Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare! Ne laudam si noi cu un week-end "plin"... ajuns si la urgenta cu copil cu capu spart... da scaparam de copci..

Andreea, felicitari pentru Stefi cea sociabila, s-o tineti tot asa!
Andreea (philip) vazut si pe pupi in zapada... mai da e iarna la voi acolo nu gluma...
cristal, deci avusesi peripetii cu burtica... deja au zis fetele ce era de zis... punem bata pe tine de nu te potolesti ...

La noi au inceput ploile si asa o tine pan' la vara... Olivia, ma intrebai cum suport vremea de aici... nu-mi place sezonul ploios, dar pe de o parte imi place ca am stat scapat de frigul din Toronto iarna si de verile cu 40 de grade din Bucuresti... deh, nu le putem avea pe toate..

BTW, Olivia pe unde umbli, sper ca esti ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, ce s-a intamplat cu bianca?

philip&andreea

Mergi la inceput

Andreea, a alunecat intr-un mazazin si s-a lovit in cadere de un candy dispenser metalic, i-a crapat pielea capului la spate, iar noi ne-am speriat ca e mai adanc, i-a curs singe si tot tacamu, si cum donsoara nu ne-a lasat sa o curatam, am dus-o la spital ca mi-era frica sa nu fie mai grav decat credeam (ca avea si parul si nu vedeam ca lumea)... da doctoru zise ca e prea mica rana si nu o coase... a scapat de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Salve,

Ma apuca nostalgia cand vad poze cu zapezuri. Grrrrrrrrrrr

In Anglia am avut o toamna lunga, sau vara lunga, sunt confuza la ora sta. A fost mai cald in septembrie decat in august. Dar e bine si-asa!

Andreea, nu ti-e bine, ai iesit despuiata in zapada? Am inghetzat instantaneu cand te-am vazut! Sau faci si tu ca de-alde Irinel si Monica, bai in zapada pentru tinerete vesnica

Cristalina, am avut un soc. Bine ca totul e ok. Mama-mama, ai grija de tine, incearca sa nu ridici nimic mai greu de 2,5 kg daca poti. Maria are un par, ptiu' sa nu fie dedeochi. Cretz cretz

Cum vi se descurca piticii la gradi?

Eu ma uitam acum pe niste poze vechi cu Andy acum un an dupa experientza dezastroasa cu gradi. Avea saracu cearcane de doua degete. Data urmatoare cand mai merge undeva numit gradinita ma duc cu inspectia inainte sa testez locul. M-am invatat minte.

speel, care e faza cu patul, ca mie imi pica fisa mai greu? Daca dormiti pe pat de apa, sunteti eroii mei personali. Eu am rau de mare numai cand ma gandesc cum ar fi

Scuze pentru lipsa, am fost ocupata, am terminat si eu scola cu chiu cu vai. Nici nu vreau sa ma gandesc la examenele cand nu am incaput in banca din cauza burtoiului sau cand aveam atat lapte de mai avea un pic sa se prelinga pe foaia de examen. A dat domnu' si am terminat,

va pup

[URL=http://family.webshots.com/album/554212629jQGNca][/URL]

oare merge linkul ala, ma intreb eu, informaticiana lu' peste???

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Ah, de ce au aparut 2 randuri de hieroglife? nevermind!

Apropos de fotografii si link,

DILEMA:
De ce cand ma duc la coafor sta parul marfa si o saptamana intreaga, si pot sa dorm si in cap si el tot frumos arata, si cum ma spal prima data pe cap arata ca o maciuca??????????
Ei, chestia asta nu mi-o explic.
Da-i cu perii, da-i cu placa, da-i cu creme si masti, nimic nu merge, ba chiar arata si mai rau decat daca l-as usca natural si nepieptanat!
Help!
Oare mi se intampla numai mie??

Andreas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irrinuca

Ah, de ce au aparut 2 randuri de hieroglife? nevermind!

Apropos de fotografii si link,

DILEMA:
De ce cand ma duc la coafor sta parul marfa si o saptamana intreaga, si pot sa dorm si in cap si el tot frumos arata, si cum ma spal prima data pe cap arata ca o maciuca??????????
Ei, chestia asta nu mi-o explic.
Da-i cu perii, da-i cu placa, da-i cu creme si masti, nimic nu merge, ba chiar arata si mai rau decat daca l-as usca natural si nepieptanat!
Help!
Oare mi se intampla numai mie??

Andreas

irrinuco, eu nu pot sa te ajut cu sfaturi... dar pot sa te linistesc... nu ti se intampla numai tie .. ultima data chiar am fost in alt loc si coafeza mi-a explicat cum sa imi aranjez parul dupa spalat.. deci am urmat intocmai indicatiile ei, mi-am cumparat si perie noua... tot degeaba... oricum, eu ma gandeam ca sunt prea novice in domeniu... ca trebuie sa mai exersez..

Mergi la inceput

si felicitari pentru terminarea scolii.. ce profil, daca pot sa intreb?

Mergi la inceput

Merci, Anca Maria, acum chiar ca sunt trista. Nu avem scapare!
Mai, dar vad unele tipe care au parul ca de la coafor in fiecare zi! Cum naiba!
Si cocuri, si cozi, de toate, mie nici o coada din aia simpla nu imi iese!

Dreptul am terminat, manca-l-ar tata!

Andreas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irrinuca

Dreptul am terminat, manca-l-ar tata!

Andreas

Bravo tie! Buna meserie, si daca ai absolvit acolo, cred ca vei avea multe porti deschise...

Olivia, vad ca te intreci cu gluma, io tot te-am asteptat... sper sa nu fii suparata...

V-am pupat pe toate/toti, (ca si asa bantui singura pe aici). ma duc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna frumoaselor. Uite incep cu Andreea, stie ea de ce , sa vada ca nu sunt suparata pe ea, si-i urez sanatate maxima si bafta cu noul job.

Cristalina daca nu te potolesti cu amenajarile exterioare ale "vecinelor" sa sti ca vin de la Chicago cu batul. Pup inimioara , cred ca a fost asa emotionant.

Andrea deci Stefi e domnisorica deja si nu aveti probleme cu gradi.Pup.

Gabitza spor la amenajat bucataria si sanatate puiului.

Irrinuca felicitari ptr scoala...a si in problema parului iti spun eu raspunsul, ca sa te duci in fiecare saptamana la coafor.

Anca uf ce sperietura ati tras cu Bianca...pupam sa treaca.

Roxi sti cumva e-mailul lui Kamy, caci vreau sa vad daca se poate lua din Romania bilete de avion ptr noi, adica dus intors dar cu plecare din Chicago.

Olivia unde esti azi?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput