Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta, sper sa nu fie chiar asa de grav. Vit. C ii dau deja de mai mult de o saptamina si de simbata ii dau si Prospan sirop pentru tuse, dar vad ca nu l-a lasat. Astept sa vad dupa consultul dr. ce imi recomanda... Ii tin pumnii sorei tale pt. reusita la interviu!
Roxi, incerc acum sa dau de altcineva - problema e ca cei mai multi sunt deja ocupati cu mai multe lucrari, asa ca e greu. Mi-a promis insa cineva ca ne-ar putea ajuta, dar mi-a spus sa-l sun pe luni, marti saptamina viitoare...
Pe la 10 au aparut si baietii cu centrala (asteptau in fata blocului ca nu stiau cit am la interfon ) si acum era harmalaie mare acasa...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Mai, tocmai m-a sunat un meserias care are putea incepe de vineri sa lucreze la bucataria mea! Cica vine miine sa vada despre ce e vorba...Tineti-mi pumnii!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna!

Eu avusei ieri o hemoragie de a tinut 4 ore, cheaguri de sange si tot tacamul...credeam ca asta a fost.
Azi ma prezentai de urgenta la analize, ecografie si la ginecolog.
Totul pare in regula, dar e aceeasi poveste ca la Maria. Zici ca s-au vorbit astea mici!

Iau o sacosa de pastile si speram sa fie totul bine.
Azi ma controla ginecologul de credeam ca vrea sa vada daca nu cumva am ficatul marit!!!...Olelicaaa
Dar m-a asigurat ca (atata cat de poate) totul pare sa fie in ordine.
Samburica are 1,3cm si i-am ascultat inimioara....
Dupa ziua de ieri tare bine mi-a prins.

Am facut modificari, am pus patul nostru de mijloc la un colt in dormitor ca sa nu mai cada Maria si incercam sa o dezvatam sa ma mai astepte pe mine sa o culc in brate....hehehe...Ieri a urlat 2 ore incontinuu, pe la 5 a adormit in suspine, daramata de obboseala.
Aseara am reusit sa o culc fara mari urlete si pe la 1 noaptea m-am trezit cu un calcai in cap de nu stiam pe unde sunt...
Toata noaptea am auzit cum se mai lovea cu dovleaca de perete...Sper sa ne obinuim!...:)

Pupam voios

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Mama, Monica, prin ce ai trecut! Bine ca simburica e bine - mai stai si tu locului si mai menajeaza-te! la mamica, Maria si simburica!
Eu stau ca pe ghimpi, abia astept sa ajung acasa sa vad ce dezastru mi-au facut astia prin casa...

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ma bucur ca ne-ati vizionat pozele si multumim de complimente. da, a nins, am avut zapada chiar si in curte, nu prea multa, nitelusa asa. dar in munti, ati vazut si voi cam cat a nins. pupi fu foaaaarte incantat, numai pe sanie n-a prea vrut sa stea.
va pupic

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cristalina, pupic pe samburic si odihneste-te cat de mult poti. e f bine ca iei masuri cu adormitul mariei.
andrea, bafta la gradi, sa dea Domnu sa fie tot asa usor in fiecare dimineata
robi, bafta surorii tale, ii tin pumnii si eu
gabi, sa iasa cum vreti voi si cat mai repede, neseriosi meseriasii astia. s-o intrebi pe cristal, ea e documentata rau.

eu mi-s rau tare asa ca am decis ca azi sa fie ultima mea zi aici, maine stau si dorm acasa si de miercuri in partea ailalta.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mama cristal cum n-ai ficatii mariti te poftesc la un cozonc si-un must...ca sa-ti treaca de sperietura. vezi daca te cateri pe schele sa le canti la urechi vecinelor proaste de gura?! mai stai pe curu tau in pat, ceteste o carte, minca o saminta. odihna ii zice la treaba asta. si o gravida ca tine are nevoooooooie, bre.
mai vream sa mai zic da uitai.
am fost la doc azi. n-avu mielu decat o urticarie...un fel de blande de la ciupituri de tzintzar. am remarcat ca atunci am avut un tzantzar in camera. si zic ca am remarcat asta special deoarece e prima data cand am tzantzari in casa de cand sunt eu in Germania. Macu e ok are 5.339 kg si 60 de cm. ii ies dintii. am belit-o nu mai am bebelush trecem la stadiul de iepurash. mi-e dor de mor de gura aia cheala. baleste in delir ceea ce la Mielu nu am vazut fir de bala. si ia Catri ce gaseste la indemina si o sterge p-a mika si vine si ma anunta "Mamaaaaaaaaa, Macu poaieeeeee". A facut Macu ploaie aaa bineinteles ca au inceput ploile aici. nu se vede padurea de ceata si ploaie mocaneasca. oribil. ma dor oasele de-mi vine sa urlu la luna. vb lu ionu...la bunicii lui era tren in sat si cand vedeau astia ce amarasteni coboara exclamau atata: " 'racaaaaaaaa lume si cu trenu' de la Horga";)))

in rest sunt obosita de nu poci dormi. cre ca o sa ajung la balamukus.
mai viu sa va mai zic da uitai sa-mi iau lecitina.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara! Puteam sa stau departe de voi? Nu prea...
Cristalule, ce mama de bataie ti-as da.... Ia sa vezi cum golesti matale frigideru' de-acu' incolo... Sa nu te mai prinz ca faci amenajari de blocuri, ca e de jale!
Gabi, spor la (de)aranjat bucataria! Sa fie mai lejer decat de obicei la mesterii din Ro!
Andrea, felicitari pentru prima zi de cresa!
Andreea de Philip, multa sanatate! O sa fie bine, o sa vezi!
Papa, pentru fete!

Io mi's trista. Din 2 motive: ca mi-a plecat cupilu de acasa si ca e bona bolnava. Al doilea e mai nashpa. Incepe citostatice, dar nu vrea sa renunte la noi. Asa ca incercam o solutie de compromis pentru o perioada. Sapt asta sta copilu la bunici, sapt viitoare s-ar putea sa o aduc pe mama. Sa vedem. In plus maine ma duc la gradi...
Marcela, daca esti prin preajma si cetesti, da-mi si mie pe mail intrebarile minimale pe care tre' sa le pun la aia la gradi, ca acu's asa de dusa de parca nu mai am nici un neuron activ...
in rest sper sa imi revin din starea de soc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nu mai datzi ca nu mai fac!...:)

Papadico, io t'am zis ca Maria si Catrina sunt ca surorile...tot de la tzantzar si ea...:)
Va urez sa treaca repede ploile ...ceea ce e mai greu, dar cine stie...:)
Dana, sarmana femeie...ufufuf
Gabi..."intreaba expertul!"...
Andreea, succese la noul job!
Andrea, are mama fata mare! Sa mearga la fel de bine si de acum incolo...

Cam atat am compilat.
Pupam grupat! Seara buna la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristalule, te bat, `poi pentru asta vin la capitala, sa jtii... si cre` ca si la timisoara ajung daca nu se linisteste lia (azi la timisoara, miine-n toata tara)
papa, `poi si ganglionii di ci fura? vezi sa mai pui la`ndoiala presupusu` lu` pasaroiu` pup gagicile in trupa si aducatoare de ploi
roxana, pe cind cumetria?
is restanta cu pozele, da` miine de dimineata cu ele-mi incep ziua, mai ales daca la philip e iarna, nu ratez momentu`
edit, felicit sincer gagicile cu inimioare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput