Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A revin ca am uitat persoane importante...stiu ele care.

Robi hehehe stie "george" deja sa parasca, pardon copilul spune adevarul. Asa face si Adela, maica-mea spune am facut asta, Adela nu mama (asa ii spune mamei mele), nenea.

Danute imi pare rau ptr bona ta, ce o fi in sufletul ei biata femeie. Si hai ca o sa fie bine cu Vic, deocamdata relaxeaza-te o saptamana.

Papadie pupam pescarusul balos si mielul urticaros. Uf probleme cu tantarii avem si noi....si mama mea crede ca e alergie ptr ca zice ea i-au aparut "muscaturi" si pe piciore unde fata avea pantalonasi lungi. Eu nu pot sa stiu ce este...asa ca doar imi fac griji.

Carmen...in toata tara , in toata tara, dar pe cand si in strainezia...uite ma ofer sa te "gazez", pardon cazez.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza buna dragelor
tineti-va bine ca azi am mesaj lung de scris
CRistal moama ce noroc ai avut ca ieri cand ai scris mesajul nu eram online...ce iti auzeau urekiusele de la mine.....oaoileu. noroc asa ca te prelucrara gagicile serios. si cum ai destule amenintari de bate, inclusiv overseas, iti promit solemn si una de la mare (asa, ca variatie ). spor la schimbatul obiceriurilor de dormit!
Anca wow ce week end si pe "capul" vostru! bine ca sunteti ok....si ca nu a fost nevoie de copci! pupici!
Liliana eu vb cu kmy pe PM. fa asa ca ea ne citeste cand poate, stiu eu
Pasarike ce e aia cumetrie? ca nu jtu.
Irina relax, nu esti singura careia i se intampla asa cu parul.....eu m-am resemnat deja cat mai sta Andy in romania?
Danule tin pumnii mult de tot sa fie ok bona dupa citostatice...iar tie cu gradi, sa gasesti ceva cum trebuie.
la noi incepura ploile....mirific! si conform traditie, de sambata cand plec la congrese incepe ploaia si la Poiana bv ca de....asa-s io!
gata, va pup pe toate....sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,la noi este soare,sic,sic nu ploi,nu zapada
Cristalinatinem pumnii la samburica!!!!Si la dormitul in noi conditzii!!Eu i-am lipit patutzul de patul nostru ca sa nu-i schimb locul patului de mijloc,asa ca am cules-o pe mandra din aer exact cand se pregatea sa aterizeze,pen'ca se impingea cu picioarele in patutz!!
Papa, la cat mai putine ploi,ca sa te incurajez Marioarei ii ies ultimele maselutze, asa ca se linge non-stop si-i curg niste balutze...
Leloo, nervi de otzel,eu fac doar balconul si deja am strans covoarele de prin toata casa iar praful are o grosime...
AncaMaria pupam bubitza lui Bia sa-i treaca mai repede.
Irrinuca singura solutie pentru par,este vorba Lilianei,in fiecare saptamana la coafor!!!
Am pus si poze de la intalnire,mai am vreo 100 da n-am timp trebuie sa fac orarul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=/673cre2&.view=t
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumim pentru ca va ganditi la noi...:)
Sperietura a fost mare! Mai ales ca nu credeam ca mai avem vreo sansa.

Eu la problema parului (io's creata ca o oaie) am gasit o solutie supereficienta...Nu-l mai bag in seama!
Il pieptan numa' o data pe saptamana la baie (pen' ca altfel as plange cu lacrimi de sange in fiecare dimineata) si-l las in porcii lui sa se usuce cum vrea...Cata liniste sufleteasca!...:)))

Operatiunea "culcat cu mama" merge greu si prost. Az'noapte s-a trezit din ora in ora, de ma dor toate oasele de la atata frichineala...plus creierul...:)))

O zi linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ziua buna si de la noi!
Vorba Ioanei, ne laudam cu soare, dar bate un vanticel cam rece, aducator de toamna.
Am citit tot ce-ati scris, dar nu-mi aduc aminte ce am vrut sa raspund, ca ma doare o masea de imi vine sa mor!
Sa va povestesc ceva, sa nu uit si asta- ies azi cu Matei la cumparaturi (nota- dupa ce a mancat non-stop de dimineata) si vede la o tneta chipsuri (mancase cu nepoatele mele acum vreo doua saptmani aceeasi marca, deci cunostea ce-i in ambalajul ala). Si se lipeste individul de geamul tonetei si incepe "Mami, foameeee!!!, mami, doare burta George, foame rau, vleau ata, punga oshie", de se uita lumea la noi ca la avioane! Eu ii tot spuneam ca nu-s bune, el nimic, "mami, hai mami, foame baby". Normal ca i-am luat si a smuls punga din mana mea, era in stare sa manance si ambalajul!
Mai revin, ma duc sa bag un calmant si o cafea (no 2), pentru ca am avut copil agitat all night long ( a mancat ieri dupa amiaza 1/2 kg prune, portocale, struguri si 4 clatite la culcare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Ei bine operatiunea "centrala" se desfasoara in continuare, cica le mai ia vreo 2 zile minim pina termina...si de vineri, daca am noroc, vine meseriasul sa se apuce de bucatarie! Mi-nu-nat!
In alta ordine de idei Stefan cica are gitul curat, nici urma de rosu, nasul nu ii curge, plaminii sunt curati, dar tuseste cu expectoratii! Dr. zice, daca va inchipuiti exprimare, ca poate are un guturai...sa-i dau osscillococcinum in continaure inca vreo 3 zile, nurofen la culcare, vit.C si prospan pentru tuse...
Tati a venit si el azi-noapte de la Amsterdam, e varza total (plecase dimineata la 4:30...), iar weekendul asta nu prea cred ca are cum se odihni ca avem treaba de rezolvat cu bucataria iar luni pleaca la Rotterdam...si o sa ramin eu stapina acasa cu deranj cu tot! Nothing new!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

bUNA FETELOR!
Am lipsit un pic din motiv de incepere scoala la Ana si bulversare totala in familie.

Roberta04 si ai mei spun tot si o fac si catre mine dar si catre socrii iar in privinta "nucilor" ai mei sunt invers de ai tai adica eu zic sa le dea orice ca ei mananca, mai ales Edi care rontaie orice, iar ei ii dau Anei la 7 ani marul ras "cica sa nu se inece, sau ca-i tare si nu poate manca saracuta singura" asa ca poate facem un schimb de socrii pentru "reeducare" ce zici?

Leloo "tinem pumnii pentru tot ce vrei tu"

Cris eu lipseam sa-ti spun sa ai grija de tine si burtica, asa ca iata-ma

papadie citit si vazut poze cu bubite, asa face si Edi de la tantari eu m-am obisnuit cu ele caci aici sunt tantari din plin

AncaMaria pupam si noi caput spart sa treaca repede

Irrinuca si din partea noastra felicitari pt. "drept" o cariera stralucita in continuare

Revin cand am timp cu peripetii de la scoala

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am revenit!
Irinuca, felicitari pentru absolvire! Foarte frumoase pozele iar in privinta studiilor in timpul sarcinii, te inteleg perfect. Nu o sa uit niciodata cum am iesit de la un examen si m-am asezat pe ciment in fata amfiteatrului, din motive de contractii!
Monica, !
Anca, pupici Biancai, sa treaca buba repede!
Gabriela, in continuare bafta cu santierul!
Olivia, au descoperit cumva cei de la job si DC-ul?
Mihaela, nu cred ca ai vrea sa facem schimb de soacre, mai ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetelor!

Am ajuns si eu acum acasa de la servici si am descoperit ca puiul meu e racit (aseara nu avea nimic). Nu e grav, ii curge doar nasul si tsranuta, dar vreau sa va rog sa-mi recomandati niste picaturi de nas eficiente, ca parca nu mai stiu nici unele.

Si in ce forma le-ati dat voi bebeilor vit C?

Roxi, de la ce varsta pot sa-i dau picaturi de ns cu efedrina? (parca asa se numeste substanta activa din ele, sper sa nu ma insel)

Ma duc sa-mi iau si eu ceva de mancare si ma intorc sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Va era cumva dor de noi?
Cred ca e cam o luna de cand nu am mai intrat pe aici...Intai ca a fost Codrut bolnavior(un fel de viroza intestinala care a "vizitat" toata familia) , apoi din lipsa acuta de timp. Nu mai pot sa ma apropii de PC decat in timpul somnului de pranz al lui Codrut si asta numai daca nu apare altceva de facut. In timpul lui activ trebuie sa stau numai dupa el si chiar si asa avem accidente; zilele trecute a cazut in cap de pe tobogan!
A venit frigul si ploaia si ma ingrozeste ideea zilelor petrecute mai mult in casa!
Codrut si-a dat drumul la vorba; spune cam orice cuvant, a inceput sa faca propozitii simple...Oricum, nu se ridica la nivelul primilor vorbareti...Sambata, de exemplu, ne-am intalnit cu Raducu de ina care ne-a "complexat" cu vocabularul lui...Dar tot e bine ca si noi ne intelegem acum! In rest....mancacios cum il stiti, pupacios si...zic eu...cumintel.
Nu sunt la curent cu noutatile de pe aici, dar sper sa intru mai des si sa ma pun in tema!

Adema&Codrut

Mergi la inceput