Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, tot frumoasa e si cu nasu' belit

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea - ce faceti, cum sunteti ??? Ce face Pupi ???

Moama da` ce liniste pe aici ... doar eu bantui ca m-a scos Giulia de la ea din camera, dezbraca papusile si daca sunt pe`acolo le imbrac inapoi sa nu raceasca desi ea imi spune ca "nu e fig"

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

merci de intrebare, daria, suntemm bine, adica pupi e doar mucos si pe mine ma paste o raceala naspa tare. asa ca...sa te tii distractii. noroc ca am scapat de diaree, pe restul le-om duce noi...

daca vreti sa vedeti cam ce-a fost pe la noi in weekendul asta de septembrie:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762313907613#page1

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,mare chef fu in week-end,dar nu-s invidioasa ca si eu m-am destrabalat,prima data dupa 2 ani si 2 luni,maamaa ce bine a fost!!!!Mandra s-a comporta destul de bine fara noi,singurul hop a fost la pranz, cand s-a chinuit mama o ora juma, sa o adoarma si n-a reusit, asa ca am dat o fuga acasa si am adormit cupilul in 2 minute!Seara insa a facut armata cu mama, i-a zis la 9.30 sa o spele la duduitza, sa o de-a cu pudra si cu catina si sa o culce "ca dorm cu tine,da' numa pana vine mama!"Asa ca ne-am dantzuit pana dimineatza a fost super,o sa pun poze in curand!!!
In schimb de azi la mine acasa este ca la nebuni,noroc ca eu is la servici,pe scurt sotiorul si cu mesterul darama-construiesc balconul,mama mea pune zarzavaturi si alte alea pentru iarna iar bona va incerca sa-i respecte programul Mariei,cat de cat!!O adevarata nebunie...
Pupam toti copii cu bubitze sau fara si mamicile din dotare si tinem pumnii la toti piticii care merg azi pentru prima data la gradi!!!
Super pozele AndreeiP!!!
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
ce chef de vorba pe gagicile mele....asa imi place de voi.
Papa mama lor de bube....bine ca trecura. astept azi verdictul de la doc. care poate o sa zica ca nu a fost nimic
Anca 'ai ma...io ziceam de mood-ul tau.....ca semana a test pozitiv . incepe frigul la voi?
Liliana spor la adus fetele in state! "soon"!
Lia ti-au mai trecut grijile? eu sa stii ca ii dau doctorului dreptate la cum a facut. ca n-o fi fost el prea diplomat....asta e trasatura cvasi-generala a barbatilor dar foarte bine a facut. bafta cand te duci la chirurgie saptamana asta....sa stii ca pare muuult mai rau decat e de-adevarat!
Robi cum a fost sef la magazin? mai sunteti singurei?
noi am fost la party in week end, la targul de haine de unde mi-am luat o suuuuper poseta si in vizita la piticul mic cel nou nascut. tare frumusel si scump e, Patrick a fost lesinat de fericire cand l-a avzut, vroia sa il ia in brate. dar seara cand l-am intrebat daca vrea si el o surioara sau un fratior sa se joace....a zis "nu!". o fi stiind el ce zice
gata va pup, fug la treaba. sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Azi a fost si la noi prima zi de cresa. Stefi este curioasa si sociabila, drept urmare abia am reusit sa o tin sa o schimb pentru ca ea vroia la copii. Deci cu ea nu am avut nici o problema, pe scari iam spus ca eu trebuie sa plec la servici si ea deja ma impingea ca "bine, pa, eu ma duc la copii, tu la servici". In schimb mi-a fost tare mila de educatoare, pentru ca este prima zi de cresa pentru toata cresa, cred ca nici nu s-au dumirit care cum sunt copii, care sum ii cheama pe fiecare, era un pic cam haos. Erau deschise numai 2 grupe din trei si era si destul de aglomerat. Vom vedea mai tarziu cum a fost.

Am un pic de treaba, dar revin sa citesc ce ati facut in week-end. O saptamana buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea. M-am pus la punct citind din urma, asa ca sa vad ce imi aduc aminte...
In primul rind - sanatate lui Mielu - sa-i treaca bubele cit mai repede!
Lia - incearca sa te linistesti - nu e bine nici pentru tine, nici pentru puiuti! Ai rabdare sa vezi ce si cum si sfatul meu ar fi sa te duci sa consulti si un alt stomatolog!
Roller - sper sa nu ne parasesti de tot! Mai asteptam vesti de la tine si iti urez sa se rezolve totul cit mai bine...
polux - super Adeluta - hai ca se descurca ea sa faca economii! !

Si acum sa va zic de noi...
Stefan e racit - de fapt o raceala tare ciudata - tuseste urit, asa rupt, dar nu-i curge nasul si nu are alte simptome...Am chemat dr. azi sa-l vada si sa vad ce-mi spune.
Restul weekendului am continuat operatiunea bucataria - am fost sa vedem electrocasnicele, simbata dimineata au venit baietii sa dea gaurile pentru centrala (nu le-au terminat, mai au doua...si vad ca pina la ora asta nu au venit...), dar cel mai grav este ca nu dau de cel cu care m-am inteles sa ne renoveze bucataria! Il sun de mai mult de o saptamina si nu imi mai raspunde la telefon - nu inteleg astfel de oameni... problema este ca ne vine mobila pe 15 octombrie, astia imi monteaza centrala si eu nu am pe nimeni sa-mi dea faianta jos si sa-mi renoveze bucataria!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Am citit cate ceva din urma, am vazut poze frumoase (Andreea, zapada deja???). Am vazut ca sunt copilasi care au inceput gradi- succes.
Radu a ajuns la etapa intrebarilor obsedante (sambata seara m-a intrebat de 20 de ori-am numarat!!-unde ii este cosul de basket. Desi i-am raspuns din prima, nu s-a lasat asa usor...
In rest nimic nou sub soare. Revin...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
Cam slaba miscarea pe aici!
Andreea, superbe pozele (mi-au placut tare mult alea cu "cititul") si deja aveti zapada?? Cum a reactionat Pupi la vederea ei?
Roxi, sef de magazin e mult spus, om la toate e mai crect, a fost OK sambata, vineri in schimb m-am cam suparat ca am avut bafta numai de babe comentatoare la dresa sortimentelor noastre si care evdent ca nu cumparau nimic.
Copilul meu a venit ieri acasa, cred ca i-a priit, in schimb, dupa numai 3 zile de stat acolo, ieri ne-a scos peri albi, e alintat de socrii mei la extrem, ei inteleg sa-l educe prin a-l lasa sa faca tot, dar absolut tot ce vrea el. M-am si enervat un pic, i-am zis bunicii sa nu-i dea copilului nuci ca nu stie sa le mestece, mi-a zis ca nu i-a dat dar a parat-o Matei , mi-a zis "George nuci buba" si imi arata ca a tusit. Cand am sunat-o si i-am zis, s-a blocat...
Andreea, ma bucur de reactia lui Stefi la cresa, poate se adapteaza repede!
Ioana, bafta la santiere!
Gabriela, sanatate lui Stefan si spor la gasit mesterul! Sa stii ca si la Matei, raceala aia urata cu care ne-am chinuit 3 saptamani a debutat cu tuse de care spui, eu l-am pus pe picioare cu Fluimucil si Vitamina C.

V-am pupacit, am emotii si trebuie sa ma apuc de smotru sa-mi treaca (sora mea are acum interviu pentru un post bun! Doamne ajuta!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi hahaha misto faza cu paratul. Matei e tare! pfua, ce enervante is babele astea comentatoare....cunosc!
Gabi ufffff ce urata treaba cu mesterul ala! nu poti gasi pe nimeni altcineva??? ca e clar ca asta...ori are alte treburi ori e neserios!
Ina de 20 de oooori? moama....are ceva ambatz Radu!
Andreea imi pare bine ca a fost ok rpima zi la gradi...sa o tineti tot asa!

Mergi la inceput