DE PIATRAA , INIMA DE LEEU..... )

Sa va zic de Sofia:aseara la 19 a papat 130(obisnuit pt o masa)si i-am mai facut inca 30 vazand ca n-a lasat nimic din celalalt bibi.Ei bine,la 22.30 urla de foame si a mai papat 110.Pe ziua de ieri in total 630.E ok pt varsta de aproape 2 luni , nu?A adormit la 12 si s-a trezit azi dimineata la 9!!!

Multumim frumos de complimente,ma coplesiti.Sincer,probabil e o reactie naturala a voastra,dar eu ma simt aiurea asa,mereu cand pun pozici voi cu laudele...va si va imbratisez!
Zi buna!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LIGIA
MAMACITA of,saracutul ce s-a mai chinuit,sa-i treaca cat mai repede!
RROX mersi pentru informatii,am priceput.
LAURA sa scapati de diaree rapid!

Scriu repede cat ma lasa gogoneata,are ocupare cu gablonturile sora-si,daca ar vedea,dar nu-i acasa.Si-a pus 3 bratari pe mana.
Aseara s-a culcat la ora 2 noaptea si s-a trezit culmea la 9,odata doarme prea mult odata prea putin.
Va las ca deja a ajuns la inele si alte prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

iar intru pe fuga, asa ca ma scuzati ca nu zic prea multe tuturor!

Ligia da' zi-le si ce-i cu 512!

Mamacita multi Alexutului!

Laura Multumim!

Andira ce ti-au zis la Medicover?

Pisi si Ioana ieri a facut 3 kk moi, ultimul chiar lichid si cam imputit... am desclusit ca mancase para, iaurt, prune, mazare si... suc de portocale In fine, i-am dat aseara ceai de menta si orez cu roscove si pana acum e OK... Cred ca doar meniul a fost de vina, asa ca am mai instruit-o pe mama

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Ligia, fain bancul.

Zuzule, tare si povestea ta.

burticilor buclucase, sa treaca diareia si constipatia.

Noi iar cred ca avem ceva probleme cu mucisorii. Nu curge nimic, cu aspiratorul mai scoatem ceva mucozitati, dar nu foarte mult. In timpul zilei nu pare sa-l deranjeze, problema e ca peste noapte, adica spre dimineata respira destul de greu si din cauza asta se trezeste si se cam chinuie. Pe la 5 dimineata i-am pus ser efedrinat si apoi s-a linistit. I-am dat o tura de osciloccocinum de 3 zile, dar vad ca tot n-am scapat. Maine vreau sa ma duc la dr, sa vad ce zice, sper sa nu ne dea iar antibiotic.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Zuzu, .Din cate retin eu( sper sa nu gresesc) , cantitatea de lapte la un copil pana la inceperea divresificarii era 100 ml/ kg corp.
Caramella, pupici insomniacului si gogonetii...celei in pas cu moda.
Ligia....fain.... dex-ul tau...
Laura...sanatate lui George.
Si daca mai zilele trecute a fost o luga dezbatere pe tema pufuletilor in alimentatia puilor nostri...ce parere aveti despre tonul in ulei de masline din conserve( ma refer la cele de marca cum ar fi Rio del Mare, Palmera. Nostromo, etc).?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Danuta,...speram .......fara antibiotic. Sanatate lui Mihai.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput